betrouwbaar als altijd

ruim keuze, goed te bestellen en snelle levering

Goede kwaliteit

Zeer snelle levering

Een zeer snelle levering wat mij verbaasde gezien de corona crisis!

Prima overhemden en passen goed.

Twee overhemden met KM besteld. Levering was conform afspraak en verwachting. Prijs prestatie van de producten zijn goed. Maat en pasvorm goed.

Het bestellen is vrij eenvoudig en de levering is snel en makkelijk te volgen. Bij het afleveren liep ik toch tegen een probleem aan, de shirts kwamen heel anders over dan op de site. De shirts met print waren veel donkerder en er zat een kleurtint in die ik op de site niet zag en het lichtblauwe shirt kreukte al in de verpakking. Zelf beter naar de samenstelling van de stof moeten kijken. Deze 3 shirts terug gestuurd.

Betrouwbaar en kwaliteit

Ruime keus voor mij en vlotte levering

alles zoals voorzien!

Producten op tijd geleverd In goede orde ontvangen dus zoals het hoort en dus prima

Snelle bezorging , duidelijke informatie

Snelle bezorging , duidelijke informatie , goede producten

Duidelijk en alles volgens afspraak verlopen.

Prettig.

Tevreden

Ik ben tevreden maar bij de schoenen vind ik het spijtig dat ik niet kan aangeven - de breedte van de schoen nl. G - G 1/2 H. Ook is het verwarrend dat er bij de schoenen van Floris Van Bommel gewerkt wordt met EUR & UK maten - zeer verwarrend hoor !!! Waarom niet een schoenmaat bijv. 44 -441/2 45 ,...nu telt ook 10 -11..... Komt daarbij - een schoen moet je passen !!!!!! dat is super belangrijk Dus als ik nog schoenen van Floris Van Bommel bestel bedoel ik Maat UK 10 H Begrepen ?,, Rene Vandersteen

Geen bevestigingmail gehad

Had broeken besteld via internet, omdat ik na 4 dagen geen reactie heb gehad. Heb ik zelf naar de winkel gebeld. Daar bleek het pakketje al te zijn. Zou fijn zijn om een berichtje te hebben gehad dat het pakketje aaanwezig was. Eerdere bestelling nl wel bevestigjngsmail gehad.

Snelle levering polo boss zwart

Had wat problemen met mijn account. Via de app super snel en vriendelijk geholpen

Zeer goede levering

In de eerste plaats vind ik de website niet heel fijn werken op de smartphone of iPad. Met regelmaat dubbel moeten klikken en hier en daar wat traag. Echter - de kleurweergave van de kleding is uitmuntend. What you see is what you get. Daarnaast wordt er zeer snel geleverd, goed verpakt en een zeer goede mail opvolging.

Alles was zeer makkelijk en is goed geregeld.

TOP

Super service ╰(*°▽°*)╯

Pas geleden een bestelling gedaan bij Only for Men. Pakket werd netjes geleverd, had een paar mooie deals gescoord en ben erg blij met de producten. Ik had nog een vraag over een product en werd echt letterlijk binnen 30 seconden te woord gestaan via de chat. Daar werd ik super duidelijk en snel geholpen. Echt heel fijn als je zelf niet te veel tijd hebt.

zoals gebruikelijk goed en tijdig

goede keus en prima stof

Verkeerde armband ontvangen en alle gemaakt beloftes om dit op te lossen worden niet nagekomen

Ik had een Beige armband van Josh besteld. Ik kreeg spijtig genoeg helaas een zwarte armband. Ze konden pas een nieuwe opsturen als de foute retour was. Er was mij beloofd dat ik ter compensatie de verzendkosten terug zou krijgen en zijn de retourkosten op zich zouden nemen. Ook de verzendkosten van het opsturen van de buste armband zouden zij op zich nemen (lijkt mij ook wel zo netjes). Wat blijkt; Retour is verwerkt, geen verzendkosten terug gekregen, retour kosten waren ook gewoon door berekend en er is geen nieuwe armband opgestuurd (deze moest uit een ander filiaal komen). Sorry, was opnieuw het antwoord. Wilt u hem zelf opnieuw bestellen? Wat een slechte klantenservice zeg. Fouten worden gemaakt, dat is menselijk. Maar los het wel netjes op en kom gemaakte beloftes na!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Niet de kleur geleverd zoals afgebeeld

Zie bovenstaande

Snel verzonden en een scherpe prijs

Prima winkel

Goed geholpen!

Altijd goed

Prima zaak, koop er regelmatig wat. Ook uitstekend geholpen toen mijn artikel een mankement had.

Goede prijs en snelle bezorging

Goede prijs en snelle bezorging. Ook prettig contact via de chat

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire