Pluspunten
Snelle levering, product zoals verwacht.
VerbeterpuntenVerzendkosten afschaffen of gratis verzenden vanaf 50 euro. Ik bestelde een trui van 79,95 euro en vond de 2,95 euro verzendkosten een beetje teveel.
Bedankt voor je review en het mooie pluspunt! We hebben je verbeterpunt doorgegeven. Dank voor het mooie cijfer.
Pluspunten
vlotte en correcte levering
Wat een fantastisch cijfer! Bedankt voor je review!
Pluspunten
Zeer goede service. Niets was teveel. Er werd echt veel meegedacht over wat ik graag zou willen passen. Kom regelmatig binnen en altijd goede service.
Wauw, wat een geweldige review! Wat fijn dat je zo te spreken bent over onze service. Heel erg bedankt voor het geweldige cijfer!
Pluspunten
Ruime keuze, gemakkelijke website, vlotte afhandeling
Bedankt voor je review en het prachtige cijfer!
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en goede prijs kwaliteit.
Heel erg bedankt voor je positieve review en het mooie cijfer!
Bedankt voor je review en het prachtige cijfer!
Pluspunten
Goede terugkoppeling van de status. Goede verpakking en snel verzonden.
Wauw, wat een geweldig cijfer! Bedankt!
Pluspunten
Goede collectie, snelle verzending
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en het prachtige cijfer
Pluspunten
Leveringen snel en altijd goed verpakt. Evt. retouren worden snel verwerkt.
Wauw, wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je review!
Pluspunten
Vriendelijk
Bedankt voor je review en het mooie cijfer. We zijn nu natuurlijk wel heel benieuwd hoe we die 7 voor jou kunnen veranderen in een 10! :)
Pluspunten
Snelle en korrekte levering
Bedankt voor je review en het positieve cijfer!
Pluspunten
Super service,via de webshop besteld.
Heel erg bedankt voor het mooie cijfer en je review!
Pluspunten
snelle service/levering. Duidelijke communicatie. Retourzending makkelijk. Alle documentatie zit erbij. Je krijgt snel een bevestiging dat de retour ontvangen is ( erg fijn). Terugbetaling binnen een aantal dagen en dit wordt netjes gemaild. Kortom: Super service en eindelijk wordt je weer gewaardeert als klant.
VerbeterpuntenBlijf vooral zo door gaan.
Wat fijn dat je zo tevreden! Heel erg leuk om te lezen. Bedankt voor het achterlaten van deze review en bedankt voor het fantastische cijfer!
Wauw, wat een geweldig cijfer, bedankt!
Pluspunten
Very fast Supply. Excellent quality clothes.
VerbeterpuntenNone
What a great review! Thanks for the rating!
Pluspunten
Snelle levering. Uitstekende kwaliteit
Fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en het prachtige cijfer
Wauw, wat een fantastisch cijfer, bedankt!
Pluspunten
Goede merken.
VerbeterpuntenAankoop via webshop dramatisch slecht. Een bestelling bijna 1 maand onderweg met tegenstrijdige berichten waar het blijft.
Bedankt voor je genoemde pluspunt. Wat betreft je verbeterpunt begrijpen we je. Helaas is het artikel wat je hebt besteld niet voorradig. Om deze reden hebben wij dit artikel bij onze leverancier besteld, waarop zij het artikel verkeerd hebben geleverd. Wij willen hier nogmaals onze welgemeende excuses aanbieden voor het feit dat je bijna twee weken (met het weekend erbij) hebt moeten wachten en hopen je bestelling 1 mei als nog te kunnen versturen.
Pluspunten
Goede aanbiedingen, snelle verzending. Kostuums waren heel netjes verpakt. AfterPay.
VerbeterpuntenGeen. Alles top!
Fijn dat alles naar wens is verlopen, Jolanda. Wij zien je graag nog eens terug bij Only for Men.
Pluspunten
Hallo Richard, fijn dat je je bestelling snel binnen hebt gekregen. Wij streven er naar om dit vaak de volgende dag al in huis te laten hebben.
Hartelijk dank voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Vriendelijk personeel mooie winkel
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor je review en het prachtige cijfer!
Pluspunten
Nette levering, goede prijs kwaliteit
Bedankt voor je review en het prachtige cijfer!
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenKan niks bedenken!
Bedankt voor je review en het prachtige cijfer!
Pluspunten
vlotte afwerking
Verbeterpunten-
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire