Matige ervaring met website bestelling en AfterPay

Ik koop af en toe in de winkel in Oosterhout bij Only for Men, tot mijn tevredenheid. Onlangs voor het eerst kleding en schoenen via de webshop besteld en voor het eerst met Afterpay. Ben over beiden zeer ontevreden. Ontvangen broeken (merk: Dutch Dandies) waren duidelijk eerder gebruikt/ gedragen. Dat kan echt niet Only for Men! Niet voor dat geld en niet voor een zaak die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan!! Na contact met de webshop vervolgens 1 broek geruild (was niet compleet) en schoenen (te groot) geruild in de winkel. Netjes afgehandeld, maar moest opnieuw afrekenen, omdat ik met AfterPay zou betalen. Prima, maar dan moet mijn AfterPay factuur wel gecorrigeerd worden. Dat zou gebeuren volgens de verkoper. Niet dus...weer contact met de webshop, met de belofte dat de factuur vandaag of morgen gecorrigeerd wordt. pfff, wat een gedoe...volgende keer gewoon weer naar de winkel...en daarbij...gebruikte artikelen als nieuw verkopen kan echt niet....dit was mijn eerste en laatste webshopbestelling bij Only for Men!

zeer tevreden!

Bestel al jaren online bij Only For Men! Prima prijs kwaliteit verhouding en duidelijke leverings informatie. Mocht een artikel achteraf niet voorradig zijn regelt de service afdeling een kortingscode om een ander artikel te bestellen tegen dezelfde actie prijs/voorwaarden. Bij vragen krijg je altijd binnen enkele uren antwoord!

Waardeloos

Bestelling geretourneerd maar deze is niet compleet verwerkt door onlyformen. Nu krijg ik aanmaning na aanmaning en moet ik voor iets betalen wat ik niet gekregen heb.

Bagger, heel slechte ervaring met Only for men

Jarenlang klant en vaak besteld tot tevredenheid. Nu blijken opeens retouren niet meer gratis te zijn. Dit zonder aankondiging. Hier vragen over gesteld en factuur nog niet betaald. Klantenservice stelt zich heel slecht op en wenst niet mee te werken, in de tussentijd hoge administratiekosten via afterpay. Aangegeven dat dit de laatste bestelling was op deze manier, daar reageren ze helemaal niet meer op. Vinden ze blijkbaar niet erg.

klacht super opgelost, 10++++

vandaag toch maar ff gebeld , mijn overhemden slijten wel heel snel, moest ff langs komen , in de winkel super vriendelijk geholpen door Lilian en wat een top service, niet moeilijk doen gewoon zoek maar nieuwe uit , only for men , wederom top, kom snel weer eens langs voor iets nieuws. 10 +++++++

Zeer goede ervaring gehad

Alles zoals beloofd. Snelle levering en goede producten met goede deals

Slechte ervaringen met only for men

Waardeloos bedrijf, de website is verschrikkelijk traag en als er aanbiedingen zijn ligt die meestal helemaal plat. Als je wat koopt moet je echt afwachten of ze het inderdaad hebben, nu al drie keer bestelling geannuleerd wegens niet op voorraad zijn(na 5 dagen wachten) of niet door de kwaliteitscontrole gekomen. Ze bieden ook geen gelijkwaardige korting op hetzelfde merk aan. Je krijgt 10% korting op je volgende bestelling, die korting krijg je ook als je je aanmeld voor de nieuwsbrief. Het interesseert ze geen moer. Ik ga voortaan bij een ander bedrijf mijn kleding kopen waar je als klant wel gewaardeerd wordt!

Meerdere malen teleurgesteld erg verdacht

Bij only for men wordt er soms hoge korting gegeven en dan kan de website het helemaal niet aan alles loopt vast en je maten zijn dan weg! Verder worden regelmatig bestellingen geannuleerd want je product was er niet meer of niet door de kwaliteitscontrole gekomen.... Dit is mij al zeker 3 keer overkomen verdacht en het is frustrerend! Verdacht? Ja schijnbaar geven ze het product dan liever aan iemand anders! Staat Only for men open voor een goede en eerlijke oplossing? Korte antwoord: NEE, je krijgt een onbeduidende kortingscode van 10% die je ook krijgt als je je aanmeld voor hun nieuwsbrief. Voor mij geen only for men meer want het is geen eerlijk en klantvriendelijk bedrijf!

Slecht bedrijf gaat te veel fout

Ik heb na inmiddels een bestelling of 10 waarvan er 7 aankwamen wel genoeg van. De kortingen zijn soms best goed maar dan begint de ellende pas, de website is zo langzaam en loopt vast. Dit gebeurt vaak als je snel iets wilt kopen. Als je dan iets hebt gekocht voor een goede korting dan krijg je regelmatig een mailtje een dag of 5 later dat het product niet geleverd kan worden. Ik heb al een aantal redenen gehoord. Voorraadverschil en niet door kwaliteitscontrole of in de winkel al verkocht. Dan sta je mooi te kijken want je hebt 5 dagen gelden je geld netjes ge-ideald ! Vervolgens krijg je een 10% korting op je volgende aankoop niet te gebruiken op korting producten, die krijg je ook als je je aanmeld voor een nieuwsbrief. Kortom ze kunnen niet leveren en het interesseert ze niks en dan schepen ze je nog af ook. Werkelijk als je klanten wilt verliezen, ga gewoon zo door! Ik koop voortaan bij echte winkels voor echte mannen!

Te late bezorging en geen btw rekening

Bestelling op de site was duidelijk en snel. Bezorging zou binnen 2 werkdagen plaatsvinden, dit werd echter niet waargemaakt. Ook rekening met btw specificatie is blijkbaar niet standaard en kreeg ik pas na gebeld te hebben.

Snelle en correcte levering.

Colbert voldoet aan verwachtingen en is keurig verpakt geleverd.

Prima en snel

Mooie kleding en een ruim assortiment. Leveringen netjes en snel.

Prima, volgende dag levering helaas niet juist

Ondanks dat ik bewust artikelen had besteld met volgende dag levering, kreeg ik bericht dat het pakket niet was opgehaald door de vervoerder en daardoor een dag later geleverd zou worden. Bij de reviews ben ik dat vaker tegengekomen. Wellicht van vervoerder wisselen als de betrouwbaarheid van jullie levering door hen in het geding komt? Uiteindelijk wel blij met een aantal artikelen en het contact met de medewerker over de levering/ vertraging daarvan.

Bestelling compleet en op tijd geleverd

Dit keer een outlet artikel gekocht via web en dus niet via de winkel

Niet geheel volgens afspraak

Product besteld waarbij stond dat ik het de volgende dag zou hebben. Volgende dag was het er nog niet, dus gebeld. Toen gaven ze aan dat het pas de volgende dag geleverd zou worden. Als tegemoetkoming zouden ze de verzendkosten in mindering brengen, toppie! Helaas hebben ze de verzendkosten uiteindelijk ook in rekening gebracht. Product was trouwens goed!

leuke kleding en leuke acties

snelle verzending, goede kwaliteit.

Kwaliteit en service zoals gewend bij OFM

Mooi pak besteld in de sale. Is volgens afspraak netjes bezorgd. Prima aankoop. OFM levert consequent goede producten en is klantvriendelijk en service gericht.

Zowel offline als online mijn favoriet. Kwaliteit en service.

Kwaliteit, service en een tikkie beleving, daar gaat het om bij Only For Men. Mooie merken zoals Drykorn, Boss, Victim. Kleding waarin ik mij zeer goed voel, zowel bij zakelijke afspraken als privé. En ook prettig: ze hebben zo af en toe ook prachtige aanbiedingen waarbij je goede korting krijg indien je meer dan 1 item koopt.

Vlot en keurig verzorgt

De bestelling werd vlot bezorgd

Snelle service en goede kwaliteit

De site is een juiste weergave van de kleding. Bestellingen worden conform afspraak geleverd. Uitermate tevreden over het assortiment.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak, alleen jammer dat je heel snel moet reageren op de aanbiedingen. De keuze wordt hierdoor beperkt omdat bij sommige items bepaalde maten (kleuren) heel vlug niet meer leverbaar zijn.

Gewoon altijd zeer goed

Mooie producten en over het algemeen goed betaalbaar

Goede webshop en assortiment

Al vaker klant, shirts en schoenen zijn van perfecte pasvorm en prima kwaliteit. Snelle levering is ook een pluspunt! Ga zo door!!

Mooie webshop, helaas klopt de voorraad niet

Only for men heeft een mooi productaanbod in een overzichtelijke webshop. Echter deze week 3 overhemden besteld, waarvan er vervolgens 2 niet leverbaar zijn ivm voorraadverschillen. Een tweede bestelling was niet afgehaald door de vervoerder, waardoor de levering vertraagd was. Is voor mij geen ramp, maar als je iets echt de volgende dag wil hebben is het toch vervelend.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire