Snelle levering en het personeel is heel behulpzaam.

Snelle levering en het personeel is heel behulpzaam.

Na een eerdere deceptie nu prima

Eerder een serieus waardeloze ervaring, was ik huiverig of ik het nogmaals zou proberen. Maar deze keer is alles conform afspraak verlopen.

Fijne PME broeken voor een superprijs. Snel geleverd.

Goede webwinkel met compleet assortiment

Alle kleding onder 1 dak, ik koop graag mijn kleding online bij onlyformen.nl. Goede, snelle service. Ik kijk vaak niet verder omdat het altijd voldoet aan mijn verwachtingen!

Snel, safe en simpel

Kwaliteitsspul en ook nog eens snel geleverd met goeie communicatie over de status van een bestelling. Tophut!

Snelle levering. Keurig verpakt. Je krijgt de kwaliteit die je verwacht.

Kwalitatief goed, jammer van de extra kosten

Tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de kleding. Profuomo had wel wat aparte pasvormen (voor mij), ik had 2 overhemden met dezelfde maat, de ene was goed en de ander veel te klein. Wel vind ik het jammer dat er verzend- en retourkosten gerekend worden, zeker in een tijd waarin winkelen niet gewenst is.

De webshop om nieuwe kleren te kopen

Online bestellen en in de shop afhalen. Super fijn in deze tijd. De mobile experience op de site zou wel iets efficiënter kunnen.

Efficiente levering van bestelde broek

Ik heb online een broek besteld volgens de maten die ik ken. Snelle levering van de broek in de winkel. Bij passen bleek hij prima te zitten. Weinig tijdverlies en in één keer goed. Dat spreekt me aan.

Besteld via de webshop en uiteraard weer snel afgeleverd!

Zoals gewoonlijk weer mijn kleding besteld bij Only for Men. Uiteraard weer snel afgeleverd!

snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling geplaatst, helaas was artikel niet voorradig derhalve een kortingscode gekregen voor volgende bestelling. Deze geactiveerd en nieuwe bestelling geplaatst die binnen enkele dagen geleverd is. Dus top klantenservice, mooie producten en prima prijs.

Veel keus

Een winkel met veel keus aan herenkleding. Snelle levering

perfect

Maten via internet kloppen. Mooie kleren!

Snelle levering en zeer tevreden.

Geen klachten

Alles naar verwachting

Snelle levering.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Makkelijk te bestellen en te betalen, snel afgeleverd, en alles compleet voor eventueel terugsturen.

Zie hierboven.

snelle nette levering

na eenvoudige bestelling een snelle correcte levering

Prima product snelle levering

Binnen enkele dagen overhemd in huis. Keurig verpakt.

Fantastisch snelle levering en mooie kwaliteit

Alles was de volgende dag binnen en voldeed volledig aan de verwachtingen!

Weer een top ervaring

Ik bestel inmiddels regelmatig bij Only For Men. Altijd goede aanbiedingen en super kwaliteit. Snelle verzending en retour nooit een probleem als er eens iets niet goed ok is. Voor mij volgen er zeker nog vele bestellingen meer.

Mooie broek prima prijs

Mooie broek uiteindelijk ook voor de aanbiedingsprijs gekocht.

prima schoenen, goede prijs

mooie schoenen, goede kwaliteit, fijne pasvorm, goede prijs

Levertijd geweldig

Zondag besteld en maandag geleverd. Geweldig.zeer tevreden en dan ook nog juiste artikel.kan niet beter.bedankt en tot volgende bestelling

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire