Perfect , niets aan toe te voegen

Moeilijk te geven

Besteld op 7/8 maar nog niet geleverd kan dus niet echt een mening geven , misschien iets sneller leveren dan

Keurig op tijd conform afspraak geleverd

Keurig op tijd conform afspraak geleverd

Top snelle levering

snelle levering en goede service

Correct.

Je blijft goed op de hoogte van levering.meestal snel.

Snelle levering en een mooie polo voor een leuke prijs

perfect

Goede levering ,goed matriaal , op tijd

voor de derde keer besteld en wederom tevreden.

D

D

Only for men is een aanrader

De laatste maanden heb ik, meestal online, nogal wat artikelen aangeschaft Alles perfect verzorgd en prijs/kwaliteit dik in orde, op één artikel na, maar dat is keurig opgelost door de klantenservice. Mijn artikelen laat ik bezorgen bij het plaatselijke afhaalpunt. De service van DHL aan huis is ronduit slecht, daar zal Only for men naar mijn idee actie op ondernemen, ook daar heb ik met de klantenservice contact over gehad, ik blijk bij navraag lang niet de enige te zijn met klachten over de pakketbezorgers van DHL.

Uitstekend, zoals altijd

Prima webshop waar ik makkelijk en vlot de spullen kan vinden die ik zoek en tegen een nette prijs.

Super afgehandeld

2 colberts gekocht, eentje teruggestuurd, netjes ge-informeerd en snelle afhandeling

VREEMD GEVORMDE T-SHIRTS VAN HET MERK VICTIM

3 t-shirts besteld van het merk Victim, mooie kleuren, dat wel en ook mooi materiaal. Maar de pasvorm is erg vreemd. Ik denk speciaal gemaakt voor lange smalle slungelige mannen. Ik heb een normaal postuur en had mijn borstomvang gemeten om de juiste maat te bepalen dat was L . Vervolgens bleken de t-shirts te krap in de schouders en veel te lang. De t-shirts kwamen to ver over mijn billen aan de achterkant en van voren tot op mijn dijbenen. Zag er raar uit. Dus ik heb alles weer terug moeten sturen.

Klantenservice beter dan de logistiek

Ik heb nu 4x wat besteld bij o4m. Tweemaal is het product niet geleverd. De 1e keer was de broek gewoon zoek in het logistieke traject. De tweede keer had ik een artikel besteld dat wel voorradig was volgens de site, maar niet fysiek voorradig. De klantenservice handelt het steeds vriendelijk en correct af, maar je moet er als klant wel zelf achteraan. Als het goed gaat, heb je de volgende dag een mailtje dat ze met de order bezig zijn, hoort je echter niets, dan is de kans groot dat er iets fout gaat.

Kan nog beter door de juiste artikelen te leveren.

Prima website. Overzichtelijk en veel producten. Helaas het verkeerde product geleverd gekregen. Contact opgenomen met de klantenservice welke mij vriendelijk te woord heeft gestaan. Helaas was het gewenste product inmiddels uitverkocht en niet meer leverbaar.

Gekocht product betaling en verzending prima verlopen

Product volgens specificatie. Betaling en verzending prima.

Snelle levering en bij retour binnen een week terug op de rekening. Kleuren komen en het stof komt niet altijd overeen met de foto's op de website. Fijne webwinkel om te kopen.

Prettig shoppen

Ik heb het onlineshoppen bij jullie als zeer prettig ervaren

Snelle levering mooie prijs

Zie boven

Snel geleverd volgens afspraak.

Prettige winkel.

Heel tevreden

Heel tevreden

prima geregeld

Alles snel en juist geleverd.

Een fijne zaak om te kopen!

Behulpzame medewerkers met verstand van zake.

Mooie website met uitgebreid aanbod

ik geef geen 5 sterren, omdat een artikel wat volgens de weebsite leverbaar was, toch niet voorradig was. Als tegemoetkoming kregen ik 10 % korting bij een volgende bestelling, maar dan moet je weleer verzendkosten betalen, dus voordeel is weg.

Top, daarna zelfs ruilen in de winkelwas top!

Kan niet beter. Complimenten voor de winkel in Druten!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire