Snelle correcte kevering

Betrouwbaar, classy, goede acties.

Only For Men leren kennen toen ik er mijn trouwpak samen heb laten stellen. Sindsdien bestel ik hier regelmatig nieuwe kleding. Pas wanneer ik hier niks kan vinden, schakel ik door naar zalando of fysieke winkels.

Duidelijke website, goed prijs, vlotte service

Ruime keus, makkelijk te bestellen en ze komen na wat ze beloven!

Super winkel

Online overhemden besteld, maar twijfelde over alles. Ik ben naar de winkel geweest en super geholpen en duidelijke uitleg gekregen. Het retouren van mijn bestelling ging snel!

Zie opmerking hiervoor: redelijk snel en goed geleverd,

Het aantal merken is beperkt, maar ik vind de selectie erg goed. Prijzen zijn buitengewoon scherp, waardoor je geneigd ben iets extra’s mee te bestellen.

Dubbele verzendkosten?

Jammer, de jeans is goed, andere maat retour. Wel wordt er 2 x verzendkosten in rekening gebracht. Tevens werkt AfterPay niet en is de mail hierover niet duidelijk. Gemiste kans, bestellen En betalen moet echt makkelijker kunnen.

Ruime keuze, snelle afhandeling en als het niet naar verwachting is makkelijk te retourneren en adequate afwikkeling.

Op alle gebied perfect bedrijf.

Bestellingen worden snel uitgevoerd. Zeer nette verpakking. Bij terugsturen snelle terugbetaling. Al met al heb ik vertrouwen in dit bedrijf.

Goede kwaliteit product volgens afspraak geleverd

goede ervaring

Prima maar één aandachtspunt

Het is niet van deze tijd om bij retourzendingen 2,95 per stuk in rekening te brengen. Dat terwijl ik dezelfde artikelen heb besteld in een andere maat...

Snel geleverd!

Goed assortiment en veel op voorraad.

De bestelling werd supersnel en ordelijk geleverd.

Fijne winkel!

Erg fijne winkel om goede kwaliteit kleding te kopen!

Product is zoals verwacht, snelle levering

Product is zoals verwacht, snelle levering

Ik bestel alleen deze broeken en maat. Altijd goed en snel thuis bezorgd

Kwaliteit en alle tijd

Bestel regelmatig via de webshop en kom af en toe in de winkel in Doesburg. De kwaliteit van de producten is uitstekend en in de winkel neemt men alle tijd.

M’n 1e x besteld bij only for men

Een paar schoenen besteld. Kreeg nog korting met een kortingscode. En de bestelling was ook snel gekomen.

Goede producten met snelle levering, retourkosten zijn wel voor de klant.

Helaas had ik een colbert uitgekozen die net een maat te groot valt. Deze heb ik retour moeten sturen en een kleinere maat moeten bestellen. De kosten voor retour zijn voor de klant. Enerzijds begrijpelijk om overmatig retourneringen te ontmoedigen, anderzijds ook ontmoediging om bij twijfel een product te bestellen.

Correcte service

De website is goed om zaken te bestellen. Afhalen in de winkel werkt ook goed.

Snel, duidelijke site, goede prijzen !

Snel en mooi overzichtelijke site.

Goed en eerlijk advies

a

Prima levering zoals verwacht

Artikelen die ik besteld heb zijn goed geleverd. Kwaliteit is prima. Alles zoals verwacht.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire