Pluspunten
denken mee geven goed advies
Hallo Rients, enorm bedankt voor je review.
Pluspunten
Nette spullen snelle levering
Bedankt voor je leuke review!
Pluspunten
Artikels zeer snel geleverd, volledig conform de beschrijving!
Goed om te horen dat je levering naar wens is verlopen Paul!
Pluspunten
Snelle bezorging en goede verpakking van pakket
VerbeterpuntenHelaas na 29 mei al een bericht te hebben gekregen dat mijn retourzending ontvangen is heb ik nog steeds niet mijn aankoop bedrag terug, hopelijk kan hier snel iets aan gedaan worden
Hallo Sven, bedankt voor je genoemde pluspunten. Jouw terugbetaling is 29 mei uitgevoerd en zal ondertussen aan je uitbetaald zijn. Als je nog vragen hebt mag je altijd even e-mailen naar [email protected]
Pluspunten
Snelle leveing
VerbeterpuntenGeen ok
Bedankt voor je prachtige cijfer!
Pluspunten
zeer tevrede over de aankoop en de service van oly for men
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling Pietro!
Pluspunten
Goede kwaliteit producten
VerbeterpuntenBetere communicatie over verzendingen
Hallo Miguel, dank voor jouw gegeven feedback. Wij zullen dit terugkoppelen naar de juiste afdeling binnen Only for Men.
Bedankt voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Je kan achteraf betalen. Een best groot assortiment.
VerbeterpuntenEr was best veel uitverkocht
Hallo Leanne, heb je toevallig geshopt in onze SALE? Hier vliegen de artikelen de deur uit waardoor het soms kan gebeuren dat je maat snel is uitverkocht.
Pluspunten
Overzichtelijke website en snelle levering van de bestelling.
Hallo Henrie, fijn dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor je geschreven review!
Pluspunten
Snelle levering, goede producten.
VerbeterpuntenKan het niet bedenken.
Bedankt voor je genoemde pluspunten Hans!
Dag AJH Verhoeckx, wij bedanken je voor je beoordeling.
Pluspunten
snel, makkelijk en correct afhandeling
Fijn dat je bestelproces zo goed is verlopen Oscar! Bedankt voor je review.
Pluspunten
Super, alles prima in orde !
VerbeterpuntenGeen.
Goed te horen dat alles naar wens is geweest!
Pluspunten
Snelle afhandeling van een retour
Bedankt voor het noemen van het retourneren als pluspunt. Wij streven er naar om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Pluspunten
Snelle service en een hele mooie prijs voor goede producten. Één van de online bestelde overhemden was toch minder mijn smaak dan vooraf gedacht. Geen probleem. Ben in de winkel een ander product gaan passen en werd daar hartelijk ontvangen en ontzettend fijn geholpen. Oftewel, zowel online als in de winkel een heerlijk bedrijf.
VerbeterpuntenErg prettige website, al zou deze nog iets gebruiksvriendelijker kunnen.
Wauw Erik, enorm bedankt voor jouw leuke review en complimenten over ons bedrijf. Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent. Wat betreft onze website en wat wij hier aan kunnen verbeteren ontvangen wij graag een e-mail. Wij ontvangen graag feedback van onze klanten.
Pluspunten
Alles perfect, goede service
Only for Men bedankt je voor je leuke review!
Bedankt voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Altijd snelle levering, en netjes verzonden.
VerbeterpuntenGa zo door!
Fijn dat je bestellingen vlot zijn verlopen Ferdy. Tot de volgende!
Pluspunten
Mooie kledinglijnen en vriendelijk behulpzaam personeel.
Bedankt voor je leuke review Wouter. Top!
Bedankt voor je review.
Pluspunten
Snelle service, goede producten, redelijke prijs
VerbeterpuntenPrijs mag altijd beter
Zo te horen ben je goed geslaagd bij ons, Edwin! Tot ziens bij Only for Men!
Pluspunten
Perfecte service
Enorm bedankt voor het pluspunt over onze service! Goed om te horen dat alles naar wens is geweest.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Vriendelijke bediening.
Fijn dat alles naar wens is geweest in ons filiaal! Leuk om te horen en bedankt voor je review.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire