Tevreden klant

4 broeken met een verschillende maat besteld. Thuis keuze kunnen maken. Twee broeken retour gebracht in de winkel. Netjes geholpen en financiën keurig afgehandeld.

Goed en vriendelijk geholpen.

Door de vriendelijke verkoper werd er meegedacht en dat is wel prettig. En zodoende ben ik die dag geslaagd.

Super snelle goeie service

Prijs kwaliteit super goedkoop op het juiste moment kopen en wachten op de deals

Snelle levering en netjes verpakt.

Goeie web site

Snelle levering. Goeie web site

Professioneel afgehandeld.

Prima afgehandeld zoals je het mag verwachten van een professioneel bedrijf.

Uitstekend!!!

Het is mijn tweede gilet wat ik bij jullie heb gekocht! Uitstekende pasvorm ! Ik hou me aanbevolen voor een zuiver katoenen gilet die kan meedraaien in de wasmachine !

Zeer gebruiksvriendelijke site. Goede feedback en snelle verzending. Alles top!

Prima service en kwaliteit

Onlangs voor het eerst schoenen gekocht via Only for men. Prima schoenen en de dag erna bezorgd. Gewoon snel en goed.

Top site en betrouwbaar

Short Denham gekocht en laten afleveren op locatie Veldhoven. Perfect en snel.

Topper

Only for Men Doesburg prima winkel waar je in een ongedwongen sfeer, nog een top advies krijgt met een brede glimlach. Top Boy

Snelle service en ook omruil goed geregeld.

Snelle en correcte levering + goede klantenservice

Alles is naar verwachti geleverd en alles ziet er goed uit.

Ik ben zeer tevreden.

Verkeerde kleur

Kleur op foto en kleur in werkelijkheid komen volstrekt niet overeen. Niet een klein beetje verschil, maar een erg groot verschil. Of een slechte fotograaf of bewust anders ingekleurd.

Helemaal goed

Correcte en snelle levering

Maatvoering Donkervoort lijn moeizaam

Fijn ontspannen winkelen op eigen geschikte moment

Prima. Wel even zoeken door de uitgebreide keuze, maar dat is met even doorzetten te overwinnen. Geen gelegenheid gevonden mijn businesscard te gebruiken, zodat er wat korting wegvalt. Contact houden via mail tijdens het verzendproces is prettig.

Goede service, broek was niet goed. Terug gestuurd.

goed assortiment en fijne (web) shop

Altijd genoeg keuze, goede prijs kwaliteit en vriendelijk personeel, zowel achter de webshop als in de shop.

Supersnelle levering.

Ruime keuze en snelle levering!

Goeie webwinkel.

Netjes geregeld

In de winkel geweest in Nieuwegein top geholpen Broek was niet op voorraad.Maar dit was de oplossing.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire