Als koper in de winkel ben ik tevreden. Via de online shop ben ik over de aankopen ontevreden. Ik bestelde 3x een actie. 3 overhemden voor 99,95 4 polo's voor 99.95 en 4 chino's voor 99.95. Blijkbaar werd de bestelling niet geheel overgenomen waardoor er wat communicatie over de mail ontstond na het te hebben opgelost kwam uiteindelijk de bestelling binnen en kreeg ik 2 overhemden 1 polo en 2 chino's binnen. In de order zijn er kledingstukken ongevraagd geannuleerd. Waardoor er nu geen sprake meer is van een actie prijs. Voor mij geen online bestelling meer bij Only for men.
Bedankt voor je beoordeling, Saskia. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je webshop bestelling. Wij zullen echter nooit zomaar artikelen annuleren in een bestelling. Waarschijnlijk zijn er artikelen uitverkocht gebleken of opnieuw besteld bij de leverancier en toen niet meer leverbaar gebleken. Dit is uiteraard heel vervelend, dat snappen wij ook! Daarom krijg je in deze gevallen ook een mail met daarin uitgelegd wat er aan de hand is en een kortingscode die je kunt gebruiken op een volgende bestelling. De artikelen die je hebt ontvangen, heb je wel gekregen voor de actieprijs. Omdat wij bij de stapelkorting de actie verrekenen over alle artikelen, betaal je altijd de actieprijs voor een artikel.
Heel goede service en mooie producten. Vreemd dat de eerste korting groter was dan de tweede, dus latere korting.
Bedankt voor deze mooie review!
Eenvoudig bestelproces, keurig netjes en snel thuis bezorgd !
Bedankt André!
Kwam de zaak binnen en niemand die je begroet cq aanspreekt. na 5.min gewacht maar zelf een verkoper aangesproken, dat ik een online bestelling kwam ophalen. Voor mij nooit meer.
Bedankt voor je beoordeling, Petra. Wat jammer om te horen dat je niet goed ontvangen bent in één van onze winkels. Klantvriendelijkheid staat bij Only for Men echter hoog in het vaandel, dus hopelijk ging het hier om een momentopname en zal je een volgende keer (mocht deze komen) wel prettig geholpen worden.
Bedankt voor het prachtige cijfer, Wouter !
Goed en plezierig geholpen en top dat ze tot 19u open zijn.
Wat een mooie complimenten, Dinno ! We vinden het erg leuk om deze positieve berichten te ontvangen !
Pak gekocht voor 140 euro. Was schijnbaar niet meer verkrijgbaar. Zonder een bericht wordt het geld teruggestort. 1 week later eindelijk een bericht dat er een voorraad tekort was. Halve week later kost hij 250...
Bedankt voor je review, Freek. Jammer dat je niet tevreden bent over Only for Men. Echter sturen wij altijd eerst een mail waarin wordt gecommuniceerd dat er een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, voordat wij het geldbedrag terugstorten. Wellicht heb je deze mail later gelezen of is deze vertraagd aangekomen, maar deze mails worden automatisch gegenereerd dus die moet je ontvangen hebben. Vervelend dat het pak later duurder was. Voor de toekomst zou ik je willen adviseren in zo'n geval contact op te nemen met de klantenservice. In sommige gevallen kunnen we je een tegemoetkoming betalen zodat je de actieprijs alsnog betaalt. Maar laten we hopen dat dit niet meer nodig zal zijn!
Ik heb een polo gekocht van TH regular fit en ze sturen op een slim fit polo op
Bedankt voor je review. Het lijkt erop dat het artikel dat je gekregen hebt, verkeerd gelabeld is geweest, waardoor deze verkeerde gepickt is in het magazijn. Ik hoop dat je hebt aangegeven dat er een verkeerd artikel geleverd is, zodat je hierin tegemoet gekomen bent.
Ik bestel een shirt en een short die op voorraad waren ,na een week wachten wordt het shirt bezorgd en op die dag krijg ik een mailtje dat de short niet meer voorradig is.Ik vindt het vreemd dat je iets in het winkelmandje stopt dat voorradig is en op het moment van leveren het product er niet meer is.
Bedankt voor je review, Ron! Ik begrijp dat je hier vragen over hebt. Helaas is het zo dat wij als webshop onze voorraad delen met onze winkels. Als je op de website een artikel bestelt, is het mogelijk dat tegelijkertijd een artikel in de winkel verkocht wordt. Ook is het mogelijk dat er een fout in het artikel zat of dat het artikel uiteindelijk niet meer besteld kon worden bij de leverancier. Helaas moeten wij in één van deze gevallen onze klant teleurstellen, onze welgemeende excuses daarvoor.
Ik ben erg tevreden over de webshop en de retourservice. Helaas valt de kleding erg raar. De maten die ik normaal altijd heb zijn veel te klein(vooral de taille van de broeken.) Toen een maat groter besteld, snel geleverd, maar ook nog veel te klein. Ik heb normaal broekmaat 32/34, nu maat 34/34 geprobeerd maar lijkt we een 30/34. Ook de truitjes vallen een stuk kleiner uit.
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je niet tevreden bent over de maatvoering. Uiteraard vallen sommige maten kleiner uit dan anderen. In het vervolg kan je altijd contact opnemen met de klantenservice indien je twijfelt over de maat die je nodig hebt of de maatwijzer op de website raadplegen. Bedankt voor het compliment over onze webshop en retourservice, fijn om te horen!
De keuze is enorm, de kwaliteit service in een woord Top!@
Wat een mooi cijfer, bedankt John ! Fijn dat je tevreden bent over Only for Men !
Mooie kleding, snelle levering en erg leuk verpakt
Bedankt voor je leuke beoordeling, Wietze! Hier worden wij erg blij van!
Ik heb meerdere malen kleding gekocht bij Only for Men, soms in de webwinkel en soms in een gewone winkel. Altijd tevreden. Eventuele klachten werden ook perfect opgelost. Maar bij de laatste twee bestellingen bleken shirts voorradig te zijn, maar achteraf ineens niet meer leverbaar. Dat dit 1 keer voorkomt kan ik best begrijpen, maar 2 keer in 1 week vind ik toch erg slordig.
Bedankt voor je beoordeling, Evert-Jan! Helaas is het zo dat wij als webshop onze voorraad delen met onze winkels. Als je op de website een artikel bestelt, is het mogelijk dat tegelijkertijd een artikel in de winkel verkocht wordt. Ook is het mogelijk dat er een fout in het artikel zat of dat het artikel uiteindelijk niet meer besteld kon worden bij de leverancier. Helaas moeten wij in één van deze gevallen onze klant teleurstellen, onze welgemeende excuses daarvoor.
Na twee weken bericht niet meer leverbaar Bij bestelling nog op voorraad
Bedankt voor je beoordeling, Raymond. Wat jammer dat je bestelling niet meer leverbaar bleek te zijn. Het kan helaas wel eens voorkomen dat een artikel een afwijking heeft of niet meer leverbaar blijkt te zijn door de leverancier. In zulke gevallen moeten wij helaas onze klanten teleurstellen. We hopen je nog eens terug te zien om je beoordeling te kunnen verbeteren!
Ik heb een broek besteld. Levertijd zou 2-3 dgn zijn. Na 1 volle week nog niets gehoord. Met klantenservice contact opgenomen. Helaas bleek broek niet meer op voorraad en zal dus niet worden geleverd. Nu was dit als kado gekocht dus had ik geen kado meer op tijd. Ik zal wel mijn geld terug krijgen binnen 5 werkdagen. Dus 2 weken van mijn geld af! Daarnaast moest ik zelf contact met ze opnemen. Erg slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Koop er niets !
Bedankt voor je beoordeling, Hielke. Jammer dat je zo ontevreden bent over ons bedrijf. Indien een artikel niet meer leverbaar blijkt te zijn, ontvang je hier altijd een automatisch gegenereerde mail over. Wellicht is deze in je SPAM beland.
Zeer tevreden over de kwaliteit en de wijze van levering. Goede klantenservice, top.
Fijn om te horen ! Bedankt voor je positieve review !
Ik heb via de webshop een kostuum besteld. Toen ik wilde ruilen kon dat ook via de plaatselijke winkel. De schriftelijke communicatie is prima en toen ik telefonisch contact zocht werd ik zeer welwillend geholpen.
Wat een mooie complimenten ! We vinden het erg leuk om deze positieve berichten te ontvangen, bedankt !
Prima aanbieding van een kwalitatief uitstekend product. Jammer is alleen de lange tijd voor bezorging.
Bedankt voor het mooie cijfer! Omdat onze artikelen vaak uit de winkels moeten worden opgehaald door onze chauffeurs, kan het inderdaad wat langer duren voordat je een pakket in huis hebt. We hopen op je begrip hiervoor.
Zeer snelle levering. Alle artikelen zijn zoals aangegeven en doordat het 4 voor 99,00 was, heb ik veel Kwaliteit voor weinig geld
Bedankt voor het prachtige cijfer, Constantijn !
Ik plaats een bestelling. Dat gaat goed. Vervolgens krijg ik een mail dat de levering langer duurt. Dat kan gebeuren. Netjes dat ik op de hoogte word gesteld. Vervolgens krijg ik bijna een week later de bevestiging dat de bestelling klaar ligt in het filiaal. Dat is super. De volgende dag krijg ik een mail dat de helft niet geleverd kan worden en dat mijn bestelling is verzonden. Huh....gisteren was hij al aangekomen en was er niets vermeld over 2 artikelen die niet leverbaar zijn. Ik ben dus maar naar de winkel gegaan om te vragen of het nu wel of niet was binnen gekomen. Die had het inderdaad binnen gekregen. De verkoopster vond de administratieve afhandeling ook vreemd. Ben wel blij met de 2 producten die wel zijn geleverd.
Bedankt voor je beoordeling, Angela. Het is inderdaad erg vreemd dat je, nadat je pakket bezorgd is, nog een mail krijgt omtrent de inhoud van je pakket. Het lijkt erop dat er een foutje is gemaakt in het mailcontact, en dat de mail te laat naar je verzonden is. Onze excuses hiervoor. Je zou hier uiteraard veel eerder van op de hoogte moeten worden gesteld. Fijn dat je wel tevreden bent over de geleverde artikelen!
Tot nog toe 2 bestellingen gedaan, die vlekkeloos verliepen. Enige minpunt, dat voor mij persoonlijk zwaar telt, zijn de verzend en retourkosten die voor eigen rekening zijn. Daardoor neig ik toch eerder naar andere webshops of natuurlijk de altijd gezellige winkelstraat. Verder prima webshop met goede service.
Bedankt voor je beoordeling, Robert. Fijn dat je tevreden bent over Only for Men! Wij rekenen verzend- en retourkosten omdat onze chauffeurs we voorraad veelal uit de winkels moeten ophalen. Dit kost extra tijd en geld. Hierdoor kiezen wij ervoor deze kosten in rekening te brengen. Als je een pakket laat afleveren bij een Only for Men winkel of hier retour stuurt, betaal je geen verzend- en retourkosten. Wellicht is dit een optie voor de toekomst. Uiteraard ben je ook altijd welkom in één van onze filialen om gezellig te komen shoppen.
Na een aantal keer super geholpen te zijn in een winkel, toch maar ook online wat besteld. Helaas geen goeie ervaring hiermee. Bestel je kleding met 2 tot 3 dagen levertijd. Krijg je op de 4de dag een melding dat de bestelde kleding niet op voorraad is door een fout in het magazijn. Helaas dit al 2x mee gemaakt. Super service in de winkel maar de website kan beter.
Bedankt voor je beoordeling, Arnold. Fijn dat je tevreden bent over onze winkels. We hebben je feedback over onze webshop meegenomen en er wordt achter de schermen dan ook hard gewerkt om ons voorraadsysteem te verbeteren.
Bestellen is makkelijk. Overzichtelijke site.
Bedankt voor het mooie cijfer, Bart!
Na al diverse jaren klant in de winkel en online te zijn geweest had ik laatst een levering van enkele shirts waarbij 1 artikel niet het juiste was. Het artikel geretourneerd en keurig een mail gekregen met het verzoek om alsnog het juiste artikel te bestellen waarbij de bezorgkosten vergoed worden. De kosten van het verkeerde artikel worden verrekend. Keurig opgelost.
Bedankt voor je mooie beoordeling, John. Fijn dat je onze klantenservice zo fijn hebt ervaren, dit vinden wij erg fijn om te horen!
Nadat ik eerst online een shirt had uitgezocht en besteld, bleek deze niet leverbaar (terwijl op de site vermeldt stond van wel). Geld teruggestort gekregen en extra korting gekregen. 2e bestelling ging wel goed.
Bedankt voor je review, Michel. Wat jammer dat je shirt niet leverbaar bleek te zijn. Helaas kunnen voorraadverschillen wel eens ontstaan, doordat er een fout in het artikel zit of doordat de leverancier het artikel onverwachts niet meer kan leveren. We hopen op je begrip hiervoor. Wel vinden we het fijn om te horen dat je over je tweede bestelling wel tevreden was!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire