Pluspunten
Snelle levering, genoeg keuze.
Wauw, wat een prachtig cijfer! Bedankt!
Pluspunten
verscheidenheid aan kleding en accessoires
Wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
stipte levering prettige prijs-kwaliteitverhoudng
Bedankt voor je review en het mooie cijfer!
Wat een geweldig cijfer! Bedankt!
Wauw, wat een prachtig cijfer! Bedankt!
Pluspunten
Snelle levering. Broek was helaas te groot maar de afhandeling was wederom super snel geregeld.
VerbeterpuntenGeen
Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het geweldige cijfer en je review!
Pluspunten
Prima website en aanbod. Goede verzending en retourservice
Wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je review
Wauw, wat een fantastisch cijfer! Bedankt!
Pluspunten
Vriendelijke en deskundige bediening en gratis kopje koffie.
VerbeterpuntenN.v.t.
Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het prachtige cijfer en je review!
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering
Wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
Klantvriendelijk, behulpzaam en makkelijk te bereiken met voldoende parkeer mogelijkheden
VerbeterpuntenVoor mij niets.
Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het prachtige cijfer en je review!
Pluspunten
Prijs kwalitiet is perfect, service is uitmuntend.
Wauw, wat een fantastisch cijfer! Bedankt voor je review
Wauw, wat een prachtig cijfer! Bedankt!
Pluspunten
Goede produkten snelle levering
VerbeterpuntenGeen misschien keer goede /meer aanbiedingen
Wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit.
Bedankt voor je review en het mooie cijfer!
Pluspunten
Snelle service en aantrekkelijk aanbod.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
Kon de kortingscode niet invullen. Heb hierover een mail gestuurd, gelijk vriendelijk antwoord en 2 dagen later alsnog de korting retour naar mij overgemaakt. Top!
VerbeterpuntenGeen
Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het prachtige cijfer en je review!
Pluspunten
mooie winkel, goede website
Verbeterpuntenslechte klantafhandeling: Ik had via de webshop een jas gekocht. Deze bleek bij ophalen een maat te klein te zijn. Dit was geen probleem, want er bleek nog een maat XL in voorraad. Een week later bleek deze echter plotseling uitverkocht te zijn. Vreemd: waarom was deze niet voor mij gereserveerd? Vervolgens wilde ik de jas dan maar in een andere kleur, want ik had gezien dat deze nog wel in voorraad was. Dit bleek niet mogelijk te zijn: ik kreeg mijn geld teruggestort en moest zelf maar weer een nieuwe jas bestellen, tegen een hogere prijs (omdat de aanbieding waarmee ik hem had gekocht niet meer geldig was). Ik ben erg teleurgesteld in deze benadering en zal me 2x bedenken voordat ik besluit weer bij Only-for-men te shoppen.
Beste Frank, vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad bij Only for Men:( Zoals in de mail aangegeven kunnen we inderdaad geen artikelen reserveren. Helaas hebben we aan het einde van de SALE altijd wat meer uitverkochte artikelen die ook niet meer opnieuw te bestellen zijn bij de leverancier (aangezien het om een oudere collectie gaat). Maar ik begrijp natuurlijk dat dit een vervelende ervaring voor je is geweest. Excuses! Hopelijk toch nog eens tot ziens bij Only for Men.
Pluspunten
In het verleden goede ervaring mee, maar nu niet.
Verbeterpunten- je aan de levertijd houden - als er op de site staat dat spullen leverbaar zijn moet je ze ook uit kunnen leveren. - als je telefonisch zegt dat je iets verstuurd moet je dat ook doen. -
Vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad :( Ik zie inderdaad dat twee artikelen die je had besteld onverhoopt waren uitverkocht, erg jammer. Zoals in de mail is aangegeven mogen we je een korting aanbieden voor andere artikelen naar keuze. Nogmaals excuses voor het ongemak. En hopelijk toch nog eens tot ziens bij Only for Men!
Pluspunten
Mooie producten, goede merken, mooie aanbiedingen, keurige veroakkingen en snelle levering
VerbeterpuntenNiets, lekker doorgaan zo.
Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het prachtige cijfer en je review!
Pluspunten
Verkopers eerste etage prima! Zeker in Doesburg. Snappen heel goed hoe klantbeleving werkt.
VerbeterpuntenMedewerkster kassa snapt totaal niet hoe je met klanten moet omgaan. Ongeïnteresseerd, 4x een boodschap moeten herhalen en geen enkele verontschuldiging. Was bijna klant af geweest.
Jammer dat je een vervelende ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bedankt voor het plaatsen van deze review, ik ga het doorgeven. Uiteraard excuses. Hopelijk toch tot ziens bij Only for Men!
Pluspunten
Alles super geregeld !!!
VerbeterpuntenVoor mij niet
Wauw, wat een fantastisch cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
Goed geleverd en op tijd
VerbeterpuntenMeer regular fit en kleuren overhemden aan assortiment toevoegen
Bedankt voor je review en het mooie cijfer! Je verbeterpunt ga ik doorgeven aan de desbetreffende afdeling.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire