Mooie aanbiedingen en duidelijk bestelproces

Na een bezoek aan de winkel, waar ik mooie aankopen deed onder erg goede aankoopbegeleiding van een van de senior medewerkers, werd ik 'verleid' om ook nog even naar de laatste kansen in de uitverkoop in de webshop te kijken. omdat ik precies wist van de kleding kon ik makkelijk kiezen, goeie aankopen doen, die precies volgens afspraak geleverd werden

uitstekend product voor een scherpe prijs

Een mooi colbert voor een superlage prijs

Mijn ervaring met Only for men is alleen maar positief, website is duidelijk en klantvriendelijk. Snelle afhandeling van bestelling en verzending. Minpuntje is wel de verzending met DHL, de genoemde verzenddatum doorgeven door Only for men correspondeert niet de verzenddatum DHL.

Top service en kwaliteit

Ik bestel vaker kleding bij Only for men. In een woord altijd service.

Top kleding

Zeer tevreden De bestelling is snel geleverd en keurig verpakt Zeer te vreden

goed zoals je van OFMmag verwachten

Snelle levering. Goed verpakt alleen valt de broeken tegen t o v de foto dus helaas terug moeten sturen.

Goed assortiment en snelle levering

Groot assortiment van verschillende merken kleding en snelle levering.

Fijne service met kennis van zaken

Prettig ontvangen, goed geholpen met de maat. Er wordt de tijd voor je genomen. Alles bij elkaar een nette service.

snelle verzending goede service

Snelle verzending Goed service

Fijne webshop om kleren te kopen.

Fijne webshop om kleren te kopen. Ze krijgen geen 5 sterren omdat de afbeelding van de kleding vaak niet overeenkomt met de werkelijkheid. Over het algemeen wordt de bestelde kleding snel geleverd en de waarde van de retour artikelen worden vrij snel weer teruggestort op de rekening.

Nette organisatie

2x bestellingen gedaan op dezelfde dag, kwam op twee verschillende dagen binnen allemaal keurig begeleid met track en trace code. De bestelde polo’s maat xxl prima maar ook twee overhemden besteld waarvan bij de beschrijving stond valt normaal, de xxl heel veel te klein en de andere omdat het de laatste was zelfs xxxl besteld , ook deze was te klein. Moet de overhemden helaas terug sturen en vind het bezwarend dat ik hier kosten voor moet betalen. Met vriendelijke groet, Ton de Graaf

Netjes zoals het is geregeld

De bestelling was binnen een nette tijd in de winkel en mails en app zijn goed en tijdig beantwoord en opgevolgd.

Goede en snelle service en afhandeling

zie boven.

Super gemakkelijk en gratis ophalen bij mijn OFM

Een geweldig assortiment, goede adviezen en een klantvriendelijke site voor online bestelling.

Goed en op tijd afgeleverd

Alleen jammer dat er nog een beveiligingstag aan de kleding zat. Daardoor alsnog bij de winkel Langs.

Mooie gilet

Zeer voordelige gilet.staat bijzonder mooi.

Super geregeld!

In de winkel besteld, omdat ze daar mijn maat niet hadden. Online besteld en dag later in huis! Super!!

Helder en overzichtelijk

Het shoppen via de website van Only for men gaat heel gemakkelijk. Alles is goed en overzichtelijk gerangschikt waardoor je snel bij het door jougezochte artikel en maat komt.

Fijne webshop en van bestelling tot levering heldere procedures en snel geleverd.

Uitstekende afhandeling.

Vlotte bestelling,betaling en levering via webwinkel.

Goeie service, grote selectie, leuke en aantrekkelijke aanbiedingen, netjes en goed verpakt voor verzending. Aanrader

Te weinig filters, daardoor hopeloos zoeken

Erg prettig

Ik vind het erg prettig om de bestelde kleding bij de winkel in Veldhoven af te laten leveren zonder verzendkosten. Ter plekke passen. De kleding die niet past gaat ook weer zonder verzendkosten retour.

Zoals het hoort

Simpel en duidelijk

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire