Uitstekende service!

Twee woorden; uitstekende service!

Eenvoudig keuze maken en snel ontvangen

Zoeken is eenvoudig en snel. Mooie aanbiedingen, kwaliteit prima in orde.

Snelle bezorging en alles netjes verpakt

Fantastische service

Fantastische service dat is wat ik ervaren heb. Van online kleding advies voor een mooie combi tot meedenken in de afhandeling van betalingen. Had uit 1 bestelling een overhemd wat niet helemaal mijn smaakt was en een broek die niet mee leverbaar was. Het overhemd kon retour en ik heb een nieuwe bestelling kunnen plaatsen en de broek en andere overhemd onder dezelfde Actie voorwaarde kunnen krijgen. De bedragen van 2 facturen werden met elkaar verrekend. Bij het bellen altijd direct iemand aan de lijn. Service zoals het hoort. Goed ervaring ik kom zeker terug!

Erg goed en betrouwbaar

Pakket was snel geleverd, erg lage prijzen voor goede kwaliteit producten

Zeer goede webshop met ruim aanbod

Goede zaak, mooie producten en regelmatig leuke aanbiedingen.

zoals altijd ;geweldig en zo snel en goed

Altijd goed en snel !!! Mocht je wat retour moeten sturen(Wat bij mij bijna nooit nodig is),zit alles wat je daarvoor nodig mocht hebben in de doos. Heel goed en duidelijk. Ga zo door!! groet van jullie fan Agaath Schaap Ps ik weet alleen niet hoe het met mijn punten zit op dit moment.

Alles uitstekend en snel geregeld.

Als zeer plezierige bestelling ervaren.

voldeed precies aan mijn verwachtingen

fijne manier van winkelen, uitgebreide keuze en scherpe prijzen.

tevreden

alles snel en verzorgd

Bestelling ging voorspoedig

Bestelling en levering ging vlekkeloos, alleen was het vreemd dat de maten van Pierre cardin niet allemaal hetzelfde uitvallen. Mijn man heeft 33/32 en heeft meerdere passende broeken van het merk. Twee bestelde broeken konden niet dicht en de derde broek had te wijde pijpen. Volgende keer toch maar weer naar de winkel in Doesburg of van tevoren goed kijken welk model precies wel goed zit. Hopelijk is dat dan ook duidelijk op de site te zien.

duidelijk vlot en servicegericht

Duidelijke webshop Vlotte levering Kortom servicegericht

Prima service, mooie kleding.

Kleding besteld online. Ging makkelijk en snel.

Volgens afspraak lekker vlot geleverd. Prima ( ruim) verpakt en in mooie hoes geleverd.

voldoet geheel aan de verwachtingen

Bestelde producten voldoen geheel aan de verwachtingen. Goed verpakt en op tijd geleverd. Dus precies wat je verwacht.

Even via de website wat items besteld

Super snelle levering en alles goed.

Goed en betrouwbaar

Heb meerdere malen kleding gekocht, tot nu toe alleen maar positieve ervaringen, zelfs met ruilen of retourneren prima service

snelle service en afwikkeling van retouren

Gewoon goed

Klantenservice denkt goed mee, shirt kleur zwart in omschrijving blijkt bruin te zijn. Hiervan is een notitie gemaakt zodat retourzending vlot zou behandeld worden. Prima kwaliteit van de kleding

Goed en snel

Goed en snel

Vlot volgens afspraak

Nvt

Slechte info op de website

info op website klopt niet daardoor extra kosten gemaakt voor verzenden en retouren

Topwinkel. Goede klantenservice

Bij mijn bestelling zat de antidiefstalbeveiliging er nog op. Ik heb die laten verwijderen bij een only for men vestiging in druten. Via de klantenservice had ik dat even gemeld. Enkele dagen later ontving ik een persoonlijk geschreven kaart met excuses en 10% korting op de volgende bestelling. Geweldige manier om een klein foutje recht te zetten!! Ga zo door!!

vriendelijk, duidelijk en overzichtelijk, nauwkeurig, zeker voor herhaling vatbaar.

Bij only for men is het personeel vriendelijk, hulpvaardig, attent, alert vertrouwen, bestelling in winkel gedaan. De informatie formulier was ook duidelijk over de bestelling. De mail ontvangen dat de bestelling verzonden was, en er een email bericht kwam naar mij als de bestelling in de winkel zou zijn. Het personeel staat je netjes te woord als ik belde of de bestelling die dag zou komen of niet. De klantenservice nog gebeld bestel nr opgenoemd voor informatie of de bestelling die dag nog zou komen en ongeveer de tijd. Ja dat zou zijn en dat was ook alleen de tijd wisten ze niet precies. Ook als je only for men belt dan, en nog niet te pakken krijg dan bellen ze je gelijk terug . Dat vind ik heel goed, attent. Ik ben er zeer over te spreken. De bestelling is helemaal naar mijn wens verlopen.

Snelle levering met erg mooie producten, zeer tevreden!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire