over het algemeen altijd TOP!

Maar ik wil dan toch een dingetje even kwijt: Ik had 2 Victim broeken besteld uit de aanbieding van 2 voor 125 euro, maar ik had de verkeerde kleur van 1 broek besteld(deze kleur had ik al).Ik de vraag gesteld of ik dus 1 broek mocht omruilen voor hetzelfde merk en maat maar dan een andere kleur, maar dit was niet mogelijk. Ik kon de broek uiteraard terug sturen, maar het is niet mogelijk bij de retour zending te vermelden dat je een andere kleur wilt. Ik kan de juiste kleur opnieuw bestellen maar dan betaal ik voor die ene broek meer. Misschien hebben jullie toch nog een oplossing hiervoor! Voor de rest ben ik super blij met jullie!!! Of kan ik het omruilen in Alkmaar terwijl ik het via de webshop heb besteld?

Professioneel betrouwbaar

Makkelijk professioneel betrouwbare webshop...bij vragen steeds chatten je krijgt snel een antwoord, oplossing.. Snelle levering.

Geweldige site en komt vertrouwd over

Ik ben heel tevreden tot nog toe, goed verzorgd verpakt en het retour sturen gaat ook gemakkelijk (super)

Het product is de kwaliteit die je verwacht en de leversnelheid is amazing

Superdesuper

2 mooie broeken voor een prima aanbieding en dan nog een verrassing in de box: € 20,- korting op een doos heerlijke wijn! Helemaal TOP!!!

Goede en eerlijke service , belofte werden waargemaakt

Dit is onze aller eerste ervaring met jullie webshop. Belofte werden waargemaakt. Eerlijk bedrijf , goede service.

Levering veel te laat!

Op mijn bestelbon door jullie ontvangen per mail staat: voor 15:00 uur besteld morgen in huis! Besteld op 30/11/2020 Vandaag 6/12/2020 nog niets ontvangen dus mijn kado voor mijn echtgenoot wordt niet tijdig geleverd!

Goeie prijs

Snelle levering .

Correcte vlotte levering

Voor herhaling vatbaar.

Online besteld. Duidelijke site. Snel geleverd

Snelle levering, perfecte kwaliteit

Besteld met Black Friday. Snelle levering en super aanbieding. Mooi en goed verpakt. Aanrader !

Verpakking schoenen slecht

Schoenen besteld. Zijn prima. Wel zitten ze in een beschadigde doos. In de schoenendoos zit het papier wat normaal in de schoenen zit, er los bij. In de doos is het een rommeltje. Schoenen gekocht als cadeau. Dit is niet zoals het hoort.

Goed, snelle levering

Zoals altijd snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van status. De jeans waren van een bekend merk en maar, dus goed.

Meestal zijn de artikelen er wel in de goede maat

Heel snel en goed bezorgd super

Coltrui gekocht voor Sinterklaas. Bij uitpakken bleek er een klein gaatje in te zitten. Trui teruggebracht, werd direct goed opgepakt en binnen 2 dagen werd een nieuw exemplaar bij ons thuis bezorgd. Top!

Prime en snelle service!

Mijn bestelling bij OFM is snel afgehandeld en daarbij ben ik tussentijds goed op de hoogte gehouden over aflevermoment,

Goed geregeld

Bestelling ondanks de kerst snel binnen . Makkelijk te retourneren en product duidelijk zoals beschreven .

Mooi product netjes op tijd geleverd

Gewoon bestellen mensen Netjes verpakt netjes op tijd En niet duur

Nauwkeurig en netjes

Niks op aan te merken

Goed product

Snel geleverd, prima prijs.

Zeer prettig kleding shoppen

Online kleding besteld en snel ontvangen. Een aantal artikelen retourgestuurd, dit werd snel en zeer correct afgehandeld. Binnen een paar dagen geld retour op mijn rekening, erg netjes!

prima koop er vaak

fijne winkel zowel online als fysiek. De fysieke winkel hebben aardige mensen en voldoende keus en goed advies

Ondanks foutje in de voorraadadministratie goed geholpen bij het oplossen.

klant-vriendelijk

bestelling was te klein, terug gestuurd en zonder problemen geld retour.

Eerste aankoop, meteen zeer geslaagd.

Ik heb voor het eerst een aankoop gedaan bij Only for men. Deze aankoop kan meteen als geslaagd worden beschouwd. Een heel mooi kwalitatief hoogwaardig vest voor een zeer acceptabele prijs. Het vest werd snel en heel netjes geleverd. Al met al een aanrader. Hier ga ik zeer meer kopen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire