Topkleding, prima service alleen jammer van de verzendkosten

Topkleding en ruime keus. Alleen jammer van de verzendkosten.

Alleen jammer dat bij de stropdassen niet een breedte wordt aangegeven nu viel hij tegen en ben je wel de verzendkosten kwijt

In een keer goed. alles past.

Goede en snelle levering. alleen kon ik mijn kortingsbon niet verzilveren. Misschien kwam dit omdat ik voor after pay heb gekozen.

Maatvoering klopt.

Maatvoering overhemden en truien klopt; verzending vlot en de materialen truien en overhemden zijn mooi.

Top, snel gevonden goede info en snelle service.

Grote keuze op de site, makkelijk te filteren. Snelle verzendservice. Top.

Fijne persoonlijke begeleiding

Fijne persoonlijke begeleiding

slecht

1.business card korting niet op alle items verwerkt 2.aktie van broek25 is slecht op 1 item in de bestelling, dus moest ik meerdere bestellingen en dus bezorgkosten betalen. Dit staat niet goed vermeld in de aktie, kom je pas achter in je winkelwagen. 3. na gechat te hebben met medewerker was daarna mijn winkelwagen leeg ( 5 items) en kon ik opnieuw gaan zoeken. 4. in winkelwagen werd aangegeven dat item voor 2x niet voorradig was, dus werd dit automatisch een "1". Maar de prijs van 2x bleef staan. Bleek daarna het item helemaal niet voorradig te zijn. Normaal erg tevreden... maar nu echt niet!

Mooi colbert voor een prettige prijs.

Handig navigeren op de website. Redelijk uitgebreide keuze voor een ' lastig maatje colbert. Volgende dag geleverd. Prima!

Duidelijke website, snelle levering, eenvoudige retourneren. Kortom prima.

In een woord prima

Snel gevonden op de site, snel besteld en snel netjes thuis afgeleverd op het afgesproken tijdstip

snelle bediening

de voorstelling van de kledij is voortreffelijk. De maattabellen helpen om het juiste model te kiezen. Wat je ziet is wat je krijgt, ook de kleuren zijn perfect weergegeven.

prettige manier an shoppen met aantrekkelijke aanbiedingen

ruime keuze, makkelijke navigatie door de website, aantrekkelijke prijs

Mooi product

Helemaal prima

Snel en netjes geleverd, product voldeed aan de verwachtingen.

Goed en snel.

Goede kwaliteit en snel geleverd. Volgende dag al in huis. Ook de fysieke winkel in Doesburg is erg fijn.

Levering laat lang op zich wachten.

Er zit erg veel tijd tussen het moment van versturen en de bevestiging dat de bestelling afgehaald kan worden. Op 1 oktober de verzendbevestiging ontvangen en tot op heden (5oktober) nog geen afhaalbericht.

Super service, en super snelle levering

duidelijk en veel keuze

alles liep gesmeerd en de bestelling was heel goed verpakt. in een zak met kleerhanger. zorg aan besteed.

super geholpen in de winkel de verkoper heeft alles geregeld

Goed geholpen in de winkel en verder geholpen om te bestellen. Super.

Fijne webshop

Prima Van hoog naar laag prijs selectie Of op kortings percentage ook handig!

Als gegoten

De bestelling van mijn leren jack werd snel gevolgd door de levering via DHL. Ik werd daarvan uitstekend op de hoogte gehouden en de jas zit als gegoten, hij is ongelooflijk mooi en jullie krijgen ‘m niet meer terug!

zeer goede keus

de keuze is reuze. hele mooie overhemden, ik had gekozen voor xl maar waren om de buik te strak. heb maattabel ingezien maar daar had ik de maat van mij helaas niet bij. ik zal only for men echt aanraden nogmaals de keuze is reuze m vr groet ben sanders

Prima, vlot afgehandeld

Als boven

Zoals verwacht

Mooie producten in diversen prijsklasse. Duidelijke informatie over het product. Producten zeer netjes verpakt en geleverd en nog vlot ook.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire