snel en keurig geleverd
Fijn dat alles goed is verlopen. Dank voor je beoordeling.
Bestelling heel netjes en snel geleverd, en de kwaliteit is super!
Wauw Jos, wat een leuke beoordeling. Dank hiervoor! Tot de volgende keer.
Broek besteld online, snel geleverd en naar wens.
Hartelijk dank voor je goede review Simone!
Prettig om te winkelen bij Only for Men. Zeer goede kwaliteit, overeenkomstig met de prijsklasse. Zeer goede service, ook bij retour zending. Wordt prima op de hoogte gehouden betreffende de lopende bestelling en/of retourzending.
Beste Hans, het doet ons goed te lezen dat je zo blij bent met de gang van zaken binnen Only for Men. Wij bedanken je graag voor het mooie cijfer.
Wel snel gecommuniceerd, maar het blijft amateuristisch.
Hallo Sven, het spijt ons dat wij niet hebben geleverd wat je besteld hebt. Helaas, waar mensen werken worden soms ook fouten gemaakt. Hoe hard we ook proberen om deze niet te maken. Wij hopen op je begrip en zien je graag nog eens terug bij Only for Men!
Bij mijn eerste bestelling word zonder overleg 2 van de 3 producten geannuleerd. Wat mij stoort is dat ik verzendkosten moet betalen maar vervolgens geen 3 maar 1 item ontvang. Ze nemen ook niet de moeite om even te overleggen. Vervolgens bestel ik op basis van product benaming een tweede keer want ik zie ineens dat deze producten wel weer op voorraad zijn. Blijkt dus dat Campbell Chino's bestaat uit 3-4 soorten lijnen en dat word op de website van jullie totaal niet beschreven. Alle Campell chino lijnen hebben exact dezelfde naam. Je kunt niet van een klant verwachten dat die artikelcodes gaat vergelijken. Misschien een tip.
Beste Thomas, hartelijk dank voor je beoordeling! Het spijt ons dat we een van je artikelen niet hebben kunnen uitleveren. Als dit zo is, ontvang je van ons altijd bericht via je e-mail. Wellicht is er iets verkeerd gegaan met het invoeren van je e-mailadres waardoor wij de berichten niet naar het juiste adres toe kunnen sturen. Bedankt voor de tip die je meegeeft over onze chino's. Wij geven dit door aan de desbetreffende afdeling. Hopelijk kunnen zij hier een aanpassing in maken. Dank voor je beoordeling!
Gewoon allemaal volgens verwachting
Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Tot ziens bij Only for Men!
Altijd goed🙂
Bedankt voor je leuke review Cor!
Mijn bestelling op tijd geleverd en helemaal ok!
Hoi Geert, leuk om te horen! Bedankt voor het prachtige cijfer wat je ons hebt gegeven.
Verzendkosten bij retour is niet gebruikelijk.
Hallo Stephan, retour kosten worden steeds vaker in rekening gebracht bij webshops. Als een artikel teruggestuurd wordt, moet het artikel opnieuw beoordeeld en verpakt worden. Voor de handelingen in het magazijn worden deze kosten gerekend. Hopende op je begrip.
Twee weken geleden een artikel besteld die ruim op voorraad was. Kreeg dagen erna mail terug dat het artikel door een voorraad fout niet meer te verkrijgen is. Ondertussen staat dat artikel nu al twee weken nog steeds op beschikbaar.
Hallo Alex, Bedankt voor je review. Wat raar dat het artikel tijdens het plaatsen van je bestelling nog ruim op voorraad was en jij vervolgens een mail hebt ontvangen met het feit dat wij je artikel niet meer konden uitleveren. Dit, terwijl jij aangeeft dat het artikel momenteel nog ruim op voorraad is. Ik kan me voorstellen dat het erg vervelend is, dat je je bestelde artikel niet hebt kunnen ontvangen wegens een voorraadverschil. Onze welgemeende excuses hiervoor. Om welk artikel gaat het precies? Het kan namelijk wel zo zijn dat het artikel op het moment van jouw bestelling uitverkocht was, maar inmiddels is aangevuld (waardoor het artikel weer op de website staat).
Afspraken keurig nagekomen wat levertijd betreft en kwaliteit van bestelde is prima in orde.
Hartelijk bedankt voor dit prachtige cijfer, Mark!
Besteld , volgende dag mogen ontvangen. 2 artikelen teruggestuurd en geld snel retour.
Hallo Bram, Wat leuk om te lezen dat je ervaring omtrent bestellen bij Only for Men positief is. Bedankt voor het mooie cijfer!
Goed advies, nemen de tijd en luisteren naar de wens/vragen
Wat een mooie beoordeling geef je ons, Joep. Hartelijk dank en graag tot snel!
Is er een actie 3 blousjes voor 99,99 bestel je er 3 die op voorraad waren krijg je er 1 en zeggen ze dat niet meer op voorraad is heel onprofessioneel!!
Beste Karel, hartelijk dank voor je bericht! Het spijt ons enorm dat we je artikel uiteindelijk toch niet hebben kunnen uitleveren en vinden het jammer dat je dit als onprofessioneel ziet. Hopelijk vind je een ander leuk artikel op onze website. Hierbij kun je gebruik maken van de kortingscode die wij hebben meegestuurd.
Mooie producten tegen een goede prijs en uitstekende service.
Bedankt voor deze review. Fantastisch!
Alles volgens afspraak
Top cijfer! Bedankt.
Jas gekocht online, maar de maat was niet goed en bleek een winterjas te zijn. Retour gestuurd via de plaatselijke winkel. Alles snel geregeld en een vlotte terugbetaling. Ik slaag overigens altijd in deze winkel wat betreft kledingaankopen.
Hallo Wim, fijn dat het wel juist en snel is afgehandeld. We zien je graag weer terug bij Only for Men.
Prachtige collectie die perfect aansluit bij mijn stijl en wensen en als leuk extraatje sparen bij de pot. Leuke evenementen voor hun relaties en een topservice
Bedankt voor deze geweldige review, Jos! We zijn erg blij dat je zo positief bent over Only for Men!
Ik ga dit nog herhalen
Wat een fijne beoordeling, Dirk. Bedankt!
Mooie merkkleding en snelle levering. Alles netjes verpakt.
Bedankt voor het mooie cijfer, Richard!
Snelle levering en goed verpakt, ook retourneren is simpel en geld snel weer op je rekening. Kwaliteit is ook goed.
Wauw, wat een complimenten, bedankt Willem Jan!
Steeds tevreden van ONLY FOR MEN. Correct levering; kwaliteit en prijzen.
Bedankt voor het prachtige cijfer, Philip!
Super geholpen door Mike Jansen voor de aankoop van mijn pak. Vriendelijk personeel en een groot assortiment.
Wat fijn dat je zo positief bent over één van onze filialen, Sander! We doen er elke dag alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en een passend aanbod te kunnen bieden, ontzettend fijn dat dit gewaardeerd wordt!
Snelle levering, easy site, mooie kleding en leuke aanbiedingen.
Wat een mooie review, Walter. Fijn dat je onze kleding mooi vindt en tevreden bent over de aanbiedingen die we bieden. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire