Snelle en correcte levering

In het weekend mooie broek besteld, deze is snel geleverd. Hierbij wordt je goed op de hoogte gehouden van de status levering.

Goede aanbieding

Het was makkelijk bestellen en betalen en een goede aanbieding voor een Boxers and Beers box.

Goeie service. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling

uitstekend

Uitstekende service en begeleiding, was personal shopping. Nabestelling ook op tijd en conform verwachting. Minpunt: assortiment overhemden voor lange mensen (Slim fit) erg gering.

Super service, fijne producten en goede prijzen

In de fysieke winkel wordt ik altijd perfect geholpen. Er wordt echt gekeken naar behoeften en vraag van de klant, in plaats van de duurste of zo veel mogelijk verkopen. Altijd goede adviezen ook.

Snelle levering, gebruiksvriendelijke webshop

Snelle levering, gebruiksvriendelijke webshop (snel)

Volgens verwachting

Prima, alleen zou ik graag de optie hebben om te verzenden met Post-NL

Goede duidelijke website/webshop. Alles netjes verpakt geleverd.

Goede kwaliteit en fit van kleding schoenen

Zoals gezegd de bestelling is mooi afgeleverd en voldoet aan de verwachting. Wat ik persoonlijk nog beter zou vinden is iets meer aandacht voor bestellingen van vaste klanten. Een idee zou zijn een leuke (staffel)korting of een leuk extra artikel bij een bestelling boven een bepaald geld bedrag Het wow effect is dus nog even uitgebleven

Eentje om te onthouden.

Goed en duidelijk aanbod. Op moment van aankoop een mooie promotie kunnen gebruiken. Ondanks de drukte toch binnnen de 5 werkdagen geleverd. De jas past me prima.

Ruim assortiment en capabel personeel

Erg blij

Goede en vlotte levering. Mooi verpakt.

zeer goed

altijd fijn en goed zaken doen

Mooie kleren snel bezorgd

Mooi vest van PME besteld. Levering was snel. Vest voldeed perfect aan de verwachting. Mooie kwaliteit en goede pasvorm. Ben er blij mee.

Levering was volgens afspraak. Kleding en schoenen waren goed verpakt. Maten van de broek kwamen overeen met wat wij wilde. Documentatie (incl. retour formulier) was in orde.

Als webwinkel net zo goed als de echte winkel.

In deze gekke tijden kom je helaas niet zoveel buiten en ga ik zelf toch de winkels uit de weg. Online een bestelling gedaan van 4 overhemden in een goede aanbieding en super snel binnen gekregen!! Miste alleen de koffie die je in de echte winkel wel krijgt.

Prima ervaring

Alles snel afgehandeld. Broek was zoals beschreven maar niet zoals ik verwachtte (mijn fout) Retour supersnel en keurig verwerkt Snel geld retour

Uitstekend dienstverlening, goed verpakking en timinig.

Zie boven

Overhemden besteld via de website en afgehaald in de winkel. Liep als een zonnetje!

Snelle en goede service

Binnen 2 dagen geleverd!

Uitstekende service, goede levering en kwaltieit.

Uitstekende service, goede levering en kwaltieit.

Prima communicatie en juiste levering

Duidelijke communicatie en juiste levering. Levering zou wel iets sneller kunnen.

Altijd goed!!!

Koop regelmatig iets, prijs kwaliteit service altijd goed.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire