Mooie overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel. Leuke acties
Bedankt voor deze positieve review, Jozef!
Enige nadeel is de kosten voor het versturen en het retourzenden
Bedankt voor dit mooie cijfer! Wij rekenen hier inderdaad kosten voor, via een van onze filialen is het verzenden en retourneren kosteloos. We hopen je snel weer te zien bij Only for Men!
fantastisch
Bedankt, wat een prachtig cijfer!
Je zegt waarna je op zoek bent. Waar je van houdt. Welke pasvorm. Ze pakken bijvoorbeeld een paar jeans. Je kiest er 1 uit. En dat is hem. Je bent klaar. Koffie.
Wat een prachtig cijfer en wat een mooi compliment! Hartelijk dank!
Ik kom zeker terug bij deze winkel. Een modieus assortiment en voor elk wat wils
Bedankt voor dit mooie cijfer! Zo te horen ben je goed gelaagd bij ons. We zien je uiteraard graag terug in een van onze filialen.
Keurig geregeld...
Hartelijk dank voor je beoordeling!
verkeerde maat opgegeven werd direct vervangen door een maat kleiner.
Bedankt voor dit mooie cijfer! We hopen je snel terug te zien bij Only for Men.
uitgebreid assortiment wel zoeken naar beschikbaarheid in juiste maat
Hoi Willem. Dank voor je goede beoordeling. We geven toe dat het soms wel eens zoeken is naar de juiste maat. Zo zie je maar dat onze winkel veel bezocht wordt en dat we bij sommige artikelen snel door onze voorraad gaan.
Makkelijke site, makkelijk bestellen, goede levering
Hallo Anne-Katrien, hartelijk dank voor je leuke woorden over onze webshop. Tot ziens bij Only for Men!
prettig
Dank je Tom!
Altijd fijn winkelen. Ruim aanbod en ook online snelle en goede service
Enorm bedankt voor je leuke review Roel!
Kom regelmatig in winkel in Ede, nu maar eens de aanbieding van 3 overhemden via Internet. Prima afhandeling en vlotte bezorging.
Goed om te horen dat alles vlot is verlopen Willem. Hopelijk zien we je snel weer eens terug in de winkel of in onze webshop.
Ik had alleen de vorige keer 3 overhemden besteld en bij een M niet veranderd in L. Was misschien leuk geweest als ik daar op was geattendeerd.
Bedankt voor het mooie cijfer, Hanneke!
Goed product op tijd bezorgd
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
Het pakket kwam wat later dat beloofd maar dat lag aan PostNL (zoals vaker). De klantendienst heeft snel en adequaat gereageerd.
Wat jammer dat je pakket vertraagd was bij PostNL. Wel vinden we het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Bedankt voor het mooie cijfer dat je ons geeft!
Snelle service en correcte afhandeling van retourdienst
Wat een mooie complimenten geef je ons, Stephanie! Bedankt voor je beoordeling en graag tot snel bij Only for Men!
OnlyForMen is een prettig bedrijf met goede kleding en een prima service.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, Rolf!
Ik kreeg wat ik verwacht met ook het gemak wat ik had verwacht.
Ontzettend bedankt voor je review, Klaas!
Assortiment webshop is veel ruimer dan in winkel dus winkelt veel prettiger. Snel thuis bezorgd en als iets retour moet is dat ook snel geregeld.
Fijn dat je positief bent over onze webshop, Harry! Dankjewel voor je review!
Goede service Goede en snelle levering
Bedankt voor de mooie complimenten, Pieternel!
Zoals altijd goed geleverd.
Hartelijk dank voor het fantastische cijfer, Marcel. Graag tot snel bij Only for Men!
Ik koop nog niet zo lang kleding maar het bevalt ons in ieder geval uitstekend! Kwaliteit, maat en levering zijn gewoon goed.
Wat geef je ons schitterende complimenten, hartelijk dank hiervoor! We vinden het erg fijn om te lezen dat je positief bent over Only for Men.
Goed, echter laatste tijd vaak een artikel wel besteld in webshop maar achteraf bericht dat artikel niet meer leverbaar is.
Dankjewel voor het schrijven van je beoordeling! We zijn achter de schermen bezig ons voorraadsysteem te verbeteren, zodat we je in de toekomst een nog betere service kunnen leveren.
goede prijs/ kwaliteitsverhouding
Dankjewel voor het fantastische cijfer dat je ons geeft, John!
We zijn een aantal keren bij OFM in Rosmalen geweest en worden altijd goed geholpen. En mijn favoriete merken zoals Giorgio schoenen, Pierre Cardin en Blue Industry zitten in jullie assortiment.
Fijn dat onze winkel in Rosmalen je zo goed bevalt, Luc. Dat horen we graag. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire