Snelle levering en zeer goede kwaliteit.

Via de webshop 2 paar schoenen gekocht. Snel geleverd en zeer nette leren schoenen. Altijd uiterst tevreden over de kwaliteit en service.

Tegenvaller

Slim fit overhemd staat op foto website, blijkt na openen geen slim fit te zijn. Hoop dat ze de verzendkosten die ik heb betaald wel voor hun rekening nemen.

Prima !

Prima !

Was prima in orde

Zeer duidelijk ondanks bestel fout alles top geregeld

Bestelling niet aanwezig

Mijn bestelling voor een zomerjas was opeens niet meer voorradig. Hoe vervelend ook maar dit kan gebeuren. Hierover ontvangt men een e-mail, dat het geld terug geboekt gaat worden. Helaas is het niet mogelijk om te ruilen voor een ander kledingstuk. Hierdoor moet je eerst het geld weer voorschieten voordat het oude retour is. Compliment voor de korting die je krijgt op de volgende bestelling. Helaas is die dan maar weer beperkt geldig

Top, mooie merken, snelle levering!!!

Ruime keuze qua merken, kan er volledig mijn kleren, maten vinden. Casual doch netjes is mijn style en kan dan bij Only for man perfect terecht.

Op tijd, goed geprijsd....doen wat ze beloven.

Waardeloze sale geen enkel artikel voorradig

Blij maken met een dode mus zo noem Ik het en 0 flexibiliteit of alternatief bieden OFM valt me zwaar tegen

3 van de 4 producten niet leverbaar door voorraadverschillen

Helaas waren 3 van de 4 producten niet leverbaar door voorraadverschillen. De pro-actieve communicatie hierover ging niet heel snel en soepel. Zo kreeg ik over verschillende dagen verschillende mededelingen over de items. De re-actieve communicatie door de klantenservice naar aanleiding van een vraag liep wel heel goed en vriendelijk Ook de afhandeling van de retourzending van het artikel dat wél geleverd kon worden (maar helaas niet aan de verwachting voldeed) liep zeer goed. Snel reactie (en hopelijk kan ik de terugstorting ook snel verwachten) Als de voorraad zoals getoond op het web had geklopt, was mijn aanbeveling positief geweest.

Actie, niet leverbaar

Schoenen besteld met de actie 2 halen = 1 betalen. Tweede paar was niet meer voorradig wegens voorraad verschil, eerste paar wel gehad voor de gereduceerde prijs. Ander paar moest ik maar opnieuw bestellen, maar dan geldt de actie niet meer (als je 1 paar besteld). Eerste paar schoenen terug gestuurd en nieuwe bestelling geplaatst voor 2 paar schoenen (eerste keuze hetzelfde en andere keuze voor tweede paar). Weer hetzelfde, andere paar niet leverbaar

Waardeloos

Ze kunnen geen afspraken nakomen. Veranderen steeds hun eigen regels. Late terug betaling

"zorg dat de voorraad bekend is!"

Als je iets besteld mag het wel aan de voorraad gekoppeld zijn!.Wat besteld en blijkt achteraf niet of voorraad of nog verkrijgbaar.Met alle computers kan er gewoon een database aanwezig zijn met alles wat op voorraad is,in de winkels.Valt mij zwaar tegen!

Top service en vriendelijk

Op tijd, probleem oplossend. Perfect!

zeer goed

heb me vergist ik blijf bestellen bij only for man

Ik had mijn gekochte kleding de andere dag binnen super goede kwaliteit en een zeer nette prijs helemaal top

Top geregeld. Snel binnen en gedeeltelijke retour snel verwerkt.

Niets geleverd

Van mijn bestelling 3 items heb ik 3 mails gehad dat niets voorradig was

Goede bereikbaarheid voldoende parkeerplaatsen,

Fijne zaak in Doesburg niks is teveel. Verkopers zijn zeer geïnteresseerd in wat voor kleding je wilt hebben. Vriendelijkheid ten top. Koop hier altijd mijn kleding. Ook altijd netjes op maat gemaakt. Aanbeveling zeer zeker.

Product niet op voorraad en pakket is kwijt

Met een 2 halen, 1 betalen actie heb ik 2 dure pakken besteld. Eerst bleek dat 1 niet op voorraad was en dat de korting dus niet zo verrekend zou kunnen worden als afgesproken bij het bestellen. Daarna zou het pakketje verzonden zijn, maar ik heb nooit een tracking code ontvangen. Daarna heb ik de klantenservice gebeld en gevraagd waar het pakket bleef. Deze was al geleverd volgens hen. Ze hebben toen een onderzoek gestart en zouden me iets laten weten. Ik heb niks gehoord in die week en daarna nog eens gebeld. Ik zou de volgende ochtend reactie krijgen, want het systeem werkte niet. Tot nu toe nog steeds geen pakket binnen en wel veel geld kwijt. Ik hoop dat het nog wordt opgelost, maar mijn ervaring tot nu toe is erg slecht helaas.

Zeer tevreden. Snel geleverd.

Via internet besteld. Volge de dag geleverd.

niets geleverd: slechte zaak

bestelling 2 voor de prijs van 1 geplaatst, Vangard racer V8, maar ipv 2 broeken te leveren geld teruggestort ????

Product bleek na bestelling niet op voorraad

Vervelend. Schoenen en pak online besteld en betaald bleek deze niet op voorraad. Verder is het assortiment en de service prima. De volgende keer toch maar weer naar de winkel i.p.v. online

Broek besteld, nooit geleverd.

Na prettig te zijn geholpen in het filiaal in Ede heb ik een aantal dingen aangeschaft en samen met de medewerker een broek besteld op de site. Na een week niets ontvangen te hebben, heb ik contact gezocht met een medewerker van de klantenservice. Deze gaf aan dat het pakketje geleverd en ondertekend is op een tijdstip dat er niemand thuis was en dat ik zelf maar met post nl moet bellen om te achterhalen waar het pakketje gebleven is. Erg jammer dit.

Perfecte service.

Jammer dat voorraad niet bleek te kloppen maar informatie en terugbetaling was snel en accuraat

Correcte verzending/afhandeling retour

Goede communicatie, tijdige verzending, correcte retour-afhandeling en snelle terugbetaling.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire