Ik kocht 2 broeken, online. Ik liet ze naar een winkel brengen. Ik mocht onmiddellijk passen. De verkoopster sprong al mee op de kar. Als de maat niet goed is, zoeken we een andere. Leuk om zo te winkelen

Prima service en snelle levering.

Kom geregled in Doesburg, goed en vakkundig wordt je daar geholpen!!!

Ben erg tevreden

Artikel met afhalen. Kon na 2 dgn. al opgehaald worden in de opgegeven winkel. Ontvangen door erg vriendelijke medewerkers.

Besteld en de volgende dag al geleverd. En dat icm de week van Black Friday en sinterklaas inkopen.

Netjes verpakt. Retour sticker erbij voor retour zending mocht dit wenselijk zijn.

gemakkelijk

Zeer gemakkelijk om iets te bestellen ,en ook goedkoper dan elders! spijtig was het bestelde product te groot en was een kleinere maat niet meer voorradig!

Kwaliteit en snelle levering

Snel besteld en snel geleverd. En prima product

mooie kleding en snelle levering.

Niet eerder on line besteld. Na de goede ervaringen zullen ze me niet veel meer in de winkels zien. Kleding voor mannen is toch matig verkrijgbaar in de de normale winkels.

Overzichtelijke site

Na keuze direct goed door verwezen en binnen een dag de goederen in goede orde in huis. Prima shop

Service perfect, meer info over product gewenst

Modellen dragen overhemden niet in de broek. Dat ga ik vanuit dat deze overhemden ook zo gedragen dienen te worden, echter zijn ze bedoeld om in de broek te dragen. Overhemden zijn dan ook veel te groot om te dragen zoals ik het wil.

Een top shop

Mijn ervaring met only for men is in een woord geweldig. Men komt datgene na wat men ook beloofd. Grote klasse en een geweldig assortiment.

Snelle en correcte levering in shop

Opgehaald in shop Druten. Fijne service ter plaatse en vriendelijke medewerkers.

Lang wachten!!!!!

Beste, mijn ervaring is dat ik nog altijd niet mijn bestelling ontvangen heb,17/11/20 2stuks besteld en vandaag nog niets gehoord van mijn bestelling

Goed en betrouwbaar.

prettige web winkel. artikelen zijn duidelijk vermeld en geprijsd

goed verzorg

Alles ging goed. Prima verzorg.

Dat de kleding van goede kwaliteit is wist ik al. Maar de levering is ook top. Netjes verpakt en mogelijkheid tot retourneren.

Mooie website overzichtelijk en goede kwaliteit. Proficiat ga zeker nog bestellen

Gewoon goed.

Snelle respons, makkelijk bestellen via de webshop. Wat beloofd wordt komt men na.

Supersnel geleverd

Snelle levering. In het weekend.

Snelle verzending!

Makkelijk bestelproces en goede website. Geen problemen ondervonden met de bestelling en alles werd netjes en snel geleverd.

super service

Mooie producten en een hele snelle levering ondanks de drukte bij de bezorgdiensten

Super kwaliteit voor een super prijs.

Goede webshop en een snelle levering.

Zo blij dat ik jullie site gevonden heb

heel goed, alle spullen voor mijn (grote) maat, eindelijk van die duitse sites af

Mooie kleding met een leuke actieprijs

-Uitgebreide webshop. -Leuke kleding. -Snelle levering. -Jammer van de verzend- en retourkosten.

Snel geleverd, maar niet goed omschreven

Twee broeken snel geleverd! Prima! Er werd gesuggererreerd een maatje groter te bestellen, maar dat is echt te ruim. Bovendien hadden ze beide een gulp met knopen, die niet in de productinformatie vermeld was.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire