Mooie overhemden voor relatief weinig geld. Vlotte levering.

Top geregeld weer!

Alles 100 procent!

Zeer goede service en kleding die altijd past

Koop veel via internet, altijd zelfde maat en merk. Daarbij is de keuze enorm en ben ik blij met de acties die er regelmatig zijn. Koop al bij Only for men vanaf het moment dat de eerste winkel van Only for men geopend werd.

Goede winkel

+ Goede winkel, ruime keuze. - Voor 14u besteld en volgende huis was niet het geval

Retourneren vanuit België is een probleem

De levering was snel, echter was het retourneren een probleem. Retourneren kon enkel via een toegevoegd formulier via een Post.nl punt. Het bijgevoegde retourformulier voldeed niet aan de normen om de retour te laten registreren bij het afhaalpunt. Hierdoor terug naar huis moeten rijden, de klantendienst moeten contacteren en moeten wachten op een ander retourformulier. Dag daarna terug naar De Post moeten gaan om uiteindelijk het pakketje te kunnen retourneren. Was zeer omslachtig en tijdrovend.

Super goede service

Klantenservice is uitstekend Direct antwoordt op mijn vraag

Prima, snel besteld en geregeld

Prima, snel besteld en geregeld

Snelle service goede producten

Ik heb tot nu toe nog geen negatieve ervaring met Only for Men gehad. De producten (in mijn geval colberts, pantalons en overhemden) zijn van bovengemiddelde kwaliteit. Ik vind wel dat bij aantoonbare afwijking van het beschreven en het werkelijke product minimaal de verzendkosten van en naar vergoed zouden moeten worden. OfM laat hier een steek vallen.

Klantvriendelijk en mooie kleding

Via internet en in de winkel netjes geholpen!

probleemloos

van bestelling tot levering dik ok. Zelfs voor omruiling.

Op tijd geleverd

Snel gereageerd op omruil mogelijkheden en goed proces + goede customer journey

Geweldige kleren - prijs kwaliteit en geweldige service

Geweldige kleren - prijs kwaliteit en geweldige service

Prijs goed levering goed

Zeer goede ervaring all over! Site overzichtelijk, mooie aanbiedingen, snelle levering! Dat is wat men wil!

Goede service en ruime keuze voor een goede prijs.

Van bestelling tot levering was duidelijk, snel en netjes verzorgd.

Goeie winkel master master 👍👍

Goed beter best

De website is goed de prijs beter en de kwaliteit is best

Even binnen kijken of het iets is.

Vriendelijk, belangstellend, hulpvaardig en professioneel

altijd dik tevreden

nagenoeg alle bestellingen voldoen aan mijn verwachtingen evt. retourneren is geen probleem.

Helemaal goed.

Was helemaal prima.

Kwalitatief zeer goed

Prima webshop!

Inmiddels meerdere bestellingen geplaatst en alleen maar goede ervaringen. Webshop is duidelijk en de klantenservice is zeer goed bereikbaar en reageert snel. Ben ook heel blij dat jullie deze maand een winkel in Alkmaar openen :)

Let op levertijd

Bij mijn bestelling hadden 4 van de 6 items een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Zojuist te horen gekregen dat de order nog niet compleet is. Dat betekend dus dat levertijd minimaal 8 werkdagen en mogelijk langer wordt. Zelf om deze informatie moeten vragen. Geen pro-actief bericht dat er wat vertraging is. Geen automatische deellevering zodat je in ieder geval deel van je order hebt.

Goede en prima levering. Iets vertraagd door fout in het systeem maar verder prima.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire