Veel keuze in assortiment. Ruilen in de winkel ook prima geregeld!
Fijn dat je tevreden bent over onze service, Jack. Bedankt voor je review!
Snelle levering, goede aanbiedingen, mooie merkkleding. Altijd netjes verpakt. Overzichtelijke en prettig werkende website.
Wat een leuke review Ben. Hartelijk dank hier voor!
Zeer snel geleverd. Kwaliteit van het product.
Bedankt voor je positieve review, Marieke! We zien je graag snel terug bij Only for Men.
prima site om te bestellen. kleding ziet er goed uit. kreeg wel voor 1 levering ongeveer 8 mails over: niet meer op voorraad dus geen levering, levering later. uiteindelijk is bijna alles in 2 leveringen geleverd, maar was erg onoverzichtelijk.
Fijn dat je tevreden bent over de artikelen die je binnen hebt gekregen, Marcel! Jammer dat er problemen waren rond je bestelling en dat hier onduidelijkheid over ontstond via de mail. Mocht je nog eens in de situatie terecht komen waarin je het niet duidelijk vindt wat er met je bestelling gebeurt, schroom dan niet om de klantenservice telefonisch te benaderen! We helpen je graag inzicht te krijgen in je bestelling. Bedankt voor je review en graag tot snel!
Twee maal een pakket laten bezorgen in de winkel in Utrecht maar een binnen 48u en de tweede 36u te lang volgens mij als u adverteerd voor 1300u besteld morgen in huis
Beste Martin, bedankt voor je beoordeling! Jouw eerste bestelling bevatte een artikel met 2-3 werkdagen levertijd. De langste levertijd is de levertijd waarop de artikelen verstuurd worden. Jouw tweede bestelling is rond 14:00 uur besteld en helaas niet goed meegekomen waardoor wij hem inderdaad een dag later pas hebben kunnen versturen. Hiervoor onze excuses! Hopelijk weerhoud je dat niet om nog eens bij ons te komen shoppen!
Mooie kwaliteit Blueprint overhemden voor zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast veel keus in deze categorie en ook nog eens snel geleverd. Webshop werkt feilloos, TOP!
Wat een superleuke review, Dirk! Bedankt voor je feedback en veel plezier met je aankoop. Tot snel bij Only for Men!
Besteld en gekregen volgens afspraak.
Bedankt voor je review, Bas! Goed om te horen dat je positief bent over onze webshop.
Betrouwbaar winkel correct altijd geholpen!
Fijn dat je de service in onze winkels als positief ervaart, Maria! Bedankt voor je leuke review en tot snel in één van onze winkels of online!
Maat was te groot, ruiling gedaan. Niet alles op voorraad en kreeg keurig geld gestort
Bedankt voor je positieve review, Carsten! We zien je graag terug bij Only for Men!
Ik had iets besteld alleen de maat was te klein dus heb ik het retour gestuurd en aangegeven dat ik een maat groter wou maar die was er niet meer dus zouden ze me het geld teruggeven maar tot op heden nog niks terug gekregen.
Beste Cindy, het is inderdaad jammer dat de ruiling die je wilde niet meer op voorraad was, excuses daarvoor. Ik zie dat we je dit op 25 juni hebben laten weten en dat het aankoopbedrag op 26 juni naar je is overgemaakt. Wij storten terug met een ABN AMRO rekening onder de naam OFM, dit is een andere rekening dan waar de betaling naar toe is gegaan. Misschien dat je het daardoor over het hoofd hebt gezien. Mocht je het echt niet hebben ontvangen, dan raad ik je aan om een mail te sturen naar [email protected].
Na mijn bestelling, wordt ik keurig op de hoogte gehouden met het verloop hiervan. De aanbiedingen zijn geweldig en de kwalitiet is heel erg goed!!!!!!! Niets dan lof!!!!!!!! Op deze voet doorgaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wauw meneer van Es, wij zijn héél blij met je gegeven cijfer en je prachtige review. Het doet ons goed om te horen dat je blij bent met de manier waarop je bij ons winkelt, de keuze en hoe je geholpen wordt.
De kwaliteit van de kleren die ik bestel is goed. En voldoende keuze. De voornaamste reden dat ik bij jullie terecht gekomen ben is dat jullie meedoen op het Cashback World platform. Altijd leuk een korting te krijgen.
Wat een leuke review heb je geschreven. Wij doen inderdaad mee aan het Cashback World platform, wie wil er nou geen geld terug ontvangen bij een aankoop!
Niets op aan te merken. Dus goed.
Hartelijk dank voor je beoordeling Jaap!
Ik word altijd netjes geholpen in Doesburg door Mike: kennis van zaken en altijd vrolijk.
Hallo Robbin, super bedankt voor jouw gegeven compliment over Mike. Hij zal dit enorm waarderen!
Voornamelijk de detail informatie (valt klein uit oid) helpt bij de aankoop en klopt met het resultaat.
Goed om te horen dat je de detailinformatie op onze webshop positief beoordeelt, Nick! Dit helpt inderdaad bij het uitzoeken van een product dat bij je past. Bedankt voor je review en tot snel bij Only for Men!
2 broeken in webshop besteld. 1 paste niet retour gewoon afgeven op postkantoor en zonder problemen of poeha snel geld terug
Bedankt voor je positieve review Leo! Fijn dat je tevreden bent over Only for Men en graag tot snel!
Alles in een Winkel ideaal voor de man!
Wat een superleuke review Casper! Wij zien je in de toekomst uiteraard graag nog eens terug.
Vlotte en persoonlijke benadering en natuurlijk uiteindelijk een mooi passen geheel kunnen aanschaffen.
Hallo Ronald, fijn dat je je ervaringen met Only for Men als prettig hebt ervaren. Doet ons goed om te horen! Bedankt voor je review.
Bij retour. Snelle afhandeling en terugstorting betaling
Wij proberen je retour zo snel mogelijk af te handelen. Only for Men begrijpt als geen ander dat je graag je betaalde geld ook weer zo snel mogelijk retour wil ontvangen als je een product niet wenst te houden. Zo hebben onze klanten ook weer een fijn gevoel om nog eens terug te komen een volgende keer. Dank voor je prachtige cijfer!
zeer goed
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Afgelopen jaar zowel in winkel als online bestellingen gedaan. Zeer tevreden over service en hulp in de winkel in Rosmalen. Ook online, vanwege gemak, bestellingen geplaats. Ging goed, alleen jammer dat er dan nog bezorgkosten in rekening worden gebracht. Vandaar de 8 anders was het zeker een 9 geweest.
Hallo Carlo, wat fijn dat je bij ons zo leuk en prettig kunt winkelen. Wij horen het graag als iemand tevreden is! Je kunt ook online bestellen en je pakketje in de winkel af laten leveren. Hiervoor rekenen wij geen verzendkosten. Als je pakketje naar een huisadres of een pakketpunt gaat wel. Tot ziens bij Only for Men!
Ik had de armband van pig and hen (model fat fred black) besteld. Toen ik hem ophaalde in de winkel bleek het een heel ander armband model te zijn... een paar dagen later kreeg ik bericht dat deze armband niet meer leverbaar was. Terwijl hij op de site nog steeds ( tot op heden) bestelbaar is.... bizar!
Dat is inderdaad erg vreemd Ali! We willen je vriendelijk verzoeken om een mail te sturen naar [email protected] zodat ze kunnen uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren en je ook alsnog een passende oplossing bieden.
Prijs/kwaliteit komen overeen. Grote collectie en constante nieuwe aanwinsten
Wat fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad bij Only for Men! Bedankt voor je review en het mooie cijfer.
Redelijk snelle, complete levering. Retourneren ook geen probleem. Via mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Bedankt voor je review en het mooie cijfer! We zien je graag snel terug bij Only for Men!
Online besteld, afgehaald in filiaal Nieuwegein, prima service
Hallo Tom, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. Fijn dat je tevreden bent!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire