Prima, snelle levering, prima site

Correct en snel zoals gebruikelijk nij OFM!

Een mooie sweater besteld in de sale. Zoals ik gewend ben bij OFM werd deze netjes en snel geleverd via mijn favoriete OFM winkel.

Heel erg snel geleverd, en niet duur In één woord toppie

Snel en gemakkelijk!

Heb hier een blouse besteld. De webshop is overzichtelijk. De levering was zeer snel en het product was volledig naar verwachting. Zal hier in de toekomst zeer zeker nogmaals bestellen!

super geregeld

Bestel regelmatig en is nog nooit verkeerd gegaan Hebben ook grote keuze in merken

snelle levering tegen een interessante prijs

Op zondag besteld en op maandagavond in huis: prima!

Snel en gebruiksvriendelijk

Bezorging was erg vlot en de website werkt gebruiksvriendelijk. Ook het retourneren is goed geregeld.

Heel netjes verzorgd. Het is namelijk een cadeau van mijn zijn verjaardag. Zat in een nette doos .kon zo ingepakt worden. Voortaan koop ik de pierre gardin broeen bij jullie.wel zo makkelijk. Bedankt

Prachtige producten zoals ik gewoon ben

Niets negatiefs op te merken , alles voldoet aan mijn voorwaarden zoals ik van jullie had verwacht .

Grote keuze en snel bediend

Handig en veilig in deze moeilijke tijden

Vriendelijk, behulpzaam en snel

Online aankopen gedaan, in de winkel laten bezorgen en daar gepast. Vriendelijk personeel dat helpt en een gesprek aangaat. Geen probleem om één van de spullen terug te sturen.

Duidelijke website en correcte en snelle levering.

Produkten voldoen aan de verwachtingen.

Prettig

Webshop prima maar de winkels slecht

Webshop: heeft een ruime keus, snelle levering en leuke sale artikelen. Alleen jammer van de verzendkosten, dit zou voor een webshop gratis moeten zijn. Winkels: Even rustig rondkijken zit er niet meer bij, direct zo'n gladde verkoper in je nek. Ook als je dit bij het personeel kenbaar maakt, gaan ze gewoon door. Volgens mij staat ze onder enorme druk om hun targets te halen. na dit 3 keer te hebben meegemaakt, kom ik niet meer in de winkel. Jammer hoor.

Snelle levering en goede klantenservice

Na wat problemen met het artikel ben ik uitstekend geholpen. De afspraken zijn nagekomen en kreeg deze direct bevestigd per mail. Enige minpunt is dat er nier geruild kan worden.

De webshop via de winkel

In de winkel was mijn maat er niet meer dus bestelde de verkoopster het via de webshop en zo werd de broek netjes thuis bezorgd. Helaas moest het alsnog retour, handig een sticker erbij maar er staat nergens hoe ik mijn geld terug krijg.

Gemakkelijke en overzichte site

Keurige en snelle levering tegen een scherpe prijs !

perfect afgehandeld - snel

Deels geholpen

Verkeerde maat maar kon niet met de rettafhandeling de juiste bestellen. Dan krijg je eerst weer je geld terug en moet je opnieuw bestellen. Gedoe

Snelle levering en netjes verpakt

Makkelijk bestellen, snelle levering helemaal top.

Snel geleverd. Tevreden klant

Prima bedrijf. Snelle levering. Eerste bestelling bij dit bedrijf. Tevreden klant hier

snel

makkelijk goede site

Goede service en veel keuze!

Snelle levering en snel retourbedrag terug

De geleverde items waren er binnen enkele dagen. Helaas moest er vanwege de maat iets terug. Het retourbedrag stond snel bijgeschreven! Ook waren de items keurig verpakt.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire