Veel keuze. Goede service. De broek die ik had besteld, moest worden omgeruild voor een andere maat. Dat is vlekkeloos verlopen en mijn man is erg blij met de broek.
Wat fijn om te lezen dat de service en broek bevielen. Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer!
snelle levering, alles keurig in orde
Hartelijk bedankt voor dit super cijfer, Litana!
Had initieel een blouse in de winkel gekocht icm een aantal broeken (actie). Daarna online nog een aantal extra blouses gekocht en in filiaal Waalwijk afgehaald. Prima service. Tevens ook altijd vriendelijk te woord gestaan.
Bedankt voor dit positieve bericht, Richard! Wat fijn om te lezen dat je content bent met de service van Only for Men!
Snelle levering, goed geholpen in de winkel bij het passen. 2 Broeken besteld, helaas maar 1 leverbaar ivm foutje in het voorraadbeheer. Goed op de hoogte gehouden en vlotte terugbetaling.
Jammer dat maar één broek leverbaar was. Desalniettemin hartelijk bedankt voor het mooie cijfer!
Polo besteld en tot mijn verbazing zat er een (inkt)Pennenstreek op de polo Had natuurlijk nooit zo verzonden mogen worden
Hallo Marion, Wat vervelend om te lezen dat er een pennenstreep in de polo zat. Het artikel inderdaad niet met vlek verzonden mogen worden. Onze welgemeende excuses hiervoor. Het kan wel eens voorkomen dat, tijdens het inpakken, een dergelijke vlek/streep per ongeluk over het hoofd wordt gezien. Desalniettemin neemt dit niet weg dat het zeer vervelend is dat je een artikel ontvangt met vlek.
Aanbieding pme Skyhawk wordt niet waargemaakt (niet geleverd) zonder ook maar enige vorm van behoorlijke compensatie bijvoorbeeld gelijksoortig product met vergelijkbare prijs. Product dat niet geleverd kon worden is wel tegen normale prijs verkrijgbaar zo is mij gebleken uit aanbod in winkels 😢 kleine korting bieden is onvoldoende om mij als klant tevreden te stellen.
Hallo Ton, Bedankt voor je review. Indien een artikel achteraf uitverkocht blijkt te zijn, dan kunnen wij deze inderdaad niet meer leveren. Wij kunnen dan helaas geen ander/vervangend artikel aanbieden voor dezelfde prijs (aangezien dat vervangende artikel niet in de aanbieding was). Bovendien is het een erg raar feit dat hetzelfde artikel (SALE-artikel) voor de volle prijs in de winkel ligt. Dit kan bijna niet het geval zijn, aangezien alle Only for Men winkels dezelfde acties, deals en/of kortingen hanteren als in onze webshop.
Het webshop proces loopt op zich prima, ook een mooie webshop. Missertjes: - 2 artikelen niet leverbaar terwijl ze wel te bestellen waren. - 1 broek slim fit, terwijl regular fit aangevinkt was. Retour dus! Jammer van de moeite en de verzendkosten
Bedankt voor het compliment Harry! Wat betreft de missertjes: - Helaas kan het wel eens voorkomen dat artikelen, nadat een bestelling is geplaatst, achteraf niet meer op voorraad zijn. Met name in de drukke SALE-periodes kan het voorkomen dat de website niet direct synchroniseert met de werkelijke voorraad. Onze welgemeende excuses hiervoor. Dit is een aspect in ons verbeterproces, waar wij druk mee bezig zijn. - Vervelend dat de broek retour moest wegens het feit dat deze een regular fit had, in plaats van een slim fit. Ook dit zullen we meenemen in ons verbeterproces, zodat dit in de toekomst correct staat aangegeven.
Online bestellen, in de winkel laten bezorgen, thuis passen, ideaal voor mij
Wat leuk om te lezen dat onze service omtrent de webshop naar wens is. Bedankt voor dit positieve bericht Jeroen!
Prima ervaring in deze winkel, mooie aanwinst voor ons winkelcentrum in Nieuwegein. Enige wat ik apart vind is dat als ik een bestelling doe in de webshop en het artikel staat voorradig in de winkel, dat ze dan toch via het magazijn gaan. Dus het artikel, wat al in Nieuwegein hing (laatste exemplaar) werd op een of andere manier via het centrale magazijn verstuurd naar Nieuwegein. Dat kan slimmer toch? Reden dat ik 'm in het weekend via de webshop heb besteld is dat het het laatste exemplaar was en ik niet naast de pot wilde piesen :-)
Bedankt voor dit mooie cijfer Dick! Ik snap je feedback, echter worden alle webshop-bestellingen gereed gemaakt en ingepakt in ons magazijn. Dit betekent dus dat het artikel vanuit de winkel eerst naar het magazijn moet, om deze vervolgens ingepakt en wel naar Nieuwegein te sturen. Dit klinkt erg omslachtig, echter is dit momenteel systematisch gezien de beste manier. Graag wil ik je adviseren om in het vervolg het artikel te reserveren door te bellen naar (of langs te gaan in) de desbetreffende winkel. Zij zullen het artikel dan apart voor je houden, waardoor je verzekerd bent van het artikel.
Gekregen zoals afgesproken
Erg fijn! Bedankt voor je mooie cijfer Gert!
jas was maatje te klein, geruild voor een grotere; liep heel soepel
Wat leuk om te lezen dat je een positieve ervaring hebt met onze webshop. Bedankt voor dit mooie cijfer Frans!
Geheel naar wens geleverd. Erg prettige korte broek. Geen hobbezak, goede pasvorm. Blijft goed na wassen.
Bedankt voor dit prachtige cijfer Jimmy. Goed om te lezen dat de korte broek naar wens is!
Goede webshop, veel keuze, snelle navigatie, etc. Wat is wel mis is een wat uitgebreidere beschrijving van producten. Zo staat er bijvoorbeeld geen beschrijving bij van de stof van het kledingstuk. Ik bestelde een t-shirt in de veronderstelling dat het katoen is, maar het bleek 100% polyester. Ik he b het daarna terug gestuurd. Zonde van het versturen en van mijn tijd.
Hallo Stijn, Hartelijk bedankt voor je feedback en het mooie cijfer! Het klopt inderdaad dat onze productomschrijvingen, dit met name wat betreft de stofsamenstelling en wasvoorschriften, niet erg uitgebreid zijn. We zullen jouw feedback meenemen in ons verbeterproces, zodat in de toekomst de productomschrijvingen uitgebreider/duidelijker zijn.
Alles naar wens verlopen.
Bestelling wordt afgeleverd op het factuuradres i.p.v. op het aangegeven afleveradres.
Hallo Robert! Onze excuses als er iets fout is gegaan met het afleveradres. Dat is uiteraard niet de bedoeling geweest. Wij hopen dat wij bij een (eventuele) volgende bestelling aan je mogen laten zien dat dit geen probleem hoeft te zijn. Nogmaals excuses!
Graag ga ik voor een volgende keer ook weer gebruik maken van jullie service. Goed , netjes en snel.
Fijn om te horen Hannie. Tot de volgende keer!
Mooie passend blouse van Blue Industry.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen.
goede keuze, snelle service, betaalbaar
Wat een prachtig cijfer Dick!
Goede en fijne bediening. Zowel op internet als de winkel in Helmond.
Bedankt voor je positiviteit Jacques!
Fijne webshop en winkel met mooie producten. Goede kwaliteit en topmerken tegen betaalbare prijzen.
Dank voor het prachtige cijfer wat je ons gegeven hebt Ronald!
Netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd
Wat leuk dat je de verpakking opmerkt! Wij vinden het belangrijk om onze artikelen herkenbaar te versturen. Veel plezier met je aankoop.
Ruime keuze in betaalbare herenkleding van diverse bekende merken, goede service en aftersales!
Hartelijk dank voor je genoemde punten Thomas!
Goede kwaliteit, betaalbaar en snelle service,
Wat een leuke review Adri, bedankt.
Ik koop normaal eigenlijk alles in de winkel naar volle tevredenheid en dit wil ik zeker benadrukken! Echter deze keer deed ik de bestelling online en was het echt teleurstellend. Ik kreeg ik een mail met sale erin van pme. Ik dacht dat is interesant laat ik gauw kijken en bestellen. Zo gezegd zo gedaan, ik heb 9 artikelen besteld die nog op voorraad waren. Netjes een bevestigingsmail gekregen. Toen kreeg ik een mail met een ontbrekend artikel wegens voorraad verschillen, ( ik moet wel eerlijk vermelden dat in de email waarin de ontbrekende artikelen werden meegedeeld wel een 10% korting werd aangeboden maar de korting was 50% ) jammer maar kan gebeuren. Toen nog een email met 3 andere ontbrekende artikelen wegens voorraadverschillen. Toch maar even gebeld naar de klantenservice dat ik nu 2 emails heb gekregen met 4 missende artikelen wegens voorraadverschillen. natuurlijk begrijp ik dat iets mis kan gaan maar 4 artikelen vind ik toch wel aan de riante kant. Dit bespreekbaar gemaakt maar de reactie was duidelijk, sorry veel mensen bestelde tegelijk en hierdoor grijp jij maar ook veel andere klanten mis en we kunnen en willen hier niets mee doen, sorry was het antwoord. Ik vind dit zelf wel teleurstellend want dat iets niet is in je maat dat heb je met sale, maar als er dan staat nog op voorraad en je besteld snel en je betaald en dan blijkt er 4 van de 9 niet te komen vanwege voorraadverschillen vind ik teveel en dan zeker als reactie van sorry we doen en kunnen er niks mee. Eindresultaat van de bestelling: Nog 2 artikelen niet geleverd dus uiteindelijk 3 van de 9 artikelen maar geleverd gekregen. Dit heeft het vertrouwen in de online sale bij jullie niet vergroot en ik hoop echt dat jullie hier wat mee willen doen voor mij maar ook voor de vele andere klanten ( volgens jullie klantenservice ) Groet Johan
Hallo Johan, Wat jammer om te lezen dat je een slechte ervaring hebt met bestellen bij Only for Men. Het kan inderdaad zijn dat sommige artikelen achteraf uitverkocht blijken te zijn, waardoor je bestelling niet compleet geleverd kan worden. Met name in drukke SALE-periodes kan het voorkomen dat onze webshop niet direct synchroniseert met onze werkelijke voorraad. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij zijn ons zeker bewust van het feit dat dit erg teleurstellend en vervelend is voor onze klanten. Dit is tevens een aspect in ons verbeterproces waar wij momenteel druk mee bezig zijn. Ondanks je vervelende ervaring met bestellen in onze webshop, zien we je graag terug bij Only for Men!
Goede spullen en service!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire