Product is in werkelijkheid niet van hetzelfde materiaal als op de site staat

Op de site: Materiaal: 100% wol Artikelnummer: 050306 Artikelnummer leverancier: Boston In werkelijkheid: Materiaal: 50% wol, 40% polyester en 10% 'other'. Dus maar amper de helft wol. Zeer teleurstellend.

Niet van deze tijd.

Niet van deze tijd, dat je voor retourkosten moet betalen.

Prima webshop met snelle levering

Snelle levering na bestelling in de winkel. Mogelijkheid tot retour via plaatselijke winkel.

Interessant

Ondanks het feit dat ik 4 truien bestelde met maat XXL, is er toch eentje bij die te klein is, en eentje die tamelijk krap is.

Super snel in huis.

Mooie kleding altijd snel in huis, goede service voor al het een keer niet past.

Top perfect

Mooie kwaliteit en super prijs.

Zeer positief.

Snelle terug betaling.

Klantvriendelijk met een prijskaartje

Onlyformen is een prima zaak met mooie kleding, een goede klantenservice. Bereid om mee te denken en in principe klantvriendelijk. Echter vind ik de retourkosten een doorn in het oog. Zeker als je net voor 400 euro aan kleding hebt gekocht en er alleen een broek terug moet. Dat vind ik dan niet klantvriendelijk. Ook het verplicht vooruit moeten betalen vind ik jammer.

goede ervaring

Goede ervaring netjes op tijd geleverd mooie actie 3 halen 1 betalen.

Alles is naar verwachtingen

snel bezorgd, de bestelling is in goede staat ontvangen

Prima kleding en dito bezorging

Prima kleding, bezorgt op het aangegeven moment en keurig verpakt

Prima. Leuke kleding. Leuke acties.

Alles duidelijk. Snelle levering.

Ruime keuze en goede maat aanduiding

Heb geen credit kaart, jammer dat ik niet met de gewone bank kan betalen, bv rabo bank. Dus gekozen voor achteraf betalen.

Zeer tevreden!!!

Had via Whatsapp contact gehad, zeer vriendelijk geholpen, met de uitleg vd maten vd broeken. Er was wel een broek bij wat te klein was. Deze terug gestuurd, zal zien hoe dat afgehandeld wordt. En of alles vlot verloopt met de terugbetaling. Maar ben zeer tevreden!!!

Super fijne winkel, zowel online of de echte winkels

Online een bestelling gedaan keurig snel geleverd. Echt een fijn bedrijf, zowel online als in de winkel zelf!!

Prima ervaring

Mooie artikelen en levertijd prima Ook retour na beschading ontdekt te hebben vlekkeloos verlopen

Volgens afspraak geleverd. Snelle levertijd. Keurig verpakt.

Goede aanbiedingen

Prima aanbieding, snelle verzending

Uitstekend en snel en duidelijke website.

Service en communicatie goed, maar product mindere

Bestellen op website, communicatie over bestelling en leversnelheid zijn prima en wat ik verwachtte. De kwaliteit van de overhemden is matig. Normaliter kost een overhemd 119 euro, maar de kwaliteit is bedroevend slecht. Bij goedkopere herenzaken betaal je hier max. 40 euro voor. De producten heb ik dan ook retour gestuurd en bestel geen producten meer bij Only for men.

altijd goede service en kwaliteitsproducten

Only for men staat voor service en goede kwaliteitskleding. ik shop hier graag.

gewoon goed

Besteld, werd netjes op tijd geleverd

Top en snel.

Super fijn. En super snel!

Goede zaak

Veel merken. Duidelijke site.

Supermooie broeken voor een superpijs

Via de webshop 3 prachtige broeken besteld voor nog geen 80 euro! Echt een supergoeie deal. De broeken zitten prima en ik had ze ook nog eens binnen twee dagen in huis.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire