Helaas moet je voor verzending én retourzending betalen. Bij elkaar was ik daar al bijna € 7 aan kwijt :-(
Hoi Joke, dat klopt inderdaad. Only for Men berekent verzendkosten en retourkosten. Dit wordt ook vermeld op onze webshop.
Bestelling snel afgeleverd alles netjes in plastic verpakt. Blouse en truien precies wat ervan verwacht wordt en mooie actie 3 voor € 99.95
Prima ervaring. Door externe omstandigheden duurde het retourzenden van het pakket te lang (oorzaak bij vervoerder). Ik zal zeker weer op deze manier bestellen.
Perfecte shop!!!!
Bij aankomst was de doos helemaal beschadigd/vies. De blouse was duidelijk door iemand terug gestuurd. Zat heel propperig in de zak. Spijtig want het is een mooie dure blouse. Heb hem besteld als cadeau maar dat was het verreweg.
Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te horen dat het cadeau zo binnen gekomen is. We hebben besloten dat je verzendkosten krijgt je van ons. Binnen enkele dag worden de verzendkosten terug gestuurd. Excuses voor het ongemak.
Zeer tevreden.
Snelle bezorging. Fijne website
Sneller dan verwacht geleverd. De kortingen zouden automatisch verrekend wordn ipv zelf goed invullen.
Eerst leveren en dan praten we verder
Bedankt voor je beoordeling, Arjan! Wat vervelend dat je nog geen pakketje ontvangen hebt. Je pakket loopt vast in het sorteerproces van DHL. Ik heb een onderzoek opgestart bij DHL naar je pakket. Zodra wij terugkoppeling ontvangen van DHL, laten we je dit per mail weten. We houden contact!
uitstend, snelle levering
Makkelijk en snel
Snel bezorgd. Jammer dat er niet heel duidelijk is aangegeven dat je nu ook moet betalen voor retourzending. Naar mijn idee betaalde je in het verleden vrijwel geen verzendkosten. Maar nu wel, ook bij een grote order van meer dan 250 euro. Ik zou graag zien dat deze kosten verdwijnen bij aankopen van 100 euro en igv retourzending vervallen.
Hartelijk dank voor je beoordeling, Maurits! We zullen je feedback over de verzendkosten zeker doorgeven aan de afdeling die hierover beslist. Fijn te horen dat je pakket snel bezorgd was! Wellicht tot ziens!
Snelle bezorging, mooie kleding, goede service
De kwaliteit van de truien is uitstekend. De bestelling is snel aangekomen
Horrible : - une erreur de présentation d'un produit sur le site (image d'un pull bleu alors qu'il est écrit "gris" à côté, et vice versa); - un membre de l'équipe en ligne me confirme qu'effectivement c'est bien un pull GRIS qui m'a été expédié (alors que je voulais le bleu), et que le colis est déjà parti (trop tard donc pour annuler la commande, et de toute manière le pull bleu n'existe plus dans ma taille); - finalement le pull que je reçois à la maison est... bleu. Preuve que les employés ne connaissent même pas leur produit. Double erreur donc. - ce n'est pas fini : à titre de compensation, un employé via le service de chat en ligne me propose un bon de réduction de 10%. Comme le service de chat en ligne est temporaire, la fenêtre de discussion s'efface si vous quittez temporairement Internet : je perds malheureusement le code de réduction qu'il venait de me founir. Je demande alors immédiatement à un autre de ses collègues (toujours via le chat en ligne) de me rendre ce fameux code : "Non désolé il n'y a aucune raison qu'on vous donne un code de réduction. Ce n'est pas justifié. Au revoir". Est-ce une blague ?! Bref, une prise en charge désastreuse, dont je ne manquerai pas de tenir informé l'ensemble de mon entourage, et dont je parlerai largement sur les réseaux sociaux en partageant cette mésaventure.
Dear Grégory, Thankyou for your message. We are really sorry that you are not satisfied with our services. We are glad to hear that you did receive the right article in the end. Unfortunately, it is possible that information about an article is wrong. We're very sorry if you reveived the wrong information about a product. I would like to give you a new discount code. I reckon that there has been a miscommunication between you and my collegue, because there are people who ask for discount codes everyday. Normally we don't give these codes to just anyone, as you may understand. We have sent the code to your mail adress. We would be very sorry if you decide to talk bad about our company to your surroundings, but we can't force you not to do this. Maybe we will see you again sometime at our webshop! Kinds regards
Onlangs heb ik weer een bestelling geplaatst deze keer voor 2 x jeans in dezelfde maat 1x PME Legend 1x Pierre Cardin. Het vervelende doet zich voor dat de Pierre Cardin als gegoten zit, maar de PME Legend aanzienlijk groter uit valt. omdat deze laatste door een kleermaker zal moeten worden aangepast vervalt het voordeel. Misschien verstandig om voor aanschaf even contact op te nemen met de klantenservice van Only for men voor advies. Mijn probleem is inmiddels keurig en snel opgelost doordat Only for men de nota van de kleermaker vergoed. Complimenten!!
Dankjewel voor je beoordeling! Gelukkig heb je contact opgenomen met onze klantenservice en zijn we samen tot een prettige oplossing gekomen. Fijne avond verder en hopelijk tot snel!
Recensione originale
Leveren op tijd, zoals het hoort
Snelle levering en mooie aanbieding
Super kwaliteit en ondanks de feestdagen ontzettend snel verzonden!
Iedere keer als ik hier kom, staan vele mensen met juiste advies te bij. Prijs / kwaliteit verhouding is heel erg goed, zeer breed en gevarieerd aanbod en ontzettend vriendelijke en gemoedelijke sfeer.
Ik heb twee maal iets besteld. De eerste keer werd de order na een aantal dagen geannuleerd omdat het artikel niet op voorraad bleek. Tweede keer, zelfde artikel besteld en toen werd een ander artikel geleverd.
Ik ben zeer goed geholpen, nadat ik stuitte op een probleem bij mijn bestelling. Er is een hele goede oplossing geboden die ik niet had verwacht.
Fijne kleding snel geleverd, leuke acties. De private label kleding ziet er netjes uit en met fijne moderne pasvorm al is de kwaliteit soms wat minder. Wel opletten bij afhalen van je weborder in de winkel dat er nog wel eens een alarm op de bestelde kleding kan zitten.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire