Pakket goed verpakt. Retour prima geregeld. Maatvoering van kleding soms niet kloppend. XXXL van de ene is zeker geen XXXL bij de andere. Donkervoort trui in XXXL was een L bleek bij passen.
Bedankt voor het mooie cijfer, Mirjam ! Als je in het vervolg twijfelt over onze maatvoering kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice!
Gaat allemaal niet erg snel de levering en de retourzending. Jammer dat je in de winkel niet kan passen.
Wat jammer dat je het ontvangen en retourneren van je bestelling als onprettig hebt ervaren. Het is door de vakantie periode en door de hoeveelheid acties helaas wat drukker geweest dan dat je normaal waarschijnlijk van ons gewenst was. Onze welgemeende excuses hiervoor. Hopelijk zien we toch nog een keer bij Only for Men.
Je besteld een pak voor 140 euro wat niet geleverd wordt vanwege een fout door het bedrijf. Vervolgens word je geld teruggestort en moet je 1.5 week wachten op de reden waarom (voorraadfout). 3 dagen later is het pak weer tekoop alleen wel voor 250 euro..
Beste Freek, Helaas komt het wel eens voor dat een artikel al in de winkel is verkocht, voordat het van de site is gehaald. Dit is inderdaad erg vervelend en zit in ons verbeterproces. Ook verwerken wij dagelijks de artikelen die weer retour worden verzonden door de klanten. Daardoor kan het artikel weer terug in de voorraad komen. En als de actie dan ook is aangepast dan kan het inderdaad duurder zijn, maar net zo gped ook goedkoper. We hopen je toch nog een keer terug te zien bij Only for Men.
1 artikel bleek niet meer op voorraad, terwijl aangegeven werd dat het op voorraad zou zijn. 1 artikel werd vergeten mee te leveren,wel credit nota ontvangen en geld terug, maar wel erg slordig. Bij bevestiging van de bestelling en dat de bestelling verzonden was, was er geen track en trace bij de mail. Dus al met al wel erg slordige levering. Consequentie is dat ik me wel zal bedenken om opnieuw iets te bestellen.
Helaas komt het wel eens voor dat een artikel al in de winkel is verkocht, voordat het van de site is gehaald. Dit is inderdaad erg vervelend en zit in ons verbeterproces. En dat er geen track and trace in de mail stond is inderdaad niet juist. Dit ga ik uit laten zoeken bij de betreffende afdeling. Al met al hopen we je toch nog een keer terug te zien bij Only for Men.
snelle levering goed verpakt produckt zoals beschreven
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Overhemd stuk uit de verpakking. Antwoord, onze kleermaker kan dit goed oplossen . Oplossen is nieuwe aanbieden. Echt slecht. Daar heb je dan honderden euro’s besteed .
Je had inderdaad aangeboden moeten krijgen om het overhemd te retourneren en om te ruilen. Dit is nog mogelijk aangezien je nog binnen de 30 dagen zit. Onze excuses voor het ongemak.
De eerste ervaring net only for men kan ik als zeer positief omschrijven. Prima producten, goed geprijsd en snel geleverd.
Wat fijn om te horen Trudy! Bedankt voor dit prachtige cijfer.
Overweldigend.
Bedankt voor dit mooie cijfer Marco.
Ruk, omdat je iets kunt bestellen en afrekenen en na dagen je het bericht krijgt dat de bestelling niet geleverd kan worden. Dan kijk je op de site ter controle en dan kan je het product nog steeds bestellen...
Helaas komt het wel eens voor dat een artikel al in de winkel is verkocht, voordat het van de site is gehaald. Dit is inderdaad erg vervelend en zit in ons verbeterproces. Ook verwerken wij dagelijks de artikelen die weer retour worden verzonden door de klanten. Daardoor kan het artikel weer terug in de voorraad komen. Onze excuses voor het ongemak. We hopen je toch nog een keer terug te zien bij Only for Men.
De bestelde artikelen waren goed, vlotte bezorging. Ik ga zeker nog eens een bestelling plaatsen.
Bedankt voor deze mooie woorden en prachtige cijfer!
I find that the quality of products is very good and as expected. The fitting of half of the products was not as good. The return process was super simple and fair. I will shop again!
Thank you for your kind words. We hope to see you again soon.
Mooi assortiment, leuke aanbiedingen en snelle service. Verkeerde maat, of toch niet bij jou passend ruilen of geld terug geen probleem, gelukkig nog maar 1 keer mee gemaakt en al veel besteld. (Ben benieuwd naar de fysieke winkel, nog geen tijd gehad om daar eens te kijken, lijkt me leuk)
Bedankt voor dit mooie cijfer Jeroen! We zien je graag terug, online of in een van onze winkels.
Ik zal zeker vaker bij jullie shoppen voor mijn man
Bedankt voor dit mooie cijfer Anja!
Fantastische keuze in een mooi aanbod. De artikelen worden enorm snel bezorgd en de afhandeling bij vragen of misverstanden is erg bevredigend. Per ongeluk een verkeerde maat besteld en dit werd erg begripvol behandeld en opgelost. Één keer voorgekomen dat een artikel uitverkocht was. Na de persoonlijke excuses kreeg ik een code voor 10% korting bij een volgende bestelling. Heerlijke winkel.
Bedankt voor deze mooie woorden en fijn om te horen dat je tevreden bent met de geboden oplossingen.
Super service
Bedankt voor dit mooie cijfer.
Duidelijke site met mooie producten en regelmatig leuke aanbiedingen, echt een aanrader
Bedankt Cees! Wat een mooi cijfer.
Ruim keuze voor merk kleding en alles volgens de afspraak. De artikelen zijn keurig ingepakt en op tijd verzonden.
Bedankt voor dit prachtige cijfer!
Makkelijke website en alles wat je besteld wordt met zorg verpakt en verstuurd. Geen gedoe bij dit bedrijf.
Wat een mooie woorden. Bedankt Karim!
Perfect, ook de retourzending verliep top
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Min. Eerste ervaring was echt super. Maatje te klein besteld meteen teruggestuurd en binnen een week de juiste maat gekregen. De tweede keer was erg vervelend een pak besteld ook te klein dus gevraagd voor nieuwe maat. Toen kreeg ik te horen dat vanwege drukte ik het pak opnieuw moest bestellen. Op zich geen probleem alleen kwam ik er achter dat het pak ineens ruim 100 euro duurder was
Beste Alexander, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je in eerste instantie tevreden was over onze service. Jammer dat je mening veranderd is na de tweede bestelling. Helaas hebben wij tijdens de drukke sale periode een beslissing moeten maken om geen ruilingen meer te accepteren. We konden niet meer garanderen dat artikelen uitgeleverd konden worden en kwamen erachter dat we vaker mensen teleur moesten stellen, dan dat de ruiling goed verliep. Om die reden hebben wij de beslissing genomen al onze klanten die een ruiling aan hadden gevraagd, de mail te sturen die jij ook ontvangen hebt. We willen hiervoor onze welgemeende excuses aanbieden en hopen op je begrip voor de situatie.
Webshop is heel slecht, wat je bestelt krijg je geen bevestiging van en ook wanneer het verzenden word. Klanten service wil totaal niet meedenken om problemen op te lossen. Zeggen dat ze terug bellen maar doen dat totaal niet. Als je ze belt word het telkens maar weer afgeschoven. NOOIT meer iets ga ik daar bestellen!
We vinden het vervelend dat je het hebt ervaren als onprettig Christian. We zien dat je op 10 september om 9:40 een bevestiging hebt ontvangen dat het pakket was verzonden, met een track and trace code. Je had een defect aan de Victim Jeans en hier heb je het aanschafbedrag van retour ontvangen. We hebben je een kortingscode gegeven zodat je zelf de broek nogmaals kon bestellen zonder verzendkosten. Helaas bleek het artikel niet meer op voorraad te zijn. Dat kan natuurlijk gebeuren. We hopen je toch nog een keer terug te zien bij Only for Men.
Ben ooit in de winkel in reusel geweest eerste keer online bestelling nu en de schoenen zijn geweldig
Bedankt voor fit mooie cijfer en positieve woorden Ed!
Kleding online besteld, paste niet helemaal. Maar in de winkel top geholpen met retournering. En vervolgens met nieuwe kleding
Wat een prachtig cijfer. Bedankt Anton!
Bestelling gedaan van een artikel op zondag ( een jas) kosten € 800 euro. Op Maandag gebeld of ze de jas in een winkel op voorraad hebben zodat ik hem toch nog even kan passen. Zonde als ze hem versturen en hij niet past. Klantenservice geeft aan dat het artikel alleen in de webshop te koop is. dus dat passen in een filiaal is helaas niet mogelijk. Levertijd van de jas 2-3 werkdagen. Na 3 werkdagen nog niks niks ontvangen, ook geen mail of telefoontje van het bedrijf.Dus zelf gebeld. Klanten service geeft aan dat ze het artikel opgevraagd hebben in de winkel maar niet meer aanwezig is. Dus opgevraagd bij ander filiaal. Ik geef aan dat de andere klantenservice medewerkster heeft aangegeven dat dit artikel alleen maar in de webshop te verkrijgen is, dus een raar verhaal. Je mag toch verwachten als je een artikelen van 800 euro koopt. Dat je in ieder geval geïnformeerd word. En er zelf niet achteraan hoeft te bellen. Tot op heden nog niks vernomen van het bedrijf, en ook mijn geld nog niet retour gekregen. Jammer dat ze niet communiceren, en intern niet weten hoe de processen lopen. Dames aan de telefoon waren vriendelijk. En konden me een korting geven van 2,95 EUR op de volgende bestelling. Dit was dus de laatste keer dat we hier wat besteld hebben helaas.
Wat jammer dat je de bestelling hebt ervaren als onprettig. De jas was inderdaad alleen op voorraad in onze webshop. Maar op het moment dat je de bestelling plaatste was de laatste jas net al verkocht en hebben we er nog een geprobeerd te bestellen bij de leverancier, niet de winkel. Dat is je verkeerd uitgelegd. Onze excuses hiervoor. Helaas heeft de leverancier aangegeven dat de jas niet meer leverbaar is. Op 13-9-2019 om 3:56 hebben we je hier een mail over gestuurd. Het bedrag word aan je gecrediteerd. En je heb een kortingscode ontvangen voor 10% korting bij je volgende bestelling.
duidelijke site en ruime keuze
Bedankt voor dit mooie cijfer
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire