Prima materiaal en snelle levering !

Prima service, snelle levering en goede kwaliteit van het artikel !

Duidelijke site, mooie aanbiedingen

Na in de winkel een mooi hack gezien te hebben bleek deze online met veel korting te staan! Gelijk gekocht en opgehaald in de winkel .. prima service, mooie aanbiedingen

Fijne winkel, op locatie en in de webshop

Leuk assortiment, goede service, goed advies, snel geleverd.

Prima,

Snel geleverd en gekregen naar verwachting

Snel en vakkundig

Adviseurs geven goed en snel advies

Zoals het moet

snelle service en terugsturen was geen probleem

Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit

Altijd tevreden over de snelheid van leveren en de kwaliteit van de kleding. Fan van jullie.

Top werkende webshop, enorm veel keus, tevreden!!

De eerste keer online een bestelling gedaan, geregeld in de winkel geweest en de webshop past daar perfect bij qua kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit van de producten

Ruim assortiment en heldere omschrijving van de producten.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede ervaring

Aankoop voldoet, communicatie kan verbeterd worden in snelheid van levering in de vreemde tijden

alles volgens afspraak

correcte prijs en productinformatie en snelle levering op de aangegeven dag en tijd, perfect!

Prettige winkel en website

Goede service met vakkundig advies. Mooie winkel met goed overzicht. Mijn favoriete merk in huis (Scotch) en slaag dan ook altijd wel.

Nu in de Corona tijd online geshopt en zeer tevreden over de website en de dienstverlening van Only for Men. Dit ga ik zeker vaker doen..

Gevonden wat ik nodig had, prima site, prima service

Gevonden wat ik nodig had, prima site, prima service!

Goed en correct

Goed en correct

Gewoon altijd goed

Duidelijke website, goede afspraken, goede prijzen, goede service. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Dik in orde!

De bestelde kleren waren goed, de juiste maat en correct geleverd

In alle opzichten tevreden

Fijne winkel, goede producten en snelle service.

Mijn ervaringe, zowel in de winkel als op internet, zijn erg positief. Grote variëteit aan kwaliteitsmerken. Goede uitstraling in de winkel.

Bestellen ging makkelijk en snel en de levering was mooi op tijd.

Betrouwbaar en snel. Ik bestel graag nog vaker bij only for men

Goede hulp in de winkel en snelle levering via de webshop

Elke keer als ik de winkel, in mijn geval Voorburg, bezoek krijg ik niet opdringende hulp. Prettig zo geholpen te worden. Toch zijn de verkopers professioneel genoeg om hun ervaring en kennis met je te delen. Opeens draag ik "groen" en ben er zelf blij mee. Met het brede assortiment is het handig om via de webshop te bestellen, want elke maand naar de winkel gaan is niet iets wat ik leuk vind.

Zeer snel en correct geleverd

Overhemden binnen 1 dag geleverd

Goede levering, goede producten zoals omschreven.

Alles is oke aan deze site, echter vind ik dat de verzendkosten mogen verdwijnen. Hierdoor wordt ik nog eens weerhouden wat te bestellen. Verder goed bezig!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire