in één woord: goed.!!

voldoende tot dusver

Omslachtig betreffende betaling. Voor (deel)retourzendingen zou het economisch zijn de retourzending in een kleinere verpakking terug te sturen. Nu stuur ik waarschijnlijk 1 broek terug in een doos waar een heel pak in verzonden is.

Goede ervaringen

Goede service, wordt alles op tijd geleverd

Snelle en correcte levering

Verkeerde polo aangekregen

Verkeerde kleur aangekregen. Echter klantendienst gebeld en dit zou in orde komen. Dus voor mij ok. Vg Pieter Pardoel

Perfecte communicatie inzake order, bevestiging en aflevering winkel.

Zie boven.

Leuke winkel voor een wat hoger prijsje

Ben eerlijk gezegd altijd -Only for Men- voorbij gelopen omdat ik van mening was dat het alleen duurdere kleding was. Heb ik helemaal gelijk in, en daarmee erg blij er toch eens aandacht aan te hebben gegeven. De site heeft de nodige kinderziektes, maar de kleding is van dergelijke kwaliteit dat ik reeds een gevulde wensenlijst heb (welke ik natuurlijk niet kan betalen :)).

Waardeloze webshop/klantenservice

Bij het plaatsen van mijn eerste bestelling was mijn gedachte dat Only for men een prettige webwinkel heeft waar veel leuke kleding en schoenen beschikbaar zijn. Helaas blijkt een paar schoenen niet leverbaar terwijl deze wel op de site beschikbaar waren. Het andere paar schoenen wordt met 2 verschillende schoenen in de doos geleverd. Wanneer ik een volgende bestelling plaats van een paar vervangende schoenen, dan kan dit niet tegen een eerder overeengekomen bedrag omdat ik nog een extra paar schoenen bestel. Prima service.

Super goeie klantenservice!

Zeer klant vriendelijke en snelle klantenservice! Klantenservice heeft mij binnen 1 uur beantwoord en mijn (Zelf veroorzaakte) probleem opgelost! Super tevreden, zo hoort een klantenservice achter een webwinkel te staan. Net zo goed of beter dan in de “winkel” maakt thuis winkelen een prettige ervaring! Dank jullie wel dames!

Na bestelling kwam het bestelde in zeer korte tijd bij mij thuis.

Nadat er wat fout was gegaan, werd het bestelde in korte tijd nageleverd.

Uitstekend!

Alles volgens bestelling, op tijd en keurig verpakt ontvangen.

Fijne winkel.

Prima winkel, het was voor mij de eerste keer dat ik hier kwam, ik moest dus nogal zoeken. Maar werd hier heel goed bij geholpen! Alles gevonden wat ik zocht, dus prima gewinkeld.

Snelle levering, super broeken

Snelle levering, top pasvorm

Goede kwaliteit en snelle service

prima snelle service

bestellen via de website, afhalen in de winkel en eventueel direct retour

Zoals gebruikelijk snelle en correcte levering

Mooi overhemd besteld in de sale en in mijn vertrouwde winkel laten bezorgen. Snel en netjes geleverd. Service zoals gewend bij OFM.

Prima geregeld

Alles netjes ontvangen zoals afgesproken. Goed verpakt. Gewoon zoals het hoort.

Snelle levering en geen bijzonderheden. Juiste artikel geleverd verder alles naar wens.

Positief

Positief

Prima !

Prima !

Overzichtelijk en makkelijke manier van bestellen

Was erg overzichtelijk en simpel om tot de juiste keuze te komen en de bestelling verder af te ronden

snelle service

snelle service

Net niet

Jammer dat fashioncheques niet geaccepteerd worden en de klantenservice dit niet kan oplossen

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire