Fijne webshop, minder fijne bezorgingsdienst

Bezorging niet prettig, geen keuze tot levering bij de buren, geen optie tot te kiezen depot

Top tent.

Vriendelijk, klantgericht en NIET opdringerig.

Keurig op tijd

Kwaliteit is prima

Prima webshop

goed assortiment, goede prijzen en snelle levering

Website heeft meerdere merken te bieden en maakt het makkelijk om op maat een selectie te maken. Goede aanbiedingen en na het bestellen snel en keurig verpakt thuis bezorgd gekregen.

De ideale site om online kleing te kopen

Goede webshop met perfecte levering

Uitstekende service, mooi verpakt, snelle levering

Zeer klantvriedelijk

Dit had ik eerder moeten doen.

Geen gedoe met passen in de winkel en het uitverkocht zijn van maten en modellen. Alle modellen en maten te bestellen en lekker thuis passen. Een verademing.

Handig, snel en makkelijk.

Goede site, makkelijk zoeken met de filters, bestellen en drie dagen later in de winkel ophalen. Voor mij ideaal!

zonde van al die verpakking

ik heb mij besteding goed ervaren alleen ik had een bon besteld en waarom moet er een hele doos om heen zonde van het materiaal

Een overzichtelijk orderproces en een zeer snelle levering! Ik ben heel tevreden!

Mooie merken en goede actie

Only for men heeft regelmatig aantrekkelijke acties van broeken, truien, overhemden Hebben ook veel mooie merken, zoals Scotch, Denham, Profuomo etc. Echt een totaal webshop.

Goed, overzichtelijk en snel

Goede produkten, goede website, duidelijk en snel geleverd.

Top spul

Snelle levering en goede kleren. Website is soms traag (moet vaak dubbel klikken om te bevestigd ). Ik bezoek via mobiel en Safari.

OFM kan tijdig leveren maar is mede afhankelijk van Posbezorger DHL

Mijn bestelling was door OFM inderdaad dezelfde dag verstuurd en ontvangen bij DHL. Volgens Track en Trace zou mijn pakket de volgende dag tussen 11.00 en 15.00 worden geleverd. Dit is echter niet gebeurd. Hele dag voor Jan Joker thuis gezeten. ‘ s- Middags bericht van DHL dat de zending 1 a 2 dagen was vertraagd. Ditzelfde herhaalde zich nog 3 dagen waardoor ik totaal 4 dagen thuis heb zitten wachten op mijn zending. Uiteindeijk , na inschakeling van de klantenservice OFM, op de 7e dag na bestelling mijn zending ontvangen met excuses vanwege beschadiging van de verpakking.

correct

keurig

Snel, accuraat, goede berichtgeving en snelle service

Snel en makkelijk handelen Site heel overzichtelijk

Goede en snelle levering

Prima kwalitatieve producten met en goede en snelle levering

correct en snel

Snelle levering en kwaliteit/prijs verhouding boven verwachting

verzending

Ik heb besloten geen bestellingen meer te doen bij Only die Men vanwege de verzendkosten. Overal elders waar ok kleding kan bestellen is dit inclusief of vanaf een X bedrag gratis. De doorslag, en dat is me nooit eerder opgevallen bij andere bestellingen die mijn man heeft gedaan, is dat voor retourzendingeb je ook nog eens moet betalen. Absurde situatie als je er goed over nadenkt terwijl andere webshops hiervoor geen kosten in rekening brengen.

snele afhandeling

alles was goed verzorgt

Zo als verwacht perfect

Goede hulp bij vraag correcte levering en goede pasvorm. Dus een tevreden klant.

Snel, overzichtelijk en vooral makkelijk

Schoenen besteld. Op voorraad, juiste maat. Besteld en binnen 2 dgn al in huis!

Trui is prima geleverd

wij hebben op vrijdag 6 november een trui gekocht in de winkel waarvan de juiste maat niet beschikbaar was , via de webshop heeft de verkoper heb besteld en hij is netjes op tijd geleverd

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire