Mijn ervaring is goed het product mooie kwaliteit. Een snelle levering en een keurige verpakking. Kortom ik blijf klant. Groet, Ikie.
Hallo Ikie, wat fijn om te horen! Wij streven er naar om onze producten zo goed mogelijk te verpakken en zo snel mogelijk bij hen af te leveren. Dank voor je review.
1 van de 3 artikelen was niet leverbaar werd zonder problemen gecrediteerd.
Bedankt voor het prachtige cijfer, Marcel !
Zal ongetwijfeld gebruik blijven maken van jullie diensten
Hallo Tijmen, goed om te horen dat je graag gebruik zou willen maken van onze diensten! Zijn wij uiteraard enorm blij mee. Tot de volgende keer!
Volop keuze prima bezorging en afhandeling. Koop hier zeker weer.
Wij zien je graag nog eens terug Jan! Bedankt voor je beoordeling. Wij zijn enorm blij met je gegeven cijfer.
Algemeen oordeel OK. Springt er niet uit versus andere sites, maar prima performance.
Hallo Onno, hartelijk dank voor het maken van jouw review. Wij horen graag van je hoe wij er wél uit zouden kunnen springen! Je kunt dit aan ons doorgeven via [email protected]
Fijn om te horen dat de leveringen snel zijn aangekomen en bedankt voor je compliment over onze service.
Koop niet via de webshop
Beste Patrick, wij betreuren je bericht 'koop niet via de webshop' ten zeerste. Graag horen wij via [email protected] wat wij beter hadden kunnen doen/voor je kunnen betekenen. Uiteraard willen wij je een fijne winkelervaring aanbieden bij ons!
Helemaal tevreden
Goed om te horen Ton! Dank voor je bericht.
Ik vind het fijn om dezelfde site te kunnen benaderen voor shirts met een gelijk assortiment in zijn merken. Hierdoor is pasvorm geen punt meer, enkel het design. Daarbij goed geprijst en snel geleverd
Hoi Niels, je slaat de spijker op zijn kop! Dit is precies wat wij willen bereiken met onze webshop. Hartelijk dank voor je review.
Goede kwaliteit kleding snelle levering en goede service
Bedankt voor de prachtige complimenten Angela!
Mooie producten tegen een goede prijs. Jammer dat 1 artikel niet leverbaar was, maar de terugbetaling ging goed en de communicatie ook.
Hoi Kevin, hartelijk dank voor je review. Nogmaals excuses dat wij je artikel niet uit hebben kunnen leveren.
Dit was mijn eerste bestelling bij Only voor men . Een deel van de bestelling is retour gegaan . Dit is ook allemaal prima afgehandeld . Het is mij goed bevallen en kom zeker terug .
Hallo Marie, wat goed om te horen dat je blij bent met de afhandeling. Wij vinden het zelf ook fijn om dit zo snel mogelijk te verwerken voor onze klanten. Wij kijken er naar uit om je nog eens te zien. Bedankt voor je beoordeling!
Mooi assortiment gemakkelijk te bestellen en keuze voor aflevering. Levering aan huis is wel netter en beter verpakt dan bij aflevering via PostNL. Plastic zak is niet wenselijk en doet afbreuk aan kwaliteit imago.
Hallo Walter, wij willen je graag bedanken voor je geschreven review. Wij leveren in zakken én dozen uit. Het kan voorkomen dat je in de toekomst van ons ook eens een verzend zak binnen krijgt.
Prima. Makkelijk bestellen op de website. Ze houden je op de hoogte van de voortgang en ze leveren de producten snel.
Wauw Marijn, wat een prachtige beoordeling heb je gegeven. Hartelijk dank!
Klantenservice reageert snel op vragen
Hartelijk dank voor je compliment over onze klantenservice Joeri!
Pierre Cardin broek gekocht. Uitstekende kwaliteit en snelle levering
Veel plezier met je nieuwe Pierre Cardin broek Hajo. Wij gaan er vanuit dat dat wel goed zal komen! Dank voor je reactie.
Ik had begrepen dat 6 artikelen besteld waarvan er 1 niet paste. Deze kon gewoon retour en de aanbieding van 4 producten voor €99,95 bleef gewoon geldig. Hierbij overleg gehad met klantenservice die me uitstekend geholpen hebben...top!
Top dat alles naar wens is geweest Ferdinand. Wij wensen je enorm veel draag-plezier toe!
Helaas paste drie van de vier bestelde artikelen niet, duidelijke retour procedure en snel betaalde bedrag retour!
Hoi Tonnie, wat jammer om te horen! Wij wensen je veel plezier met het artikel wat wél past en hopen je nog eens terug te zien bij Only for Men!
Snelle levering,keurig verpakt en duidelijke retour sticker
Hartelijk dank voor je berichtje Leontine. Only for Men doet haar best om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken tijdens het hele shop-proces.
Kleding is van goede kwaliteit. Levering prima
Dag Nico! Bedankt voor het prachtige cijfer en de complimenten.
Prima website en snelle verzending
Leuk om van je te horen Menno! Wij zijn uiteraard super blij met de complimenten.
Ik had een broek besteld ,die volgens de website in mijn maat nog leverbaar was . Echter kreeg naderhand te horen via mail te horen dat mijn maat toch niet leverbaar was . Gisteren weer gekeken en staat mijn maat 1x op voorraad Dus deze maat is er waarschijnelijk niet maar de voorraad wordt niet aangepast ,dus de volgende die deze maat besteld heeft het zefde probleem
Beste R.A. Jochems, hartelijk dank voor je beoordeling. Het betreurt ons dat je ons het cijfer 2 geeft. Helaas, hebben wij het artikel niet op voorraad waardoor wij deze niet kunnen uitleveren aan je. De voorraad wordt binnen een bepaalde tijd aangepast. Hierdoor heb je waarschijnlijk nog het artikel kunnen zien op onze website. Echter was deze, na ons bericht aan jou, niet meer te bestellen. Hopelijk maak je gebruik van de leuke kortingscode die wij je hebben toegestuurd. Wij zien je graag nog eens terug!
Goed assortiment. Online bestellen ook erg soepel
Hoi Mario, hartelijk dank voor je review! Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Uitstekende hulp, goede kwaliteit kleding & leuke sfeer
Wat een leuke review Maarten! Het doet ons altijd goed om te horen dat onze klanten de kwaliteit en sfeer prettig vinden.
Na raadpleging van de website of een bepaald artikel in de winkel op voorraad was, bleek het door mij gewenste artikel toch niet in de winkel aanwezig te zijn. Vervolgens heb ik online een bestelling gedaan voor een alternatief. Dit ging prima. Mijn bestelling was binnen een paar dagen in de winkel van mijn keuze.
Wat jammer dat wij het originele artikel toch niet aan je uit konden leveren Frans! Gelukkig heb je een ander leuk artikel via onze webshop gevonden. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire