Eerlijk en overzichtelijk

Prima keuze, makkelijke website, snelle bezorging en bijbretourzending ook een zeer snelle afhandeling.

Een goed product en snelle service.

Wat ik zocht was snel te vinden op de website. Het kopen en en afhandeling ging prima.

Leuke winkel in beek

Bestellen van jas in winkel niet geheel goed verlopen dhl gaf aan dat pakket afgeleverd was maar pakketje is nooit in beek aangekomen. Filiaal in herk heeft nogmaals jas besteld. Nu wel binnen w dagen ontvangen. Voorstander van in winkel kopen niet via webshop! Vriendelijke mensen in filiaal beek Limburg.

veel keus, overzichtelijke maatkeuze goede service

mijn maat keuze klopte niet

Makkelijk winkelen

Het kopen van enkele broeken via de webshop verliep vlekkeloos. Vooraf boden de plaatjes voldoende houvast om een gefundeerde keuze te kunnen maken. Bij levering voldeed alles perfect aan de verwachting.

Goed, snel en betrouwbaar

- Heldere duidelijke website - Goede duidelijke afbeeldingen - Nette prijzen - Snelle levering

Prima ervaring

Op tijd geleverd en alles naar wens. Goed verpakt.

Na een tip van een kennis, was de eerste aankoop top!

Na een tip van een kennis, was de eerste aankoop top!

Hoge verzendkosten

Niet van deze tijd om bij verzenden en bij retourneren kosten in rekening te brengen

duidelijke website, snelle bezorging, goede kleding

Uitmuntende website. Afbeeldingen en beschrijving artikelen goed

Alles prima geregeld

Prima geregeld behalve advies naar klant, zitten waarschijnlijk een paar jonge meiden met een leuke babbel. Maar echt verstand van kleding vooral maatvoering hebben ze niet. Mvg, John

Mijn bestelling werd naar fout adres verstuurd ondanks vermelding van correcte adres op bevestiging

Na diverse telefoons met de pakjesdienst bleek er geen wijziging van adres meer mogelijk te zijn. Hierbij nam ik contact op met Only for men. Na diverse mails is er niets opgelost.

Mooie trui, snel geleverd

Eerste ervaring met Only for men. Goed bevallen. De bestelde trui is mooi, staat goed en zelfs de eigenaar (mijn man) is happy. Ik dus ook.

goede en snelle levering bestelling

Site is makkelijk toegankelijk. Keuze was makkelijk te maken. Levering was snel en precies volgens wens. Dus gelukkig niets te klagen.

Snel geleverd, goede service !!

Goede service, snelle levering. En bovenal mooie kleding.

Heel makkelijk

Meedere malen hier besteld. Duidelijke website. Scherpe prijzen. Snelle verzending. Aanrader.

Prima verlopen binnen2 dagen in huis ook de afgesproken tijd met koerier was prima

Bestellen gaat makkelijk en je wordt netjes op e hoogte gehouden van wat je hebt besteld. In Doesburg mijn bestelling opgehaald en teven werd er gevraagd om dit te passen. Goede service

Doen wat er wordt belooft

Bestellen ging gemakkelijk en de bestelling werd keurig na 2 dagen compleet bezorgt

Goede snelle service

Snelle levering en goede producten. Alleen jammer van de verzendkosten. Zelfs boven €50...

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire