Uiteindelijk goed opgelost

Pakje was niet bezorgd, maar wel volgens track en trace van DHL. Dit heb ik (volgens de door DHL aangegeven werkwijze) bij de klantenservice van OFM aangegeven. De 1e reactie was onzorgvuldig, maar uiteindelijk hebben ze dit gecorrigeerd en was het pakje later gebracht door de onbedoelde ontvanger. DHL had het verkeerd bezorgd. De producten waren uitstekend.

Duidelijke site, snelle levering.

Een duidelijke en toegankelijke site, bestelling ondanks Covid-19 perikelen snel geleverd.

Een prachtige winkel met prachtige kleding, alleen niet voor mij..

Prachtige winkel met fijn personeel en mooie kleding. Een teleurstelling was dat er weinig getailleerde kleding is. Het enige wat mij goed stond was Iron Cast, en dat is jammer voor een winkel met zoveel kleding.

Website, bestelprocedure, communicatie en levering perfect.

Doen wat beloofd wordt. Zeker een volgende keer weer bestellen. Aanrader.

goede broek voor een betere prijs dan op andere sites, snel geleverd binnen twee dagen, prima kwaliteit

Snelle en goede levering. Producten zijn super!

Prima levering en keuze genoeg

Goede webshop, veel keuze, ijnteressante aanbiedingen en snelle levering! Producten zien er prima uit!

Mooie, praktische en overzichtelijke site en thuiswinkel

Met plezier kijk ik altijd naar artikelen online bij Only for Men. De site werkt heel makkelijk en is overzichtelijk en handig te gebruiken.

Correcte behandeling

Ik heb nog maar 2 keer besteld. 1 Bestelling werd geannuleerd omdat het product toch niet voorradig bleek. Binnen enkele dagen stond het geld weer op mijn rekening. Meteen opnieuw een bestelling geplaatst die ik ondanks alle logistieke problemen vanwege het coronavirus en tussengelegen weekend binnen enkele dagen in mijn bezit kreeg.

Moest er zelf achteraan

Mijn eerste bestelling was ook meteen een teleurstelling. Het pakket was verstuurd naar een afhaalpunt maar dat mocht ik het niet mee nemen. Moest terug naar ofm. Prima kan gebeuren. Maar daarna hoorde ik niets meer. Heb zelf twee maal moeten bellen om er achter te komen waar het pakket was gebleven. Bleek zoek. Kreeg ook nog een mail waarin ik bedankt werd voor het retourneren (?). Moest er weer achteraan bellen. Geld terug en korting voor volgende bestelling. Tweede bestelling verliep vlekkeloos.

goed en snel

De produkten worden een beetje overbelicht gefotografeerd waardoor ze lichter van kleur lijken als dat ze in werkelijk zijn, voor de rest heel erg tevreden over de geleverde spullen.

Goede service!

Top bedrijf met deskundige mensen @ Nieuwegein

Retourneren is een drama

Prachtig pak besteld, helaas te klein. Op dat moment kom ik erachter dat het versturen via DHL kost maar dat het gratis is om te retourneren via de winkel. Mijn vrouw en baby gaan met pak naar de winkel om deze te retourneren maar krijgt als antwoord dat dat "niet mogelijk is in de winkel, om moet dit via internet doen". Na een telefoontje te hebben gepleegd naar de winkel in Ede, werd mij duidelijk dat ik van hen geen hulp/excuses moest verwachten. Vervolgens toch maar ingelogd op mijn omgeving op de website. Vervolgens wilde ik nogmaals het retourformulier download om bij het pakketje te verzenden. Blijkt dat je die niet online kunt vinden. Hiervoor moet je de klantenservice bellen om je een mail te laten sturen. 20 mins verder eindelijk pakketje klaar. Hieruit wordt duidelijk dat je het pakket kunt inleveren bij een DHL punt en dat dan later de 2.95 verzendkosten worden verrekend met je retour, mooi principe! Echter blijkt, bij het DHL-punt aangekomen, dat de kosten 6.95 zijn en meteen betaald moeten worden vooraleer het pakket verzonden kon worden. Ondertussen parkeergeld, benzine, pakketkosten en een hoop frustratie verder, is het pakketje dan eindelijk verzonden. De 10 euro en frustratie die het heeft gekost om dit pakketje weg te brengen, zorgen ondertussen voor een grote irritatie richting de starheid van Only for Men ("bedankt voor het kopen, terugsturen maken we nagenoeg onmogelijk en veel te duur"). Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik baal van Only for Men, terwijl ik sinds 2013 mijn pakken, kleding en zelfs mijn trouwpak daar heb gekocht. Valt me echt enorm tegen!

Goede service en snelle levering

Voor het eerst dat ik schoenen online bestel. GIORGIO, prima schoenen, het merk draag ik al jaren. Super fijn dat Only for Men dit merk in zijn zijn collectie heeft.

Gewoon goed

Goed en snel

Prima.

Duidelijke website. Goede aanbiedingen. Keurige levering.

fijn dat er altijd nog de gewone winkel is

We hadden schoenen via de winkel besteld en deze werden keurig snel verzonden. Echter net het paar dat pasten moest retour omdat de gehele zijkant van de zolen onder de oranje spetters zat. In principe als alles wordt gecontroleerd voor verzending had drinken hoeven te gebeuren. Vervolgens terug naar de winkel en zij hebben een nieuw paar besteld . Gelukkig niet af hoeven te rekenen anders had ik drie paar betaald en geen schoenen. Deze waren ook snel binnen en de andere waren ook al retour gezonden door hen dus service in de winkel was perfect. Schoenen betaald maar nu dus wachten op retour betaling van de betaalde schoenen die retour zijn. Dus toch nog drie paar betaald en 1 paar schoenen. Zou fijn geweest zijn als de pinbetaling welke ik had gedaan bij eerste bestelling vertekend zou worden met de opnieuw bestelde schoenen

Goed geholpen en snel binnen

Oine besteld ging perfect. Het is een makkelijke website. De kleden is van goede kwaliteit. De bezorging is snel binnen

Fantastisch!

Mooie spullen en altijd heel prettig contact. Top webwinkel voor mij.

Dat smaakt naar meer.

Alles kwam snel en correct aan. Ik werd ook goed geïnformeerd. Goede info. De eerste keer besteld zal niet de laatste keer zijn.

Top polo shirt

Goede poloshirt.

Snelle service, snel geleverd en snel geld terug van mijn retour. Top!

Prettig online shoppen, goede levering met DHL en snelle afwerking van mijn retour. Prettige manier van werken zo!

Goed product, adequate behandeling

Ok

Goed aanbod, slecht verzendbeleid

Het aanbod in de webshop is goed. Maar ik vind het niet van deze tijd (en al helemaal niet in Corona-tijd) dat je verzendkosten en retourkosten moet betalen, ongeacht het bestelbedrag. Je wordt zo gepushed om ondanks Corona de fysieke winkel in te gaan.

Prima overhemden

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire