Snelle levering en netjes verpakt
Hallo Maja, Bedankt voor dit positieve bericht!
Duidelijke site en erg veel keus Alles geleverd zoals omschreven.
Hallo Gilbert, Bedankt voor dit positieve bericht!
Juiste informatie en snel geleverd
Hallo Martin, Hartelijk bedankt voor dit positieve bericht!
prima geregeld
Hallo Theo, Wat fijn om te lezen dat je positief bent omtrent de gang van zaken bij Only for Men. We zien je graag terug!
Na alle nadrukkelijke reclame op sociale media heb ik online 3 overhemden besteld voor 99,95 euro. Alles prima: 2 vd 3 zou ik de volgende dag krijgen en 1 na 2 of 3 dagen. Na 3 dagen bericht dat er voorraadverschil was en dat 1 product niet te leveren was. Weer na 2 dagen: hetzelfde bericht over product 2. En je raadt t al: 3 dagen later t zelfde bericht over product 3! Alles geannuleerd dus. Waarom heb je dan een webshop? Waarom maak je dan reclame? Gewoon niet voor elkaar daar! Onbetrouwbaar!
Hoi Marc, hartelijk dank voor je review! We begrijpen dat het ontzettend vervelend is als je een bestelling plaatst tijdens een leuke actie en de bestelde artikel vervolgens niet leverbaar blijken te zijn. Deze actie heeft een grotere drukte veroorzaakt dan wij hadden verwacht, waardoor er helaas artikelen op hetzelfde moment door meerdere personen zijn besteld. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij zien je alsnog graag terug bij Only for Men!
Zie boven
Hallo Jeroen, Bedankt voor dit positieve bericht!
Twee bestellingen gedaan waarbij de levertijd van 2 - 3 werkdagen werd aangegeven. Uiteindelijk heeft het bij de ene bestelling ruim 2 weken geduurd en bij de andere ruim een week. Heeft misschien met de vakantie te maken. Op zich was deze levertijd geen probleem maar het is beter dat dit bij de bestelling al gemeld worden dan weet je op voorhand wat er verwacht kan worden.
Hallo Jan, Bedankt voor je review! Hoogstwaarschijnlijk zaten we middenin een drukke SALE-periode. Desalniettemin is dit geen gegronde reden om de artikelen zo laat te leveren. Onze excuses hiervoor. Wij zullen jouw feedback in ieder geval meenemen in ons verbeterproces, zodat klanten in het vervolg al op de hoogte zijn voor de eventuele 'latere levering'. We zien je graag terug bij Only for Men!
Verzendkosten zijn niet markt conform, betalen bij verzending maar ook retour. Dit weerhoudt mij vaker te bestellen bij ofm.
Hoi Lucas, bedankt voor je review! We snappen dat dit vervelend kan zijn, maar helaas is dit de procedure binnen Only for Men. We hopen toch dat we je terug zien bij Only for Men!
Vlotte en correcte levering.
Bedankt voor dit positieve bericht!
Hallo Math, Bedankt voor dit positieve bericht!
Bestellen in de webshop en ruilen in de winkel
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Prima service, ook met retour zendingen! Geld snel teruggestort!
Bedankt voor dit positieve bericht!
Al enige jaren fan van OFM. zal voorlopig niet veranderen.
Hallo Hans, Wat leuk om te lezen, bedankt voor dit prachtige cijfer!
Na een paar keer bij andere webwinkels te hebben besteld, waarbij de schoenen toch steeds weer teruggestuurd moesten worden, nu in één keer klaar bij Only for men. Een feestelijke ervaring.
Hallo Willem, Wat leuk om te lezen dat je bij Only for Men in één keer bent geslaagd. Bedankt voor dit positieve bericht!
Snelle levering, mooie kwaliteit schoen voor een goede prijs.
Hallo Paul, Bedankt voor dit positieve bericht en prachtige cijfer!
Polo besteld online er stond op dat er xl er ook nog was. Besteld achteraf was de polo er toch niet in xl. Geld terug gehad. Ik keek een paar dagen later op de site stond de polo er nog steeds op in de maat xl.
Hallo John, bedankt voor je review! We begrijpen dat het erg vervelend is als je een bestelling plaatst en het artikel vervolgens uitverkocht blijkt te zijn. Wij doen hard ons best om het voorraadsysteem altijd 100% accuraat te houden, maar tot ook onze grote teleurstelling gaat dit in enkele gevallen mis. We hopen je snel terug te zien bij Only for Men!
uitstekend product en snelle levering
Hallo Alex, bedankt voor de positieve review! Goed om te lezen dat het product naar wens is. Heel veel plezier van je aankoop!
Ruime collectie, erg goed geholpen.
Hallo Theo, bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je erg goed geholpen bent.
Vol verwachting mooi Boss colbertje besteld, dat binnen 2 dagen bezorgd zou worden. Vervolgens niets. En dan blijkt de voorraad niet te kloppen. Enige positieve: geld binnen paar dagen terug gestort. Dit was mijn eerste en teleurstellende ervaring met OFM.
Beste Martin, bedankt voor je review! We begrijpen dat het erg vervelend is als je vol verwachting een bestelling plaatst en het artikel vervolgens uitverkocht blijkt te zijn. Wij doen hard ons best om het voorraadsysteem altijd 100% accuraat te houden, maar tot ook onze grote teleurstelling gaat dit in enkele gevallen mis. We vinden het jammer dat je eerste ervaring met Only for Men onprettig was, maar we zien je alsnog graag terug!
Mijn ervaring met only for men is nu slecht, dit omdat ik twee sneakers terug heb gestuurd waarvan 1 beschadigd was en de tweede niet meer te leveren was in mijn maat en 2,95 euro moet betalen voor het terug sturen. als een product beschadigd is hoort niemand de retourkosten te betalen want het bedrijf hoort ten alle tijde onbeschadigde producten naar de koper te te sturen zodat het niet terug hoefft te worden gestuurd waar only for men dan kosten in rekening brengt voor het terug sturen. zeer oneerlijk , dat geld ook voor een product als je een groter of kleiner maat niet meer kan krijgen met omruilen dan hoort niemand het bedrag van 2, 95 euro te betalen want dat is ook oneerlijk voor de klant dat moet per direct veranderen voor zulke gevallen hoort het altijd gratis terug sturen te zijn.
Hallo Kenneth, bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je een onprettige ervaring hebt gehad met Only for Men. Ik begrijp dat als je een beschadigd artikel ontvangt je niet zelf de retourkosten wilt betalen. Ik vind echter geen contact met je terug hierover en het is bij ons ook niet bekend gemaakt dat het door jou ontvangen artikel beschadigd was. Wij hadden je hier anders uiteraard graag tegemoet in willen komen. Ik raad je aan om in het vervolg even contact met ons op te nemen. Hopelijk tot de volgende keer bij Only for Men!
Na een wasbeurt was het product helemaal uit model
Hoi Arie, bedankt voor de review. Wat vervelend om te horen dat het door jou bestelde product na de wasbeurt uit model was. Zou je een mailtje kunnen sturen naar [email protected] onder vermelding van je bestelnummer? Wellicht kunnen we wat voor je betekenen!
Uitstekende klantenservice, goede informatie, snelle levering. Ruiling wordt vlot en correct afgehandeld.
Hallo Roelof, Bedankt voor je positieve review!
Ik had een korte broek besteld en deze had ik naar 2 weken nog steeds niet ontvangen. Contact gehad only for men en het zou druk zijn bij post nl. Contact gehad met post nl en het bleek dat mijn korte broek niet eens was opgestuurd door only for men. Weer contact gehad met only for men en gaven de fout toe. Broek is helaas niet meer leverbaar, en ik krijg 10% korting op mijn volgende aankoop. Ook een gemiste kans, beetje jammer allemaal.
Beste Wim, bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je uiteindelijk de door jou bestelde korte broek niet hebt ontvangen. We hopen je alsnog snel terug te zien bij Only for Men!
Zie titel
Bedankt voor dit positieve bericht!
Eerste x besteld hier online, zou het zeker vaker doen
Hallo Gea, Bedankt voor dit positieve bericht! We zien je graag terug bij Only for Men.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire