Pluspunten
Mooie kleding in veel verschillende stijlen Verschillende fysieke winkels over het land verspreid Snelle levering bij online bestellingen
VerbeterpuntenIk weet niet of het vaker voorkomt. Maar de schoenen die ik in mijn had besteld vielen behoorlijk groot uit. Daardoor moest ik de schoenen retourneren en een maat kleiner besteld. Als dat een veel voorkomende gebeurtenis is, kan dat vermeld worden op de website.
Bedankt voor je review en het mooie cijfer! Je verbeterpunt ga ik noteren voor het geval het vaker voor gaat komen.
Pluspunten
Mooie winkel
VerbeterpuntenVreselijk personeel. 2 kolberts besteld online om in de winkel te passen, niemand die kwam voor advies, integendeel we hadden eerder het gevoel dat we de winkel uit werden gekeken omdat we niet voldeden aan het plaatje zakenman. Ga er nooit meer heen voel me totaal niet welkom.
Beste Femke, wat vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt gehad!:( Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik hoor graag in welk filiaal je bent geweest en wat er is gebeurd dat het zo voelde, zodat ik dit ook door kan sturen. Zou je dit willen mailen naar [email protected] ? Uiteraard excuses voor het ongemak!
Wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
Uitgebreide collectie. Lang gezocht naar een Piere Cardin Dion. Eindelijk bij Only For Men gevonden. Zal er zeker vaker bestellen, trouwens super snelle levering ! Top !!!
Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het prachtige cijfer en je review!
Wauw, wat een fantastisch cijfer! Bedankt!
Pluspunten
Overzichtelijke en duidelijk site. Een super snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Wauw, wat een prachtig cijfer! Bedankt!
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntentijdig verkochte spullen van de site afhalen om te voorkomen dat je teleurgesteld worden als je het product en gekocht denkt te hebben
Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het prachtige cijfer en je review! Onze database loopt inderdaad enigszins achter, waardoor artikelen soms nog een tijdje worden weergegeven. Ik kan me voorstellen dat dit vervelend is, ik ga je verbeterpunt doorgeven.
Pluspunten
goede service, snel geleverd
Verbeterpuntenniet duidelijk in de kleuren. Twee verschillende kleuren blauwe kostuums besteld, ik dacht een lichte kleur blauw en een donkere kleur blauw, maar zijn in de praktijk (bijna) identiek. Niet tevreden mee.
Bedankt voor je review. Ik zie inderdaad dat de kleuren redelijk overeenkomen, maar dat er verschil is in belichting. Ik snap dat dit daardoor twee verschillende tinten blauw lijken. Ik ga je verbeterpunt doorgeven! Excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
Perfect geregeld, ook terugsturen via de winkel.
Wauw, wat een prachtig cijfer! Bedankt!
Pluspunten
Snelle levering, en bestelling kwam overeen zoals met de beschrijving.
Wauw, wat een fantastisch cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenHet retourformulier moest ik nog uit printen( bij het 1 e pakket zat het er wel bij) maar andere niet . Jeans die niet verpakt was Producten terugsturen waar ik wel een bevestiging van kreeg maar de helft van de terug gestuurde producten stonden er niet op. Kortom : een beetje gedoe. Er stonden nog producten in de winkelmand daar kreeg ik wel heel veel herinneringen van .
Bedankt voor je review! We sturen normaliter inderdaad altijd een retourformulier mee, jammer om te horen dat dit is vergeten. Is het uiteindelijk wel goed gegaan met de retour? Wat betreft de mailtjes over de retour en de herinneringen: deze worden inderdaad automatisch verstuurd. In ieder geval vervelend dat de bestelling niet soepel is verlopen. Hopelijk toch nog tot ziens bij Only for Men!
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling retour
Bedankt voor je review en het mooie cijfer!
Pluspunten
Super service
VerbeterpuntenNope
Bedankt voor je review en het geweldige cijfer!
Pluspunten
Ruime keus in het aanbod, tegen scherpe prijzen
Wauw, wat een prachtig cijfer! Bedankt!
Pluspunten
Vlotte afwikkeling en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, zowel in webshop als fysieke winkel
Wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
- Zeer goede service - Duidelijke website - Vriendelijk personeel - Goede online klantenservice
Verbeterpunten- Levertijd volgende dag i.p.v. 3 werkdagen
Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het prachtige cijfer en je review! Wat betreft je verbeterpunt: bedankt voor het benoemen. We streven ernaar zo snel mogelijk te leveren, maar omdat sommige artikelen nog uit de winkels gehaald moeten worden kan het soms inderdaad wat langer duren.
Wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
Snelle en goede omruilafhandeling
VerbeterpuntenN.v.t.
Wauw, wat een fantastisch cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
Goede service, kleding snel geleverd, behulpzame medewerkers
VerbeterpuntenMelding van versturen van de kleding kreeg ik Nadat ik de kleding al had ontvangen. Verbeterpuntje
Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het prachtige cijfer en je review! We hebben vorige week inderdaad wat technische probleempjes gehad met de automatische mails. Normaliter krijg je hem inderdaad vóór je de bestelling ontvangt ;) Sorry!
Wauw, wat een prachtig cijfer! Bedankt!
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering van de goederen
Wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
fijne, overzichtelijke webshop.
Verbeterpuntenkan niet tippen aan leversnelheid van andere webshops zoals bol.com
Bedankt voor je review en het mooie cijfer! We streven ernaar zo snel mogelijk te leveren, maar omdat sommige artikelen nog uit de winkels gehaald moeten worden kan het soms inderdaad wat langer duren. In ieder geval bedankt voor het benoemen, ik ga het doorgeven!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire