prima ontvangen perfecto

1e aankoop prima ontvangen , top !

Goede keuzemogelijkheden.

Keuze gemaakt, bestelling gedaan en snelle levering en dan ook nog een uitstekende kwaliteit.

Prima ervaring

Prima website makkelijk bestellen Min puntje de bezorgkosten.

Gemakkelijk, maten goed en vlot geleverd thuis. Geen opmerkingen.

Geen verrassingen, ik wist wat ik kocht. De webside is duidelijk. Misschien nog de seizoenen aanduiden. ( vb. zomer- of winterkleding, tussenseizoen. ...). Ik ben tevreden, ook met de levering. Was er op di. Tevreden dus.

top quality

Mooi aanbod en keuze, snelle en duidelijke service. Top!

na bestelling alles keurig op tijd geleverd,,prima

Heel tevreden

Snelle levering. Fijn dat de mogelijk er is om achteraf te betalen. Betrouwbaar. Veel keuze in kleding. Kortom, heel tevreden!

Snel en accuraat. Perfect

vlotte verwerking

Bestellen,betaling afhandelen gaat prima. Als men in een winkel laat leveren duurt het tot wel 14 dagen en dan moet men eerst nog klantendienst contacteren voor men weet of bestelling is toegekomen.(dus geen mail van wanneer zending is toegekomen in winkel zoals aangegeven wanneer deelzending is verzonden)

Zoals altijd uitstekend

Hele fijne webshop, goede pricing en ruim aanbod. Een van de weinige webshops waar ik met regelmaat wat aanschaf

Snelle levering, nette prijs, voldoet aan verwachtingen

Kwaliteit en snelle levering

Kwalitatief goede producten en levering is snel!

Snelle levering zoals beloofd en product was volgens verwachting

prima afhandeling.

Goede prijs en snelle levering!

Mooie deal op de site. 2 paar schoenen voor de prijs van 1. Snel geleverd en helemaal tevreden.

Supersnel

Besteld op vrijdagmiddag, zaterdag voor 15.00 uur in huis, ondanks dat een deel van mijn bestelling max 4 dagen wachttijd had was alles er direct. Kleding zit perfect. Grote dank

Het shoppen gaat goed en is gemakkelijk alleen met de aflevering mis ik een optie. Ik laat alles wat ik bestel altijd op mijn werk bezorgen, omdat ik daar toch vijf dagen in de week te vinden ben. En dan krijg ik het toch vaak op zaterdag aangeboden, dat is op zich niet erg want dan verander ik het bezorgmoment naar maandag. Maar ik vraag me af onder hoeveel druk de bezorgdienst dan komt te staan ik zou een geen haast button toevoegen aan de site met een bezorgmoment ma t/vr tussen 8:00 en 17:00 uur dan kan de bezorgdienst mischien relaxter plannen. En beter combineren.

Niks aan te merken

Perfect !

Snelle en goede levering, je hoeft geen weken op je spullen te wachten. In de winkel Waalwijk hangt/heerst er een gezellige sfeer.

Zoals verwacht

Keurig verpakt en geleverd. (Deel-) retourzending netjes verwerkt.

vlotte afhandeling.

Prima, niets aan toe te voegen.

Snel en goed geleverd

Fijne website. Snelle levering

Gezellig geshopt op de website

De Website is overzichtelijk. Je kan makkelijk vinden waar je naar op zoek bent. En er is keuze genoeg

Gewoon goed

Prettige en snelle levering

Slecht

Schoenen waren niet in de juiste maat in de winkel verkrijgbaar, dus zijn ze online besteld en naar ons adres gestuurd. Toch een maat te groot. Retour ging heel moeizaam en ze wouden liever dat ik ruilde maar de schoenen waren nog steeds niet beschikbaar dus zouden ze mij bellen wanneer de schoenen in de juiste maat in het filiaal waren. Ik krijg vervolgens een paar dagen een belletje dat de schoenen beschikbaar zijn, ik naar de winkel toe zijn het de verkeerde schoenen maar wel met de juiste code die ik in mijn handen kreeg. Had ze nog aangeboden dat ze wel in een ander filiaal lagen maar heb verder wel het bedrag terug gestort gekregen

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire