Te late levering

Op vrijdag besteld en op dinsdag nog steeds de melding van DHL dat de bestelling is aangemeld maar meer niet.

alles correct en duidelijk

alles goed en snel behandeld, met de juiste maattabel komt e.e.a. goed en snel in orde

alles goed verlopen

goede winkel

Top winkel

Nvt

Waardeloos

Op 22-1 1 artikelen besteld en op laten sturen naar de winkel. Op 30-11 een mail gekregen dat de retourzending van de artikelen is aangekomen. Klantenservice gebeld, je moet de artikelen maar opnieuw betellen. Artikelen zijn niet meer op voorraad. Zelden zo'n waardeloze winkel meegemaakt.

Snelm goed en goedkoop

Product geleverd volgens omschrijving

Mooie zaak grote keuze in grote maten. Watcer niet was werdt besteld en thuis bezorgd door DHL en dat in de avond uren dat was zeer fijn.

Snelle levering en conform verwachting.

Maattabellen en foto’s geven een goed beeld van de kleding. Zonder problemen twee overhemden en een winterjas besteld. Snel geleverd en ze deden aan de verwachtingen. Ook nog een mooie Black Friday deal!

ok

ok

Gewoon goed

Ik kon snel vinden wat ik zocht. Heb betaald en 2 dagen later was het al binnen. Terwijl er werd gezegd 3 tot 5 werkdagen. Echt toppie!

Zoals het hoort te zijn

De zelfde ervaring als in de fysieke winkel, voor het eerst online besteld, zal er niet vaak gebruik van maken. Ben geen online koper maar mocht het gebeuren, dan zeker bij deze site

Duidelijk en goede kwaliteit

De website is overzichtelijk en duidelijk. Betaling geen probleem. Retourbeleid goed uitgelegd. Levering meer dan snel ondanks Sinterklaas en/of Kerstaankopen. Prima bedrijf

prettige en makelijk

Even via de website chat berichtje gestuurd net vraag. Snel antwoord gekregen met goede tips over zoeken model spijkerbroek.

Eerst kreeg ik bericht dat de schoenen die ik besteld had niet voorradig waren en deze elders besteld werden. Ik zou ze dan na een week ontvangen. Toch kwam er de volgende dag bericht van DHL dat de schoenen de volgende dag bezorgd zouden worden. Snelle service!

Jammer!!!!!!

Eerste instantie wilde ik 5 sterren geven. Goede kwaliteit supersnelle service. Maar ik had een fout ontdekt op de website en dit gemeld via de mail en foto. Alleen maar een bedankje gehad en probleem is nog steeds niet opgelost. Maar buiten dat, goede ervaringen met levering en kwaliteit. Ik had wel een kleinigheidje verwacht, ook al ging het maar om het gebaar.

Geen beste beurt.

Het product, een groene schipperstrui zoals afgebeeld op de website, bleek na aflevering qua ernstig af te wijken van het verwachtingspatroon. Anders gezegd: de foto was heel wat mooier dan de werkelijkheid. Bovendien bleek de bestelde maat XL dermate klein te zijn, dat ik per omgaande de trui heb geretourneerd. Het wachten is nu op terugbetaling van de ruim 100 euro!

Shop kan stuk beter

Moest vaak 3/4 keer op een knop drukken voor deze werkte. Producten van 59,95 waren in de ‘sale’. 2 maal 119,95 (duurder dus). Bij de mail dat alles was verzonden stond dat je het adres nog kon wijzigen, toen contact opgenomen met klantenservice hierover en kon het toch niet? Allemaal geen grote punten en geen reden om niet te bestellen hier. Was wel irritant.

Eerste ervaring met Only for Men. Prima website en bestelproces zonder verrassingen achteraf. Voor herhaling vatbaar, aanrader.

Netjes en op tijd geleverd

Goede overzichtelijke webshop, veel keuze, goede kwaliteit. Bestelling werd op tijd en correct afgeleverd met duidelijke aanwijzingen voor retourneren. Ga er zeker nogmaals bestellen.

Tevredenheid.

Na een verkeerde bestelling te hebben ontvangen was ik behoorlijk in paniek. Klantenservice gebeld en het verhaal uitgelegd. Er was maat 32x32 besteld voor de spijkerbroek en er werd gestuurd maat 38x32 Dus weer retour en een nieuwe spijkerbroek ontvangen in de juiste maat. Vriendelijke behandeling bij de klantenservice en ze gaven mij een code zodat ik niet nogmaals de verzendkosten zou betalen. Nu is het wachten tot het geld is gestort maar daar heb ik alle vertrouwen in.

goed op tijd geleverd.

Snel en correcte levering, geen verrassing

Goede ervaringen

Producten worden goed omschreven, de klantenservice is goed via mail en snelle verzending. Top!

Had iets gekocht in de winkel, maar de juiste maat was niet aanwezig. De medewerker heeft deze toen via de webshop, gratis laten bezorgen binnen een paar dagen. Altijd top op de locatie in Rosmalen.

Ruime keuze en goede prijzen

Fijn om vanuit je luie stoel te bestellen en dan laten afleveren op een van de vestigingen. Ze hebben uiteraard niet alles op 1 vestiging en mocht er iets niet passen kan het altijd direct terug. Fijne service en prettige sfeer in de winkel.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire