Ruime keuze. Ik kan hier goed slagen.

Mooie winkel en een goede webshop. Sommige verkoper zijn opdringerig. De laatste tijd vier mooie colberts en een overhemd gekocht in de winkel en via de webshop. Erg blij mee!! Eén colbert had een schade in de stof. Met het terugsturen werd er wel verzendkosten berekend. Dit vind ik raar.

Supersnelle levering dat noem ik nog eens service maar dat ben ik gewend ook in de fysieke winkels

Zie bovenstaande uitleg

Gewoon zoals het hoort. Bestellen betalen en geleverd krijgen.

Uitstekend geregeld !

Ruime collectie kwalitatief goed en snel geleverd. Afterpay zou ook gemakkelijk zijn i.v.m artikelen eerst beoordelen dan betalen!

Prima orderafhandeling klacht na contact super opgelost

Wij hadden iets bestelt dat niet volgens wens was en geretourneerd Na contact dat het product buiten onze schuld om verkeerd geleverd was omdat de foto's op de website misleidend waren is de 2.95 retourkosten teruggestort en ook de website aangepast Met als troost een kadootje toe

Mooie kleding in een ontspannens setting gekocht

Positieve ervaring. Goed geholpen, mooie kleding

Prima verzorgd!

Alles ok

Vriendelijke en snelle service!

In mijn zoektocht naar een spijkerbroek bij Only for men uitgekomen. In de winkel wordt je vriendelijk en correct geholpen. Omdat mijn maat niet op voorraad was in de winkel heb ik deze ter plaatse kunnen bestellen en werd hij gratis thuisbezorgd. Uitstekende service!

Ik bestel er regelmatig en het is altijd snel en netjes geleverd

Goed en snelle levering

Vlug en goed

Netjes verpakt en snel verzonden

Tot nu toe goed.

Heb een shirt terug gestuurd en zelf een verzendbon voor DHL gemaakt en betaald. Hoop dat er niet extra 2,95 wordt ingehouden. Vindt verzendkosten in rekening brengen bover 100 euro beetje overdreven.

Snel en goed geholpen

Zie boven

Mooie spullen, goed verpakt

Op tijd verstuurd, t shirts goed verpakt en mooie kwaliteit

Master

Zeer goed en snel

fijne en overzichtelijke winkel

vriendelijk en behulpzaam personeel geven advies en zijn niet opdringerig

Top winkel

Fantastische kleiding en goede aanbiedingen. Vriendelijk personeel.

Niks mis mee

Niks mis mee

goede service en assortiment

Ik kom een aantal keer per jaar bij OFM en mijn ervaring is goed. zowel assortiment, prijs als klantbeleving is goed.

Zeer slecht !

Het overhemd, welke ik voor de verjaardag van mijn vriend had besteld, kwam gewoon niet - jullie wisten in eerste instantie niet waar het was - toen bleek dat Dhl helemaal niet langs was geweest - ik was er de hele dag en bij het retourneren van mijn geld wordt er ook nog 2,95 ingehouden ! Zeer slecht ! Ik had geen kado en ben 2,95 kwijt aan iets wat niet gebeurd is.

Keurig afgehandeld

prijs en service

snelle levering en juiste artikelen.

Snelle goeie service

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire