Je word in de winkel super vriendelijk en professioneel geholpen ! Ook de service na je aankoop is top !!
Leuk compliment naar onze winkel toe! Wij gaan dit zeker aan hen doorgeven. Bedankt voor je review.
Goede service en mooi assortiment. Mobiele website zou iets verbeterd kunnen qua navigatie gemak.
Bedankt voor je verbeterpunt over onze mobiele website. Wij hebben dit doorgestuurd naar onze ICT-ers. Als je verbeterpunten hebt qua functionaliteit, mag je dit altijd naar [email protected] toesturen.
Webshop werkt duidelijk en prettig, de verschillende levertijden staan ook netjes vermeld. Pakketen zijn netjes ingepakt en bij eventuele vragen werkt de klantenservice goed mee! Retour sturen betaal je wel 3,- voor, maar dat vind ik eigenlijk wel normaal. de afhandeling en terugstorten bedrag gaat ook goed.
Beste Jeffrey, bedankt voor je beoordeling. Wij proberen de webshop zo te maken dat je zo transparant en makkelijk mogelijk kunt bestellen. Het uitpakken van je bestelling is ook een cadeautje en daar besteden wij dan ook extra aandacht aan.
Altijd goed
Dank voor je beoordeling J.H.!
2 paar schoenen besteld via de webshop. Een paar te groot. Naar de winkel en daar de juiste maat meegekregen. Top
Dat is het voordeel van on- én offline shoppen bij Only for Men. Onze voorraad ligt in de winkels en in onze webshop. Hierdoor kunnen we je vaak snel op weg helpen als je een andere maat nodig hebt.
Ruime keuze
Hartelijk dank voor het gegeven cijfer Xavier!
Voorraden zien er altijd goed uit! Levering is daarmee ook snel. Retourproces via DHL is verbeterd! Enige nadeel zijn de bezorgkosten, hoewel het mensen ook bewuster maakt dus is het te begrijpen.
Mike, wat een fijne beoordeling. Wij doen ons best om de voorraad goed up to date te houden, de leveringen snel en retourneren zonder problemen. Het doet ons ook goed om te horen dat onze overstap naar DHL ook goed bevalt.
Snel goed en compleet geleverd
Fijn om te horen dat alles snel, goed en compleet is geleverd Jan. Tot de volgende keer bij Only for Men!
Altijd dezelfde service.
Dank voor je beoordeling Adrie!
zeer goed
Fijn om te horen dat je bij onze beoordeling een 'zeer goed' hebt ingevuld. Dank je!
In orde
Hallo Rob, fijn dat alles in orde is geweest. Bedankt voor je beoordeling!
Mijn ervaring met OFM was weer positief te noemen. Al het bestelde in goede orde ontvangen en op de afgesproken tijd. Top !!!!
Bertus, bedankt voor je review. Wij zijn blij te horen dat alles weer netjes op tijd is geleverd. Only for Men doet haar best om snel en kwalitatief hoogstaande spullen te leveren.
Makkelijk bestellen, snelle levering..10/10.
Hoi Martin, bedankt voor je beoordeling en je gegeven cijfer.
Hartelijk dank Osama!
Goede duidelijke website en snelle levering
Hartelijk dank voor je beoordeling Lars. Wij zijn blij dat alles duidelijk en snel behandeld is.
Broek via internet besteld maar te klein, in de winkel omgeruild, topservice
Leuke beoordeling Freek, dank je!
Ik zou graag een groter assortiment van fish called Fred zien. Ik bestel de gilet en colbers speciaal bij andere winkels en zou t voor completer maken. Tevens maat 47 en 48 aan schoenen mis ik erg. Met vriendelijke groet Edwin
Hoi Edwin, wij gaan je vraag naar meer A Fish Named Fred artikelen doorgeven aan onze inkoop afdeling. Hopelijk geven zij gehoor aan je aanvraag en hebben we spoedig meer artikelen in ons assortiment. Ook de schoenmaten hebben we doorgegeven. Dank voor je positieve review!
Mijn ervaring met Only voor men is heel goed: * Hele correcte klantenservice! * Kwalitatieve artikelen met zeer goede prijs. * Aflevering, netjes verpakt! Kotom, een goede aanrader!
Wauw Jan, wat een leuke pluspunten noem je hier op! Wij zijn je enorm dankbaar voor het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven.
Online aankopen worden geleverd volgens opgegeven levertijd. De aanbiedingen maken het helemaal perfect.
Dag Sebastiaan, wij zijn blij dat je winkelervaring goed is geweest bij Only for Men. We hebben eigenlijk het hele jaar door super leuke acties waar je veel voordeel uit kunt halen. Bedankt voor je beoordeling!
Via een zeer goed en gemakkelijk werkende website kleding besteld. Levering was volgens de vermelde levertijd, compleet en alles paste ook nog eens meteen. Helemaal goed dus. Zeer tevreden.
Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent Ralf! Hopelijk tot de volgende keer en bedankt voor je review.
De service van de site was erg prettig en overzichtelijk. Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn aankopen en de snelheid van de levering. Ik loop er echter regelmatig tegen aan dat mijn maten (boord 38, broek 32/32, schouders 48, ik ben 1m70 en 67kg) beperkt beschikbaar zijn. Dit is jammer, dit zijn volgens mij geen buitengewone maten?
Bedankt voor je review, Jurre! Fijn dat je tevreden bent over onze website. Wat betreft ons aanbod: we doen hard ons best om in alle maten een zo groot mogelijk aanbod te bieden. Je hebt inderdaad een veel voorkomende maat, waardoor het juist lastig is om deze maat goed te kunnen blijven aanbieden. Door ons snel wisselde assortiment is het voor veel artikelen ook niet mogelijk om deze terug op voorraad te laten komen, waardoor we soms enkele dagen moeten wachten voor we weer artikelen in een bepaalde maat kunnen aanbieden.
Snel geleverd.
Bedankt voor het prachtige cijfer, Ruud! Graag tot snel!
positief
Bedankt voor je positieve review, Henk! Graag tot snel!
weer eea via de webshop besteld, prima service en snel geleverd. Laten bezorgen in de winkel.
Wat een mooi cijfer geef je ons, Frank. Hartstikke bedankt hiervoor!
Goede gepersonaliseerde aanbiedingen, ruime openingstijden, groot assortiment en snelle service! Ik bestel en koop het liefst bij Only For Men door het grote assortiment en de goede aanbiedingen!
Wat een ontzettend leuke review, Erwin! Bedankt voor je mooie woorden over Only for Men!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire