Pluspunten
Snelle levering en verzorgd verpakt top
Bedankt voor de genoemde pluspunten en het gegeven cijfer.
Pluspunten
Kwalitatief goede en mooie producten en een zéér snelle levering.
Wauw wat een mooie pluspunten Hugo, bedank hiervoor!
Pluspunten
Stipte levering. Aankoop voldoet aan mijn verwachtingen en gebruiksvriendelijke app.
Beste Jacques, wat een leuke beoordeling! Wij horen het graag als iets naar wens is geweest! Bedankt.
Pluspunten
Makkelijk bestellen, goede info over levering, keurig afgehandeld, mooi en compleet verpakt.
VerbeterpuntenN V T
Hallo Ad, leuk dat je zo tevreden bent over Only for Men. Wij zien je graag in de toekomst nog eens terug!
Hartelijk dank voor je beoordeling.
Bedankt voor het prachtige cijfer Rene!
Pluspunten
Verbeterpuntenna contact over de chat over een gemist verjaardagscadeau is hier nooit meer op teruggekomen, het zou worden uitgezocht maar daarna niets meer gehoord, dit vind ik slordig
Beste N.H., hartelijk dank voor je beoordeling. Ik zie inderdaad in ons systeem dat wij per abuis niet zijn teruggekomen over de korting. Gelukkig heb ik zojuist een bericht gestuurd dat wij hierin natuurlijk nog iets kunnen betekenen. Wij ontvangen graag een e-mail met daarin jouw reactie. Alvast dank!
Pluspunten
Hallo Ronald, bedankt voor je genoemde pluspunt.
Pluspunten
Prima verkoper
Fijn dat je naar wens bent geholpen, Alex. Tot ziens bij Only for Men.
Enorm bedankt voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Vriendelijk, deskundig personeel. Goed assortiment.
Hartelijk dank voor je compliment Carlo!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Ik heb geen ervaring met de webshop. Ik heb de artikelen in de winkel gekocht.
Hallo Marion, wat leuk dat je een review over ons schrijft. Wij hopen dat alles naar wens is geweest in onze winkel. Aan jouw cijfer te zien wel. Hartelijk dank voor je bericht!
Pluspunten
Mooie overhemden voor een goede prijs
Hartelijk dank voor je gegeven pluspunt Jan-Jaap!
Pluspunten
Erg goed!
Wauw, wat een prachtig cijfer! Bedankt voor je review!
Pluspunten
Goede service Prima kwaliteit
Bedankt voor je review en het geweldige cijfer!
Wat een fantastisch cijfer! Bedankt voor je review!
Bedankt voor het fantastische cijfer!
Pluspunten
Breed aanbod. Pijlsnelle levering. Goeie scherpe productfoto’s.
VerbeterpuntenWellicht op basis van vorige aankopen persoonlijke aanbiedingen op basis van merk/producttype? Ik heb de laatste weken 2 jasjes van Dutch Dandies gekocht, beide maat 50 (in principe zelfde jasje); echter 1 model die jullie gebruiken draagt maat 46 en de ander maat 50, terwijl deze qua lengte niet veel verschillen, wel in omvang. Anyway, liet mij als 1.93cm lange man die normaal ook 50 draagt wel twijfelen of het jasje waarbij het model 46 droeg ik niet maar 48 nodig zou hebben (achteraf gelukkig niet). Misschien het 50 model ook hetzelfde jasje laten passen op de foto’s?
Wat een prachtig cijfer! Bedankt voor je positieve review. Uiteraard hebben we je verbeterpunt doorgegeven aan de juiste afdeling, dank voor het meedenken over hoe we onze service nog beter kunnen maken!
Pluspunten
Goede on line dienst. Nette aflevering en goed op hoogte gehouden in het proces.
VerbeterpuntenNee
Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review en het prachtige cijfer!
Wat een prachtig cijfer! Bedankt voor je review!
Bedankt voor je review en het mooie cijfer!
Pluspunten
mooie collectie, goede website
Dank voor je review en het prachtige cijfer!
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Wauw, bedankt voor het mooie cijfer en je review, Robbert! ;)
Pluspunten
duidelijke webshop, ruime collectie, redelijke prijsstelling
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en het geweldige cijfer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire