Op vrijdag besteld en op dinsdag nog steeds de melding van DHL dat de bestelling is aangemeld maar meer niet.
Beste Ad, Wat jammer dat je ons een 3 geeft. Wij kunnen daar helaas niks aan doen omdat DHL momenteel met hele erge drukte kampt door de feestdagen. Misschien zou je onze klantenservice even kunnen contacten zodat wij je kunnen helpen! Fijne dag.
alles goed en snel behandeld, met de juiste maattabel komt e.e.a. goed en snel in orde
goede winkel
Nvt
Op 22-1 1 artikelen besteld en op laten sturen naar de winkel. Op 30-11 een mail gekregen dat de retourzending van de artikelen is aangekomen. Klantenservice gebeld, je moet de artikelen maar opnieuw betellen. Artikelen zijn niet meer op voorraad. Zelden zo'n waardeloze winkel meegemaakt.
Bedankt voor je beoordeling, Paul. Jammer dat je ons een 1 geeft. Zoals we je telefonisch hebben geprobeerd uit te leggen, is er iets mis gegaan met je pakket waardoor DHL deze retour heeft gestuurd naar ons. Omdat je pakket tussen de rest van de retourzendingen binnen komt, zien wij niet altijd dat deze niet door jou is uitgepakt. Wij willen hier nogmaals onze excuses voor aanbieden.
Product geleverd volgens omschrijving
Mooie zaak grote keuze in grote maten. Watcer niet was werdt besteld en thuis bezorgd door DHL en dat in de avond uren dat was zeer fijn.
De uitgebreide bezorging is inderdaad een fijne bijkomstigheid van de levering met DHL. Leuk om te zien dat onze klanten dit ook zo ervaren.
Maattabellen en foto’s geven een goed beeld van de kleding. Zonder problemen twee overhemden en een winterjas besteld. Snel geleverd en ze deden aan de verwachtingen. Ook nog een mooie Black Friday deal!
ok
Thanks Jack!
Ik kon snel vinden wat ik zocht. Heb betaald en 2 dagen later was het al binnen. Terwijl er werd gezegd 3 tot 5 werkdagen. Echt toppie!
De zelfde ervaring als in de fysieke winkel, voor het eerst online besteld, zal er niet vaak gebruik van maken. Ben geen online koper maar mocht het gebeuren, dan zeker bij deze site
De website is overzichtelijk en duidelijk. Betaling geen probleem. Retourbeleid goed uitgelegd. Levering meer dan snel ondanks Sinterklaas en/of Kerstaankopen. Prima bedrijf
Top om te horen dat het rondom de feestdagen nog steeds snel bij je is aangekomen. Tot de volgende keer!
Even via de website chat berichtje gestuurd net vraag. Snel antwoord gekregen met goede tips over zoeken model spijkerbroek.
Eerst kreeg ik bericht dat de schoenen die ik besteld had niet voorradig waren en deze elders besteld werden. Ik zou ze dan na een week ontvangen. Toch kwam er de volgende dag bericht van DHL dat de schoenen de volgende dag bezorgd zouden worden. Snelle service!
Eerste instantie wilde ik 5 sterren geven. Goede kwaliteit supersnelle service. Maar ik had een fout ontdekt op de website en dit gemeld via de mail en foto. Alleen maar een bedankje gehad en probleem is nog steeds niet opgelost. Maar buiten dat, goede ervaringen met levering en kwaliteit. Ik had wel een kleinigheidje verwacht, ook al ging het maar om het gebaar.
Bedankt voor je beoordeling, Robert. Wat jammer dat je ons een 1 geeft, ondanks dat je een goede ervaring met ons gehad hebt. We hebben je klacht inderdaad doorgestuurd naar ons ICT team. Zij hebben echter geconstateerd dat het niet op elke computer verkeerd wordt gecommuniceerd. Ons ICT team is ermee aan de slag gegaan, maar op meerdere computers en privé apparaten van ons werd het goed weergegeven. We konden daarom helaas niets veranderen aan het probleem dat je ervaarde.
Recensione originale
Eerste instantie wilde ik 5 sterren geven. Goede kwaliteit supersnelle service. Maar ik had een fout ontdekt op de website en dit gemeld via de mail en foto. Alleen maar een bedankje gehad en probleem is nog steeds niet opgelost. Maar buiten dat, goede ervaring. Jammer
Het product, een groene schipperstrui zoals afgebeeld op de website, bleek na aflevering qua ernstig af te wijken van het verwachtingspatroon. Anders gezegd: de foto was heel wat mooier dan de werkelijkheid. Bovendien bleek de bestelde maat XL dermate klein te zijn, dat ik per omgaande de trui heb geretourneerd. Het wachten is nu op terugbetaling van de ruim 100 euro!
Hoi Gerard, wat jammer dat het artikel niet naar wens was. Je mag ons altijd doorgeven wat je precies niet overeen vond komen op de foto. Zo kunnen wij deze feedback doorgeven aan onze fotograaf. Hopelijk was qua service alles wel goed?
Moest vaak 3/4 keer op een knop drukken voor deze werkte. Producten van 59,95 waren in de ‘sale’. 2 maal 119,95 (duurder dus). Bij de mail dat alles was verzonden stond dat je het adres nog kon wijzigen, toen contact opgenomen met klantenservice hierover en kon het toch niet? Allemaal geen grote punten en geen reden om niet te bestellen hier. Was wel irritant.
Bedankt voor je beoordeling, Brian! Wat vervelend dat de website niet goed werkte bij je, onze excuses hiervoor! Er zaten inderdaad artikelen in de actie '2 voor €119,95' die los €59,95 kostten. Deze artikelen kan je ook combineren met andere artikelen, waardoor je wel voordeel ontvangt. De meeste mensen willen liever niet twee dezelfde items ontvangen, maar omdat wij zoveel mogelijk items bij de sale willen betrekken, kiezen wij ervoor om de items van €59,95 hier ook aan toe te voegen. In de mail die je ontvangen hebt, staat dat je het bezorgmoment en afleveradres kan wijzigen. Dit gaat echter over DHL, en niet over ons systeem. Je kunt, als je je pakket traceert bij DHL, het bezorgadres veranderen. Dit kan niet meer in ons systeem. Wellicht is hier een misverstand over ontstaan.
Eerste ervaring met Only for Men. Prima website en bestelproces zonder verrassingen achteraf. Voor herhaling vatbaar, aanrader.
Goede overzichtelijke webshop, veel keuze, goede kwaliteit. Bestelling werd op tijd en correct afgeleverd met duidelijke aanwijzingen voor retourneren. Ga er zeker nogmaals bestellen.
Na een verkeerde bestelling te hebben ontvangen was ik behoorlijk in paniek. Klantenservice gebeld en het verhaal uitgelegd. Er was maat 32x32 besteld voor de spijkerbroek en er werd gestuurd maat 38x32 Dus weer retour en een nieuwe spijkerbroek ontvangen in de juiste maat. Vriendelijke behandeling bij de klantenservice en ze gaven mij een code zodat ik niet nogmaals de verzendkosten zou betalen. Nu is het wachten tot het geld is gestort maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Super te horen dat wij je naar wens hebben geholpen Corrie. Waar mensen werken kan soms een foutje gemaakt worden. Gelukkig is alles snel en fijn opgelost.
goed op tijd geleverd.
Fijn dat alles op tijd is geleverd Jan.
Goede ervaringen
Producten worden goed omschreven, de klantenservice is goed via mail en snelle verzending. Top!
Hartelijk dank voor je complimenten Richard!
Had iets gekocht in de winkel, maar de juiste maat was niet aanwezig. De medewerker heeft deze toen via de webshop, gratis laten bezorgen binnen een paar dagen. Altijd top op de locatie in Rosmalen.
Fijn om vanuit je luie stoel te bestellen en dan laten afleveren op een van de vestigingen. Ze hebben uiteraard niet alles op 1 vestiging en mocht er iets niet passen kan het altijd direct terug. Fijne service en prettige sfeer in de winkel.
Enorm leuke beoordeling Michel. Het is inderdaad erg makkelijk om je pakketje in de winkel te laten bezorgen, uiteraard zonder kosten, en daar te passen. De artikelen kunnen dan kosteloos teruggestuurd worden als ze niet passen en je hebt nog de mogelijkheid om door de winkel te struinen. Je weet nooit waar je tegenaan loopt!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire