Mooie overhemden voor relatief weinig geld. Vlotte levering.
Wat fijn dat je zo positief bent over Only for Men, Joost! Dankjewel voor het schrijven van je review en graag tot snel!
Alles 100 procent!
Bedankt voor het geweldige cijfer, Edwin!
Koop veel via internet, altijd zelfde maat en merk. Daarbij is de keuze enorm en ben ik blij met de acties die er regelmatig zijn. Koop al bij Only for men vanaf het moment dat de eerste winkel van Only for men geopend werd.
Wat fijn om zo'n positief bericht te ontvangen van een trouwe klant! Hartelijk dank voor je beoordeling, Rob!
+ Goede winkel, ruime keuze. - Voor 14u besteld en volgende huis was niet het geval
Wat een mooi cijfer, maar wat vervelend om te vernemen dat we je bestelling niet de volgende dag hebben kunnen leveren. Ik zie dat je wat pech hebt gehad met de artikelen waardoor dit inderdaad niet is gelukt, nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen je snel terug te zien bij Only for Men!
De levering was snel, echter was het retourneren een probleem. Retourneren kon enkel via een toegevoegd formulier via een Post.nl punt. Het bijgevoegde retourformulier voldeed niet aan de normen om de retour te laten registreren bij het afhaalpunt. Hierdoor terug naar huis moeten rijden, de klantendienst moeten contacteren en moeten wachten op een ander retourformulier. Dag daarna terug naar De Post moeten gaan om uiteindelijk het pakketje te kunnen retourneren. Was zeer omslachtig en tijdrovend.
Wat vervelend om te vernemen dat je het retourneren hebt ervaren als een probleem. Voor een retour vanuit België moet de klantenservice een persoonlijk etiket aanmaken, onze excuses voor het ongemak. Je kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen! We hopen je in het vervolg spoedig te kunnen helpen en je een andere ervaring mee te geven.
Klantenservice is uitstekend Direct antwoordt op mijn vraag
Bedankt voor dit mooie cijfer! We waarderen je feedback enorm. Tot snel!
Prima, snel besteld en geregeld
Wat een mooi cijfer geef je ons ! Bedankt voor je review en hopelijk tot snel bij Only for Men!
Ik heb tot nu toe nog geen negatieve ervaring met Only for Men gehad. De producten (in mijn geval colberts, pantalons en overhemden) zijn van bovengemiddelde kwaliteit. Ik vind wel dat bij aantoonbare afwijking van het beschreven en het werkelijke product minimaal de verzendkosten van en naar vergoed zouden moeten worden. OfM laat hier een steek vallen.
Dankjewel voor je beoordeling, Jan! Fijn dat je over het algemeen positief bent over Only for Men! Ik zou je willen meegeven dat je onze klantenservice altijd mag contacteren als je vindt dat een artikel afwijkend is van de foto op de website. We helpen je dan graag verder!
Via internet en in de winkel netjes geholpen!
Wat fijn dat je zowel over onze winkels als over onze webshop tevreden bent! Bedankt voor het prachtige cijfer!
van bestelling tot levering dik ok. Zelfs voor omruiling.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, Nathalie!
Fijn dat je zo tevreden over ons bent, Michael! Bedankt voor je beoordeling!
Snel gereageerd op omruil mogelijkheden en goed proces + goede customer journey
Ontzettend bedankt voor je prachtige review, Roelof! We vinden het erg fijn om te horen dat je zo positief bent over Only for Men!
Geweldige kleren - prijs kwaliteit en geweldige service
Dankjewel voor de geweldige beoordeling, Cristy! We zijn heel blij zulke mooie woorden!
Zeer goede ervaring all over! Site overzichtelijk, mooie aanbiedingen, snelle levering! Dat is wat men wil!
Wat een mooie complimenten, Frank! Hartelijk dank voor je reactie!
Goede service en ruime keuze voor een goede prijs.
Hoi Antoinette, bedankt voor het geweldige cijfer dat je ons geeft! Hopelijk tot snel bij Only for Men!
Van bestelling tot levering was duidelijk, snel en netjes verzorgd.
Wat een mooi cijfer geef je ons, Henk! Bedankt voor je review en hopelijk tot snel bij Only for Men!
Goeie winkel master master 👍👍
Hartelijk dank voor je geweldige review, Etienne!
De website is goed de prijs beter en de kwaliteit is best
Dankjewel voor de complimenten, Johan! Wij zijn erg blij dat je zo tevreden bent over Only for Men!
Vriendelijk, belangstellend, hulpvaardig en professioneel
Bedankt voor de mooie woorden, Henk. Dit waarderen wij zeer!
nagenoeg alle bestellingen voldoen aan mijn verwachtingen evt. retourneren is geen probleem.
Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten, Ton! We zien je graag snel terug bij Only for Men!
Was helemaal prima.
Hallo Rogier, goed om te horen dat alles prima is verlopen!
Kwalitatief zeer goed
Dankjewel voor het geweldige cijfer en het mooie compliment! We zien je graag snel terug bij Only for Men!
Inmiddels meerdere bestellingen geplaatst en alleen maar goede ervaringen. Webshop is duidelijk en de klantenservice is zeer goed bereikbaar en reageert snel. Ben ook heel blij dat jullie deze maand een winkel in Alkmaar openen :)
Wat een mooie woorden, bedankt Robert! Fijn dat je zo tevreden bent over onze webshop en klantenservice. We hopen dat je net zo'n prettige ervaring zult hebben in onze nieuwe winkel in Alkmaar straks! Tot snel!
Bij mijn bestelling hadden 4 van de 6 items een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Zojuist te horen gekregen dat de order nog niet compleet is. Dat betekend dus dat levertijd minimaal 8 werkdagen en mogelijk langer wordt. Zelf om deze informatie moeten vragen. Geen pro-actief bericht dat er wat vertraging is. Geen automatische deellevering zodat je in ieder geval deel van je order hebt.
Bedankt voor je beoordeling, Bas. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Het is inderdaad erg vervelend dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten. Soms kan het voorkomen dat we langer moeten wachten op een artikel, bijvoorbeeld omdat het beschadigd is en er een nieuw artikel moet worden besteld bij de leverancier. We streven er altijd naar om een bestelling in 1 zending te verzenden, dit is dan ook de reden dat je het pakket niet in een deellevering ontvangen hebt.
Goede en prima levering. Iets vertraagd door fout in het systeem maar verder prima.
Sorry voor de vertraging Sander. Dit was uiteraard niet onze bedoeling. Gelukkig heb je begrip voor de situatie. Tot ziens bij Only for Men!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire