snel en keurig geleverd

Bestelling heel netjes en snel geleverd, en de kwaliteit is super!

Voordelig, goed en snel

Broek besteld online, snel geleverd en naar wens.

Top kwaliteit, top service

Prettig om te winkelen bij Only for Men. Zeer goede kwaliteit, overeenkomstig met de prijsklasse. Zeer goede service, ook bij retour zending. Wordt prima op de hoogte gehouden betreffende de lopende bestelling en/of retourzending.

Niet geleverd wat ik besteld heb

Wel snel gecommuniceerd, maar het blijft amateuristisch.

Verrandering benaming bij Campbell Chino broeken

Bij mijn eerste bestelling word zonder overleg 2 van de 3 producten geannuleerd. Wat mij stoort is dat ik verzendkosten moet betalen maar vervolgens geen 3 maar 1 item ontvang. Ze nemen ook niet de moeite om even te overleggen. Vervolgens bestel ik op basis van product benaming een tweede keer want ik zie ineens dat deze producten wel weer op voorraad zijn. Blijkt dus dat Campbell Chino's bestaat uit 3-4 soorten lijnen en dat word op de website van jullie totaal niet beschreven. Alle Campell chino lijnen hebben exact dezelfde naam. Je kunt niet van een klant verwachten dat die artikelcodes gaat vergelijken. Misschien een tip.

Gewoon allemaal volgens verwachting

Top!!

Altijd goed🙂

Perfecte service.

Mijn bestelling op tijd geleverd en helemaal ok!

Prima, maar belachelijk dat je moet betalen bij retour voor verzendkosten

Verzendkosten bij retour is niet gebruikelijk.

Is er nou wel of niet voorraad?

Twee weken geleden een artikel besteld die ruim op voorraad was. Kreeg dagen erna mail terug dat het artikel door een voorraad fout niet meer te verkrijgen is. Ondertussen staat dat artikel nu al twee weken nog steeds op beschikbaar.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Afspraken keurig nagekomen wat levertijd betreft en kwaliteit van bestelde is prima in orde.

Besteld , volgende dag mogen ontvangen. 2 artikelen teruggestuurd en geld snel retour.

Uitstekende service en advies

Goed advies, nemen de tijd en luisteren naar de wens/vragen

Liegen

Is er een actie 3 blousjes voor 99,99 bestel je er 3 die op voorraad waren krijg je er 1 en zeggen ze dat niet meer op voorraad is heel onprofessioneel!!

Uitstekende service via internet en persoonlijk.

Mooie producten tegen een goede prijs en uitstekende service.

Alles volgens afspraak

Zeer goede service

Jas gekocht online, maar de maat was niet goed en bleek een winterjas te zijn. Retour gestuurd via de plaatselijke winkel. Alles snel geregeld en een vlotte terugbetaling. Ik slaag overigens altijd in deze winkel wat betreft kledingaankopen.

Altijd een top service en een mooi stijlaanbod

Prachtige collectie die perfect aansluit bij mijn stijl en wensen en als leuk extraatje sparen bij de pot. Leuke evenementen voor hun relaties en een topservice

Ik ga dit nog herhalen

Top winkel

Mooie merkkleding en snelle levering. Alles netjes verpakt.

🔝 Top

Snelle levering en goed verpakt, ook retourneren is simpel en geld snel weer op je rekening. Kwaliteit is ook goed.

Prima kwaliteit, snelle levering.

Steeds tevreden van ONLY FOR MEN. Correct levering; kwaliteit en prijzen.

Super geholpen door Mike Jansen voor de aankoop van mijn pak. Vriendelijk personeel en een groot assortiment.

Mooie aanbiedingen op design kleding!

Snelle levering, easy site, mooie kleding en leuke aanbiedingen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire