Snelle levering en goede service. Ook bij retouren
Wat fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en graag tot snel!
Geweldig hoe je oa in de winkel geholpen wordt!! Met koffie en als je een behoorlijke aankoop doet een lunch of dinerbon. Mij kennen ze onderhand wel, en iedere keer zo super geholpen!! Een aanwinst voor Alkmaar!! Laatste keer ook via de web shop besteld, eigenlijk doe Ik dat nooit, maar dat ging goed. Vooral vond ik dat after pay erg handig!! Ik hoefde niets terug te sturen gelukkig want ik had al eerder in de winkel oa Victim en Profuomo Sky Blue gekocht. Dus ik wist dat dat goed zou zijn!! De broeken van Victim zijn SUPER!!! Wat een pasvorm!!! Ik zou best jullie mistery shopper willen zijn. Maar dan hoef ik niet naar Alkmaar want daar is niets op aan te merken. Ik hoop dat door deze nare tijd evengoed de omzet behaald gaat worden, want ik kan niet zonder jullie! Hartelijke groet en blijf gezond qua lijf en bedrijf!!!!!
Wat een geweldig leuke review, bedankt daarvoor! We vinden het erg leuk om te horen dat je zo positief bent over zowel onze winkel in Alkmaar als onze webshop! We werken met zijn allen en onze fantastische klanten hard om in deze tijden een prettige winkelervaring te behouden en doen ons best om allemaal gezond en fit te blijven. We zien je graag snel terug in de winkel of online!
en zeer goede service
Wat een geweldig cijfer, bedankt Diederik! Graag tot snel!
Altijd in orde goede service !!!
Wat een mooi cijfer, bedankt Daniel!
Mooi materiaal, schoenen, voor een redelijke prijs
Bedankt voor je review, Rien! Fijn dat je tevreden bent!
Prima winkel in Doesburg en goed personeel
Bedankt voor je compliment over ons filiaal te Doesburg Fons. Het doet ons goed om te horen dat je zo blij bent met je winkel ervaring.
What you see is what gou get
Dag Kees, dank voor jouw review en gegeven cijfer!
Goed prijs en kwaliteitsverhouding
Beste Frans, fijn dat je onze prijs/kwaliteitsverhouding in balans vindt staan. Bedankt voor je beoordeling.
geen commentaar
Hartelijk dank voor je beoordeling P.
Mooie spullen voor de juiste prijs en alles onder één dak. Op tijd geleverd.
Hallo Wilbert, wij proberen alle mannen van Nederland van top tot teen aan te kunnen kleden. Fijn dat je dit ook zo ziet. Bedankt voor je review!
Snel en vriendelijk geholpen
Wat fijn dat je snel en vriendelijk bent geholpen Frank, hartstikke bedankt voor je leuke review!
Bedankt voor je beoordeling Cris!
Bij inline bestelling overhemden alsnog besloten om mouwen te laten inkorten op advies.
Beste Leon, het gebeurt inderdaad wel eens dat een overhemd qua mouw te lang is. Niet iedereen heeft dezelfde lengte armen. Ons winkel personeel geeft (als je in de winkel past) vaak al aan of dit wel of niet nodig is. Fijn dat je dit hebt gedaan zodat het overhemd je goed past. Veel draagplezier!
bestelling zoekgeraakt bij DHL, Only for men pakt dit direct en adequaat op.
Hoi Jeroen, vervelend dat je pakket is kwijtgeraakt bij ons verzendbedrijf. Gelukkig hebben we snel een onderzoek laten starten en wordt het uiteraard goed opgelost!
Mooie kleding en altijd wel ergens een mooie korting
Beste Leon, hou altijd onze outlet pagina in de gaten: https://www.onlyformen.nl/outlet/. Hier vind je al onze lopende acties terug.
Leven zich in de persoon die koopt Voelen de smaak aan.
Hallo Herbert, wat een compliment! Ons personeel doet inderdaad zijn best om je goed en deskundig te helpen. Fijn dat je dit zo hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling!
Prima side , mooie en goede producten en goede service/levering .
Hallo Noud, hartelijk dank voor je positieve beoordeling en hopelijk tot ziens bij Only for Men!
Spullen komen op tijd, alles wat je besteld is op voorraad, en indien je iets terug stuurt staat het geld snel weer op je rekening. Chapeau!!
Hallo Michel, wat een enorm leuke review heb je geplaatst. Fijn dat alles naar wens is geweest en dat je je spullen én je geld snel terug hebt gehad.
Zeer goede ervaring in de winkel en ook online. Alles binnen 2 dagen zonder verzendkosten af te halen in de winkel.
Beste Tonnie, het doet ons echt goed om te horen dat je zowel on- als offline goede ervaringen hebt met Only for Men en hopen je uiteraard in de toekomst nog eens terug te zien!
Je kunt snel vinden wat je nodig hebt. Filters voor de finetuning, werkt prima. ook al kunnen die filters wel wat beter, hier en daar glitchen die nog wel eens.
Hoi Lange Wapper, bedankt voor je beoordeling. Wij zijn altijd blij als iemand feedback geeft over hoe de functionaliteit van onze webshop is voor de gebruiker. Wij zijn inderdaad op de hoogte van de hapering in het filtersysteem. Onze ICT-ers zijn dan ook hard aan het werk om dit dagelijks te kunnen verbeteren.
Een artikel teruggestuurd en nieuwe besteld in een handomdraai opnieuw geleverd. Prima service.
Hallo Hans, jammer dat het artikel in de eerste bestelling niet juist was. Overigens wel fijn dat je in een handomdraai het juiste artikel had. Wij doen ons best om het proces spoedig te laten verlopen zodat je niet te lang op je bestelling hoeft te wachten. Dank voor je beoordeling!
Beste Aran, bedankt voor je genoemde pluspunt over onze levering. Wij doen ons best om, ondanks deze tijd, nog steeds snel aan je te kunnen leveren!
Fijne winkel!
Hoi Frank, super bedankt voor je compliment over onze winkel! Het doet ons goed om te zien dat je ons bij anderen zou aanbevelen!
Duidelijke site en snelle verwerking van orders.
Beste D., hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wij zijn blij dat je shop ervaring goed is verlopen!
Snel en en goed geleverd
Hallo Raymond, goed om te horen dat je pakket snel is aangekomen en naar wens is geleverd. Dank voor je review!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire