Pluspunten
Alles is heel +++++
Wauw, bedankt voor je review en het prachtige cijfer!
Pluspunten
Online besteld en fout gemaakt in maten. Binnen twee dagen hersteld.
Dat kan natuurlijk gebeuren! Fijn om te lezen dat we je naar wens hebben kunnen helpen. Bedankt voor je positieve review!
Pluspunten
Klantgericht, ruime keus.
Bedankt voor je genoemde pluspunten en het geweldige cijfer!
Pluspunten
Goede aanbieding en ruime keuze
Wauw, wat een fantastisch cijfer! Bedankt!
Pluspunten
Mooie kwaliteit blousen, prima website, snelle levering en goede service
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het mooie cijfer
Pluspunten
Snelle levering en snelle financiële afhandeling bij retour zending.
Bedankt voor het geweldige cijfer en je positieve review!
Pluspunten
ruim assortiment en leuke aanbiedingen
Wauw, wat een prachtig cijfer! Bedankt voor je review!
Pluspunten
Correcte levering. Op tijd.
VerbeterpuntenGeen. Ga binnenkort ook even naar een van de winkels.
Bedankt voor je genoemde pluspunten. Fijn om te horen dat de levering naar wens is geweest. Wij vinden het altijd erg leuk om je te ontvangen in een van onze winkels, tot ziens bij Only for Men!
Pluspunten
Snelle levering, goede informatie over levering, goed verpakt Helaas moest mijn zending retour maar dit is zeer eenvoudig en het geld staat snel weer op je rekening.
VerbeterpuntenGeen punten ter verbetering. Gewoon goed!
Bedankt voor je goede beoordeling en dit prachtige cijfer!
Pluspunten
Snelle correcte service! Zeer transparant! Top!
Bedankt voor het prachtige cijfer! We zijn blij om te zien dat je tevreden bent.
Pluspunten
Keurige bezorging, netjes en met zorg verpakt! Goede kwaliteit en pasvorm van de kleding
Verbeterpunten-
Bedankt voor je beoordeling en dit mooie cijfer!
Pluspunten
Het is altijd in orde.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Pluspunten
netjes verpakt heel mooi
Verbeterpuntendat er bijna 1 week voorbij moet gaan voordat ik het op kan halen in de winkel
Bedankt voor je beoordeling we zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit. Levering keurig volgens planning.
Bedankt voor je beoordeling en dit prachtige cijfer!
Pluspunten
Mooie spullen goede service klantgericht
Verbeterpuntennvt
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Pluspunten
Veel verschillende merken, hierdoor veel keuze! Zowel de service in de winkels als via de klantenservice is uitstekend!
Verbeterpunten-
Super bedankt voor deze goede beoordeling. We zijn blij dat je tevreden met ons bent!
Pluspunten
Snelle levering Nette verpakking Goede retour mogelijkheden Terugbetaling snel
VerbeterpuntenWebsite sneller maken
Bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke site Goede communicatie Kwalitatief heel goede artikelen My Style
VerbeterpuntenNog strakker bijhouden van de voorraad INDIEN MOGELIJK. Ik kan pech gehad hebben. Twee keer meegemaakt dat een artikel wel te bestellen en betalen bleek maar toch niet op voorraad.
Wauw, wat een fantastisch cijfer! Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je twee keer een artikel hebt besteld wat uitverkocht bleek te zijn. Achter de schermen zijn we er druk mee bezig om het voorraad verschil/ probleem opgelost te krijgen. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Leuke aanbiedingen.
VerbeterpuntenVaker besteld en vaker voorgekomen dat het item achteraf niet op voorraad is.
Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat een artikel uit je bestelling uitverkocht bleek te zijn, nogmaals onze excuses voor het ongemak!
Pluspunten
SNEL EN GOEDE RETOUR AFWIKKELING
HOI REMCO, BEDANKT VOOR JE REVIEW EN HET PRACHTIGE CIJFER
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk aan de telefoon.
Wauw, wat een leuke review! Bedankt voor het geweldige cijfer!
Bedankt voor je review en het prachtige cijfer!
Pluspunten
Prima producten en snelle levering
Wauw, wat een prachtig cijfer! Bedankt voor je review!
Pluspunten
Altijd deskundig en vriendelijk Ouderwets gevoel van " klant zijn"
Wat fijn om te lezen, Jos! Bedankt voor je review en het mooie cijfer
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire