Pluspunten

Pluspunten

Zeer tevreden, je evt. vragen kun je via chat stellen. Een artikel was helaas niet leverbaar, via mail excuses met kortingscode, te gebruiken bij nieuwe bestelling.

Een trui zat in doos zonder verpakking..

Pluspunten

Ben echt verrast over de kwaliteit van de producten. Onwijs mooie colberts aangeschaft. Eentje terug gestuurd vanwege de maat en kreeg een persoonlijke mail terug. Erg netjes!

Pluspunten

Heel goede service , toffe ontvangst . Pers begeleid door store manager Danny Govers , kent haar vak en sociaal

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en prima kwaliteit

Pluspunten

Pluspunten

De snelle manier van kleding uitzoeken en de service.

Geen.

Pluspunten

Goede en snelle levereing

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

2x iets besteld en 2x kon het niet geleverd worden ivm niet up to date zijnde voorraadsysteem

Betere communicatie/voorraadbeheer

Pluspunten

Goed aanbod en snelle service!

Geen opmerkingen.

Pluspunten

Snelheid en wisselend aanbod.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima winkel. Al was mijn laatste ervaring matig door redelijk ondeskundig personeel. Mooie spullen perfecte lokatie. 1 stop shopping.

Kappen met al deze review onzin. Echt heel irritant. Eerst over de winkel en nu weet online. Ik kom voor bijna € 900,- aan kleding kopen en nog geen kleerhanger of korting terwijl de folder bol staat van “aanbiedingen” maar wel mij vragen om mij vragen om mijn mening. Ik ging juist naar een echte winkel om al deze **** te voorkomen.

Pluspunten

Bestellingen,snel en correct geleverd. Artikelen goed geprijsd

Pluspunten

Filiaal in Leidsche Rijn Centrum bood uitstekende service bij het kopen van een pak voor een schoolgala. Ik werd geholpen door een sympathieke jongeman die al snel doorhad wat ik zoek in een pak en samen zijn we vloeiend tot een prima keuze gekomen waar ik erg tevreden mee ben. Het vermaken verliep vlekkeloos en de service bij het ophalen van het pak was zeer vriendelijk. Zelf vind ik persoonlijke service bij het aanschaffen van toch wel een grote aankoop, een goed pak is niet niets voor een student, zeer belangrijk, dus mijn complimenten op dat gebied. Tevens natuurlijk handig dat jullie zelf pakken produceren onder het merk Recall, waardoor er meer gespeeld kan worden met aanbiedingen, als student wordt een goed (lees: eigenlijk iets boven het budget) pak dan bereikbaarder. 4,5 sterren; ik heb Only for Men Leidsche Rijn dan ook aanbevolen aan vrienden die nog een pak zoeken voor het aankomende gala.

Persoonlijk vond ik het jammer dat jullie aanbod aan herenschoenen wat beperkt was, waardoor ik niet in één keer geslaagd was en nog een aantal schoenenwinkels langs moest om uiteindelijk goede schoenen te vinden, ik denk dat er op dit gebied voor de winkel in Leidsche Rijn Centrum in ieder geval nog winst te behalen valt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jammer dat mijn maat van broek niet leverbaar was

Zorg dat als je adverteerd je de maten ook hebt

Pluspunten

Overzichtelijke site

kan niets bedenken

Pluspunten

Goed aanbod en een snelle afhandeling

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire