Doen niet moeilijk bij ruiling en zijn vriendelijk
prima winkel, mooi assortiment
Goede prijs kwaliteit verhouding
Voor de eerste keer hier een bestelling geplaatst. Via de handige overzichtelijke site met duidelijke foto's en omschrijving. Vraag gesteld via de app en hier werd zeer vlug en vriendelijk op gereageerd. Ook de verwerking van de retouren was supersnel - al binnen 2 werkdagen gepiept! Had gekozen voor afterpay en ook die werd meteen met de retouren aangepast. Wat ik ook super vond was dat de door mij bestelde broeken niet allemaal in een plastic zakje zaten maar gewoon keurig gevouwen los in de doos - zeker zo handig. Al met al zeer tevreden en zal hier dan ook zeker vaker en met een gerust hart bestellen.
Bedankt voor de leuke reactie, Harrie! Ontzettend leuk om te horen dat je zo positief over ons bent. We zien je graag snel terug!
Zie hierboven
Ik had 1 polo in de winkelmand toen kreeg ik een melding , wanneer ik een account aan zou maken zou ik bij een besteding van €50 , €15 korting krijgen, dus nog een polo in de winkelmand , maar geen korting !!! dus 1 polo weer verwijderd . In de winkel konden zij hier niets aan doen .Voor mij laatste keer Only for Men.
Bedankt voor je beoordeling, Arie! Wat jammer dat je niet tevreden over ons bent. Wanneer je je via de pop-up aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je per mail een kortingscode die je kunt invullen in de winkelmand. De korting zal dan niet automatisch in je winkelmand verrekend worden. De winkels kunnen je hier inderdaad helaas niet mee helpen, omdat dit een kortingscode betreft die je alleen online kunt gebruiken. De kortingscode is geldig vanaf een aankoopbedrag van €50,00. De kortingscode die je ontvangen hebt is nog een maand geldig. Wellicht wil je met deze extra informatie toch nog een bestelling plaatsen bij ons en wil je je beoordeling heroverwegen.
Prima webshop, waar ik vaak in kijk.Het is heel moeilijk om niets te bestellen. Als ik af en toe de verleiding toch niet kan weerstaan is het altijd een succes. Jammer dat ik zopas een zomerjasje in een net te kleine maat bestelde. Ik ben aan het lijnen, dus het kan wel een maatje kleiner, zeker omdat bij het artikel vermeld stond dat het groot uitviel. Dat was jammer, maar na retournering zoek ik iets vergelijkbaars dat wel past.
Niek, wat leuk dat je vaak bij ons kunt slagen. Wij hopen je snel weer een keer terug te zien!
besteld,betaald,en keurig geleverd.
Kleur van de polo was nog mooier Korte broek zat perfect en de sneakers pasten erg goed En dat met een leuke korting is prettig winkelen
Hoi Jaap, wat een leuke beoordeling. Het doet ons goed te horen dat je zo tevreden bent met alle artikelen en wij wensen je veel draagplezier toe.
mooie website met een uitgebreid assortiment
Na 5 dagen nog niets ontvangen!
Hallo John, bedankt voor je review. Ik zie inderdaad dat je bestelling retour is gekomen in verband met een vreemd huisnummer. Zoals eerder besproken is het helaas een puntje van DHL waar zij nog aan moeten werken. Gelukkig hebben we het pakketje opnieuw voor je opgestuurd naar een DHL punt, waar deze zonder problemen afgehaald kan worden.
Leuk shoppen op de webshop,veel keuze en een snelle levering.
Bedankt voor je genoemde pluspunten Patrick!
Hele snelle service, overzichtelijke site. Bij een vorige bestelling had ik me bij een broek vergist van maat, en werd ik daar via mail attent op gemaakt.
Ruime keuze en vriendelijk en goede medewerkers!
Wat een leuk compliment over ons winkel personeel! Dank hiervoor.
6 overhemden besteld goeie aanbieding 2 halen 1 betalen . Ben zeer tevreden over de levering netjes in de winkel laten bezorgen en daar opgehaald werkt super. Vriendelijk personeel in winkel Utrecht (Leidsche Rijn)
Makkelijk, overzichtelijk en correct
2 broeken besteld via de webshop. Zelf een fout gemaakt bij het selecteren van de maat waardoor 1 broek niet paste. Dezelfde dag nog naar de winkel gegaan om te retourneren ook omdat je anders 3x! verzendkosten moet betalen. In de winkel gaf men aan geen retouren in te nemen. De broeken moesten allebei retour gezonden worden en dan opnieuw besteld...... Ik moest maar contact opnemen met de klantenservice. De volgende dag gedaan en daar werd ik wel goed geholpen. Ik kom wel naar de winkel. De volgende dag naar de winkel maar geen broeken meer in mijn maat om te ruilen. Ik gaf aan om dan iets anders te kopen. Dit kon wel maar het bedrag van de broek werd dan apart teruggestort en ik moest gewoon het bedrag afrekenen van wat ik kocht, hoe omslachtig allemaal. Ik denk dat hier toch wel wat verbeterd kan worden. Ik ben overigens benieuwd hoelang het zal duren voordat ik mijn geld terug heb.
Beste Erwin, hartelijk dank voor je beoordeling! Wat vervelend dat er wat dingetjes niet helemaal lekker zijn verlopen tijdens je bestelling. Het klopt inderdaad dat je wél had mogen retourneren in de winkel. Wellicht heb je te maken gehad met een nieuwe collega die de procedure nog niet helemaal onder de knie had. Nogmaals onze welgemeende excuses hiervoor. Qua systeem proberen we in de toekomst enkele veranderingen door te voeren. Het is nu inderdaad niet mogelijk om te ruilen voor een ander artikel. Dan ontvang je te allen tijde het betaalde bedrag retour. Hopelijk kan dit in de toekomst wel! Het betaalde bedrag zal binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van je retour in het logistiek centrum aan je terugbetaald worden.
Maatvoering komt niet overeen
Hoi Robbert, wat vervelend dat de maatvoering van je artikel niet overeen kwam met wat je hebt besteld! Is verder de service wel goed geweest? Kunnen wij nog iets voor je betekenen om je ervaring bij Only for Men beter te maken?
Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Veel keuze en snelle levering.
De zending was niet goed. Overhemden pasten helaas niet. Heel jammer dat ik toch verzendkosten moet betalen. Dit weerhoudt mij een vlg keer om bij jullie te bestellen. Wees daarin laagdrempeliger is mijn advies Heb nu elders besteld met gratis verzendkosten.
Beste A., bedankt voor je beoordeling. De kosten die je hebt betaald zijn geen verzendkosten, maar retourkosten (€2,95). Bij het plaatsen van de bestelling wordt vermeld dat deze kosten te allen tijde in rekening gebracht zullen worden. Wij vinden het jammer als dit een struikelpunt voor je is, en de reden dat je ons een 3 geeft in deze beoordeling.
Snelle levering en mooie aanbieding Goed verpakt Broeken passen perfect
Duidelijke website alleen jammer dat je voor zowel bestellen als retour sturen geld moet betalen ongeacht wat je besteed
Hoi Dennis, bedankt voor je feedback. Wij hebben dit door gezet naar de juiste afdeling. Wellicht kunnen we in de toekomst hier iets in veranderen.
Ze hebben mooie kleding en ze hebben iets voor elke doelgroep van mannen
Genoeg keuze aan mooie dingen. Goede aanbiedingen. Klantengericht. Aanrader.
Helemaal top. Mooie schoenen besteld, binnen 2 dagen was het al in huis.
Veel plezier toegewenst met je schoenen!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire