2 blazers op korte tijd besteld. De ene zat lekker, de andere was te groot. De retour en terugbetaling verliepen snel en vlot! Zeer tevreden!
Hoi Josthin, fijn dat alles soepeltjes is verlopen. Wij streven er naar om het proces zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Bedankt voor je review.
Ben vaste klant online of in Reusel. Altijd geweldige service!
Wij zijn blij met klanten zoals jij Hans! Leuk dat je elke keer onze winkel en webshop weet te vinden.
Als ik bij onlyformen ga shoppen, online of in de winkel. Altijd goed. Goede prijzen met de juiste kwaliteit en service.
Leuke review Jeroen. Hartelijk bedankt.
Vooral de verkoper bij Only for Men Utrecht Leidsche Rijn was top!
Hoi J., bedankt voor je compliment over onze verkoper in filiaal Leidsche Rijn. Wij gaan je complimentje aan hem door geven!
Het was de eerste keer dat we iets bestelden, dus misschien volgende keer 5 sterren.
Leuk Hans! Hopelijk ben je blij met je aankoop. Wij zien je uiteraard graag nog eens terug!
Ik voel me thuis bij Only for Men in Doesburg. Klant vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime sortering in zowel het modebewuste genre als in de meer klassieke kledingstijl. Ook over de kwaliteit prijsverhouding ben ik zeer tevreden.
Beste H.W.J. Buunk, hartelijk dank voor al je gegeven pluspunten over ons filiaal te Doesburg. Het doet ons altijd goed om te horen dat onze klanten met veel plezier onze winkel bezoeken en naar wens kunnen shoppen.
Makkelijk via de site te bestellen. Ondanks de Levering problemen ivm Corona was het pakje er binnen twee dagen
Fijn dat het pakketje snel is aangekomen Johan. Wij doen, samen met DHL, ons best om alle pakketten zo spoedig mogelijk bij onze klanten af te leveren. Tot snel bij Only for Men!
Veel keuze, duidelijke site, snelle levering. Jammer dat ik een te ruim model broek had besteld. Maar deze geruild in de winkel.
Hallo Bart, jammer dat je de verkeerde maat hebt besteld. Gelukkig heeft ons personeel dit snel voor je omgeruild en ben je als nog tevreden bij ons de deur uit gegaan. Dank voor je beoordeling.
Vriendelijk ontvangst en goede hulp!
Beste Nico, hartelijk dank voor je gegeven cijfer!
Super leuk compliment over ons winkelpersoneel in Ede! Wij gaan dit uiteraard doorgeven en hopen dat zij je in het vervolg weer zo prettig helpen.
Snelle levering, eerder dan vermeld op de site. Zoals altijd keurig verpakt en duidelijke factuur.
Wat een cadeau dat wij je bestelling toch nog eerder konden versturen dan wij hadden voorspeld. Veel plezier met je aankoop!
Altijd goede service en tijdige levering!
Wat een leuke review. Hartelijk dank!
Ik heb er nu een aantal keren iets gekocht. Steeds was het van kwalitatieve aard en voor een redelijke prijs.
Goed om te horen dat de prijs/kwaliteitsverhouding goed is Aaldert. Bedankt voor je review!
Online besteld. Prima website waarop je makkelijk kan zoeken. De juiste maat van je product is ook makkelijk terug te vinden. De chatbot die je op de website helpt/aanspreekt vind ik persoonlijk “too pushy”.
Bedankt voor je beoordeling, Ralph! Fijn dat je tevreden bent over onze website! Je feedback betreffende onze chatfunctie zullen we meenemen in ons verbeterproces.
groot assortiment en snelle levering
Wat een mooie beoordeling, Robert. Bedankt!
Bedankt voor het prachtige cijfer, Roy! Tot snel bij Only for Men!
Zeer fijne website (makkelijk producten met elkaar te vergelijken door middel van favorieten), breed aanbod en een snelle levering.
Wat een mooie review, Tjardo! Bedankt voor het geweldige cijfer en graag tot ziens!
Prima en snelle service
Bedankt voor je review, Arie-Jan! Fijn dat je tevreden bent over onze service!
Top zaak goed geholpen iedere keer als ik er kom
Wat leuk dat je tevreden bent over onze winkel in Voorburg, Yass! Bedankt voor je review!
Top zaak; Ook online, snelle bezorging. Ga het liefste naar de 'gewone' winkel in Druten, erg vriendelijk personeel!
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze winkel in Druten en onze webshop!
Snel en betrouwbaar.
Bedankt voor je review, Eduard! Fijn dat je tevreden bent over Only for Men!
De afhandeling en levering van mijn bestelling ging prima. Echter toen bleek dat de bestelde overhemden 1 maat te klein waren, moest ik voor de retour wederom verzendkosten betalen, terwijl ik voor levering OOK al verzendkosten betaal. Ik vind dit klantonvriendelijk en helemaal t.o.v. de bedrijven waar je helemaal geen verzendkosten betaald. Ik ben op dezer manier van plan om mijn kleding voortaan elders te bestellen!
Bedankt voor je review, Yves! Wij rekenen inderdaad verzendkosten voor elke bestelling. Wanneer je echter een gehele bestelling retour zendt, worden de verzendkosten ook weer kwijtgescholden. We vinden het jammer om te horen dat onze verzendkosten een reden voor je zijn om voortaan niet meer bij ons te shoppen. Voor een eventueel vervolg kunnen we je aanraden om je pakket af te halen bij een Only for Men winkel, je betaalt dan geen verzendkosten. Je bent uiteraard ook van harte welkom om te komen shoppen in één van onze filialen!
Ik waardeer Onlyformen vooral nadat er een keer wat mis was gegaan met vermaken van een broek. Dat werd direct adequaat opgelost. Deze aanpak van een incident spreekt mij vooral aan.
Beste Bert, waar mensen werken maken zij ook fouten. Gelukkig hebben wij dit snel voor je opgelost en ben je als nog tevreden bij ons de deur uitgegaan. Dat is voor Only for Men het aller belangrijkst. Dank voor je beoordeling.
goede service
Fijn dat je onze service fijn hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling!
Goed geslaagd en supersimpel geshopt!
Hartelijk dank voor je mooie cijfer en beoordeling Rob!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire