Ik bestel regelmatig producten in uw webshop wat over het algemeen goed verloopt. Echter is het op korte termijn twee keer voorgekomen dat een artikel achteraf (na bestelling en betaling) niet op voorraad blijkt te zijn. Uw voorraadbeheer blijkt dus niet altijd goed op orde wat vervelend is. Webshop voeren prima maar zorg dat het voorraadbeheer dan ook in orde is.
Je hebt gelijk Pieter Jan. Wij zijn hard bezig om onze voorraad terug op orde te krijgen zodat een voorraadverschil niet meer voor kan komen. Helaas ben je hier op dit moment de dupe van geweest. Wij hopen dat je met de aangeboden kortingscode wellicht een ander leuk artikel aan kan schaffen.
Makkelijk zoeken in de webshop, goede aanbiedingen. Ben tevreden over de kwaliteit. Wat nog beter kan is de omschrijving van de maten en de pasvorm.
Dank voor het schrijven van je review Marco. De omschrijving is een puntje waar wij zelf ook al over zijn gevallen. Wij hebben een team mensen hier op gezet en dit zal (snel) sterk uitgebreid worden!
Online kopen ( wat wel goed was), maar 1 artikel terug en dan terug brengen in de winkel was zeer slecht en erg klantonvriendelijk. Slechter dan slecht kan het niet bij only for men in Rosmalen !
Hoi Annette, wat een domper dat je zo ontevreden bent over ons filiaal in Rosmalen. Wij hopen dat onze klanten met veel plezier onze winkels bezoeken. Wij horen graag via [email protected] hoe je bezoek is verlopen. Wellicht kunnen wij hier ons filiaal op aanspreken zodat dit een (eventuele) volgende keer niet meer voor komt. Sorry!
Eerder iets besteld geen probleem. Nu 2 x in in week bericht dat de maat niet meer leverbaar was.bis.gewoon probleem in jullie systeem
Hallo Marcel, wat enorm vervelend dat dit twee keer in één week is gebeurd. Wij doen dit uiteraard niet expres. Hopelijk heb je begrip voor de situatie en zien wij je in de toekomst nog eens terug bij Only for Men! Nogmaals sorry.
Koop liever in de winkel was niet voorradig zal de leeftijd zijn vind het contact in de winkel leuker groet Henk
Hallo Henk, hartelijk dank voor het schrijven van jouw beoordeling. Het spijt ons dat je gekozen artikel niet bij ons op voorraad was. Fijn dat je ondanks deze mindere ervaring nog steeds graag in onze winkels komt. Wij zien je hier uiteraard graag!
snelle levering , correcte afhandeling
Dank voor je review Rob!
Zeer snel geleverd en goede kwaliteit
Dank voor je beoordeling Ronald!
Perfect. Mooie prijzen op goede kwaliteits producten. Voor herhaling vatbaar.
Leuk om te horen Tim. Tot snel dan maar!
En daarna vraag je met reminders om mijn boordeling, Wat denk je zelf dat de ervaring is?
Wat vervelend om te horen! Onze SALE loopt zo hard, dat het wel eens kan gebeuren dat een artikel nét in de winkel is verkocht. Hierdoor kan een webshop bestelling het artikel niet meer uitleveren. Onze welgemeende excuses hiervoor!
Had in de webshop twee chino’s besteld en afgehaald in de winkel in Rosmalen. Het inkorten was al binnen een dag voor elkaar. Ruime openingstijden zijn ook erg handig!
Bedankt voor dit fantastische cijfer!
7 artikelen besteld waarvan 6 in de aanbieding. Later per mail te horen gekregen dat vanwege een verschil in voorraad 4 van deze 6 artikelen niet geleverd zullen worden. 4 van de 7 keer er naast zitten met je voorraad is wel erg teleurstellend. Helaas ook geen optie om het later te laten leveren, er wordt gelijk voor je bepaalt dat je je geld terug krijgt. Verder altijd redelijk bevallen deze winkel maar ditmaal geen succes.
Hallo Frank, Spijtig om te lezen dat je bestelling flink in de soep is gelopen. Echter kan het wel eens voorkomen dat sommige artikelen achteraf uitverkocht blijken te zijn, waardoor je bestelling niet compleet geleverd kan worden. Met name in drukke SALE-periodes kan het voorkomen dat onze webshop niet direct synchroniseert met onze werkelijke voorraad. Onze welgemeende excuses hiervoor. Dit is een aspect in ons verbeterproces waar wij momenteel druk mee bezig zijn. Tevens kunnen we de optie om de artikelen later te leveren niet nastreven, omdat we niet weten of en wanneer de artikelen weer uit te leveren zijn. Soms zijn de artikelen volledig uitverkocht.
Het was wat ik me had voor gesteld.
Fijn dat je het als positief hebt ervaren. Bedankt voor dit fantastische cijfer!
Snelle levering en kleur pasvorm kwam goed overheen met de omschrijving
Hallo Remko! Wij zijn blij te horen dat je je bestelling snel hebt mogen ontvangen. Wij wensen je veel plezier toe met je aankoop.
Zal er zeker weer bestellen
Gewoon geweldig!
Bedankt voor dit fantastische cijfer!
Twee colberts besteld die volgens de website 100% katoen waren. Levering was snel en keurig verpakt, echter: zat weinig katoen in, was mix 89% polyester, 9% viscose en 2% spandex 1 colbert was verkeerde kleur opgestuurd. Kortom, geen succesvolle ervaring.
Hallo Peter, wat vervelend dat de informatie over de materialen niet juist op de website heeft gestaan. Dit wil helaas wel eens gebeuren als we de verkeerde informatie van het product ontvangen of het wellicht verkeerd over hebben genomen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Je mag het artikel vanzelfsprekend kosteloos retourneren met het retourformulier.
Uiterst goed geholpen door het vriendelijke personeel van Only For Men. Ik kon maar niet slagen voor een goed pak, maar bij Only For Men ging het heel soepel. Vakkundig advies waardoor ik nu weet welke maten ik voor mijn postuur moet hebben. Snelle service ook voor het maatwerk van het pak!
Bedankt voor dit fantastische cijfer en mooie woorden!
Ik bestel regelmatig artikelen voor mijn man. De bestelling wordt supersnel en keurig op tijd verzonden. Ook als er sprake van een retour zending is, staat het geld heel snel op de rekening.
Bedankt voor je positieve review Annelies! Erg leuk om te lezen dat je ervaring met onze webshop positief is.
De webshop is echt slecht, orders worden niet compleet uitgeleverd en kortingen worden dan weer ingehouden. Stuur je je ( weer) incomplete order ( vanwege stock tekort ) terug dan heb je nog wel de transport kosten te betalen. Echt een slechte service, service desk ook incompetente mensen. Advies, ga gewoon naar de winkel. Daar wordt je wel correct geholpen. Wil je zelfde kwaliteit aan een betere preis dan is het advies Duitsland.
Hallo Tim, Wat jammer om te lezen dat je een slechte ervaring hebt met bestellen bij Only for Men. Het kan inderdaad zijn dat sommige artikelen achteraf uitverkocht blijken te zijn, waardoor je bestelling niet compleet geleverd kan worden. Met name in drukke SALE-periodes kan het voorkomen dat onze webshop niet direct synchroniseert met onze werkelijke voorraad. Onze welgemeende excuses hiervoor. Dit is een aspect in ons verbeterproces waar wij momenteel druk mee bezig zijn. Wat betreft je mening omtrent de incompetente mensen van de Klantenservice: zou je hier wat specifieker in kunnen zijn? Wij kunnen namelijk niet verbeteren, indien niet duidelijk wordt aangegeven waarom bepaalde negatieve berichten worden verspreid.
Bestelling werd geannuleerd wegens voorraadverschil?! Geen ander product aangeboden, jammer. Moest maar opnieuw een bestelling plaatsen. Uiteindelijk naar een Only dor Men winkel gegaan. Daar perfect geholpen. Webshop onvoldoende.
Wat vervelend dat je bestelling werd geannuleerd wegens een voorraadverschil. Het kan inderdaad zijn dat sommige artikelen achteraf uitverkocht blijken te zijn, waardoor je bestelling niet compleet (of niet) geleverd kan worden. Met name in drukke SALE-periodes kan het voorkomen dat onze webshop niet direct synchroniseert met onze werkelijke voorraad. Onze welgemeende excuses hiervoor. Dit is een aspect in ons verbeterproces waar wij momenteel druk mee bezig zijn. Echter is het erg leuk om te lezen dat je perfect bent geholpen in één van onze fysieke Only for Men winkels. Bedankt voor je review!
Levering zoals afgesproken, mooie merken, goeie kwaliteit
Hartelijk bedankt voor dit positieve bericht Henriette!
Helemaal goed. Totaal niets op aan te merken, uitsluitend complimenten.
Bedankt voor dit fantastische cijfer en mooie woorden!
Niets op aan te merken! Snelle verzending en uitstekende artikelen tegen een gunstige prijs!
Bedankt voor dit fantastische cijfer!
Broeken pasten niet, en konden zonder probleem weer direct retour.
Jammer dat de broeken niet paste Johan. Fijn dat je de afhandeling als positief hebt ervaren.
helaas deze keer geen goede ervaring. helft van de bestelling bleek niet op voorraad. jammer en gemiste kans. daarnaast was een deel van de bestelling die ik dan wel ontving beschadigd en vuil. Onverwachte slechte levering deze keer.
Wat vervelend dat wij niet al je artikelen hebben kunnen uitleveren. Hopelijk begrijp je dat dit uiteraard niet onze bedoeling is geweest. Wij leveren ook liever de bestelde artikelen uit. Hopelijk kunnen wij je bij een (eventuele) volgende bestelling laten zien dat wij je graag goed van dienst zijn. Je zou hier ook je 10% kortingscode bij kunnen gebruiken die je van ons hebt ontvangen.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire