In de winkel was mijn maat niet aanwezig maar de volgende dag was het netjes thuis bezorgd.

Op zondag winkelen in Rosmalen bij Only for men om mijn garderobe wat aan te vullen. Vriendelijk geholpen door een jonge dame helaas hadden ze mijn maat niet. Uiteindelijk via de webshop in de winkel besteld en de volgende dag was het product in huis. Super service en prima geregeld.

Makkelijke site , vlugge levering. Zeker aan te bevelen

Makkelijk online bestellen

Duidelijke website, makkelijk bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces.

Goede en snelle levering

Via een mail op de hoogte gebracht van de korting op merk kleding. Veel korting gekregen en een snelle levering. Overzichtelijke webwinkel.

Duidelijke site en een zeer vriendelijke klantenservice!

De bestelde POLO was keurig op tijd, en past prima! Verder heb ik geen ervaring!

Alles klopt en de aankoop blijkt zelfs boven verwachting

Alles klopt aan de website en daarna aan het resultaat. De aankoop is bovenverwachting goed!! Zeeer tevreden, gaan we vaker doen. Advies: open een Winkel in Twente!!! Live shoppen blijft leuk, nog meer gevoel bij hu

Goed en overzichtelijk

geen 2xl blouse in de winkel, Via de webshop 3xl kunnen bestellen En ophalen in de dichtstbijzijnde winkel.

Top bedrijf !

Perfect!

tevreden

mooie shirts, heel tevreden mee.

snel

Snelle en complete levering

Bestellingen worden altijd snel geleverd. Personeel altijd behulpzaam bij vragen.

Duurde lang voor het pakketje er was

Vond het lang duren dat ik mijn pakketje binnen kreeg. Had verwacht dat ik een bericht zou krijgen dat het wat langer zou duren. Maar verder de producten die ik besteld had

Producten zijn allemaal klasse, snelle levering en soms ook aantrekkelijke prijzen helemaal tevreden...

100% tevreden

Zie hier boven

Betrouwbaar en snel

Snel begrepen! Heldere en toegankelijke site! Beloftes waargemaakt!

Mooie productenen zorgvuldig ingepakt.

Ik kende, tot voor 2 maanden terug, deze webshop nog niet. Inmiddels 2 bestellingen gedaan welke naar volle tevredenheid zijn afgewikkeld.

gewoon TOP!!

Only for men is de shop waar ik altijd slaag. Ze hebben de grotere maten goed op voorraad.En de prijzen zijn ook super. Ik ga nergens anders meer als bij Only for men webshop of winkel mijn garderobe aanvullen.

Fijne site. Prettig bestellen

Het bestellen ging gemakkelijk. Spullen waren op de aangegeven tijd in huis.

UItstekend zeker de snelheid waar e.e.a mee wordt afgewerkt

UItstekend zeker de snelheid waar e.e.a mee wordt afgewerkt. Verzenden-communicatie via de mail. n.b.Als je belt duurt het te veels lang zeker 10 minuten en ik heb 2 x opgehangen

Van bestelling tot aflevering snel en foutloos afgewikkeld.

Uitstekende levering, mooi op tijd

heel goed

vriendelijk personeel lekker bakkie koffie alles op je gemak ,wat moet je nog meer, is wel voor herhaling vatbaar

Mooie website maar,

deze is wel heel traag. Wanneer ik een item de winkelmand heb geplaatst is het mogelijk snel een nieuw artikel selecteren. Ook het afrekenproces is hierdoor traag.

Eenvoudig en snel

Via een email werd ik geattendeerd op een aanbieding. Via de mail kwam ik terecht op de aanbieding. Bestellen was eenvoudig en de dag erop had ik mijn bestelling binnen.

Snel en goed

snelle levering in de winkel. Kleur was anders als ik in gedachten had. Werd probleemloos omgeruild.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire