Wauw, bedankt voor het geweldige cijfer!
Pluspunten
goede kwaliteit producten en overeenkomstig mijn smaak. leuke en goede bediening. Hebben verstand van zaken.
Verbeterpuntengewoon lekker blijven doorgaan
Bedankt voor de leuke review en het mooie cijfer!
Wauw, bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Snelle en correcte afhandelibg
Wat een fantastisch cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
prima en snel geholpen
Verbeterpuntendat zou ik niet weten.Alles prima
Wauw, wat een geweldig cijfer! Bedankt!
Echt heel slecht, geregeerd door de automatisering. Ik had een overhemd besteld, 2 halen 1 betalen. per abuis 1 aangeklikt, waarbij ik dus ook 1 overhemd ontving voor de volle prijs. contact opgenomen om te vragen hoe ik de 2e overhemd (geheel gratis immers) alsnog kon ontvangen. Dit kon alleen maar door de hele zending weer terug te sturen en opnieuw een bestelling te doen.
Bedankt voor je review en wat vervelend om te horen. Helaas kunnen wij inderdaad niet zelf een bestelling aanmaken en is dit momenteel de meest efficiënte oplossing waarbij de kans dat het fout gaat het kleinste is. In ieder geval onze excuses voor het ongemak. Ondanks deze ervaring hopen we je toch nog eens terug te zien bij Only for Men.
Pluspunten
overzichtelijke site, correcte levering
Verbeterpuntennvt
Wauw, wat een fantastisch cijfer! Bedankt!
Pluspunten
Goed assortiment, prima prijs, snelle en goede afhandeling
VerbeterpuntenArtikelen kunnen duidelijker op de website, voorkomt wellicht terugzendingen
Bedankt voor je review!
Pluspunten
Snelle en goede service. Behoorlijk groot assortiment.
VerbeterpuntenSoms iets duidelijke product beschrijving.
Bedankt voor je review! En bedankt voor je verbeterpunt, zo weten we hoe we onze service kunnen blijven verbeteren.
Pluspunten
snelle levering snelle afhandeling correcte reactie terug
Verbeterpuntenin assortiment kleinere maten herenschoenen opnemen ( Italiaanse makelij)
Bedankt voor je het mooie cijfer en je feedback!
Pluspunten
mooie zaak ,vriendelijke medewerkers en een lekker bakkie koffie en van alle gemakken voorzien,zoals kapper kleding,
Wat een geweldig cijfer! Fijn dat je zo tevreden over ons bent. Bedankt voor je review
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding, ruim assortiment
Verbeterpunten-
Wauw, wat een mooi cijfer! Bedankt voor je review
Pluspunten
Snelle reactie op retour zending Fijn dat retour gratis is
Fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je review
Pluspunten
Impressive. Ordered on Sunday, delivered on Monday. Could not be better.
VerbeterpuntenNone.
Thank you for your feedback!:)
Pluspunten
Snelle accurate levering goede communicatie over status
Wauw, wat een super review! Bedankt!
Pluspunten
Mooie collectie Snelle levering
VerbeterpuntenIk kom minder vaak in de winkel, jammer dat het personeel vaste klanten niet herkend
Bedankt voor je review! Wat betreft je verbeterpunt: we doen uiteraard ons best, helaas zien we iedere dag zoveel nieuwe gezichten, waardoor dit soms niet lukt. Nogmaals bedankt voor je feedback:)
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Pluspunten
Prima kwaliteit icm de prijs
Verbeterpuntennvt
Wij willen je graag bedanken voor je beoordeling Kees!
Bij het bestellen van 3 paar schoenen, krijg ik pas na een week te horen dat er fouten zitten in het registratiesysteem en er maar 1 paar beschikbaar is in mijn maat. Verbeterpunt: zorg dat het systeem kloppend is
Hier heb je helemaal gelijk in, wij willen hier dan ook onze welgemeende excuses voor aanbieden! De actie op de schoenen heeft zo storm gelopen dat helaas enkele klanten last hebben gehad van een voorraadverschil. Hopelijk was de kortingscode die wij hebben meegestuurd een welkome tegemoetkoming.
Pluspunten
Jas gekocht , maar toch niet helemaal happy mee, retour gestuurd en vlot afgehandeld
Bedankt voor je beoordeling! Wij streven er naar om je retourzending binnen enkele dagen te verwerken. Fijn dat dat helemaal gelukt is!
Pluspunten
Super webshop
VerbeterpuntenAantal keer al mis gegrepen door voorraad verschillen. Dit kan beter.
Dag Joeri, daar heb je helemaal gelijk in! Wij zijn bezig om een systeem te implementeren waardoor dit minder voor kan komen. Onze excuses dat dit bij jou het geval is geweest. Wij bedanken je voor je vertrouwen!
Dank voor je positieve beoordeling!
Zo te zien aan je cijfer is alles naar wens geweest! Bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
Leuk assortiment
VerbeterpuntenProduct x bleek niet meer op voorraad te wezen en ik krijg met geld retour gestort. Twee dagen later staan er volgens de site toch twee stuks op voorraad. Dot geeft toch enigszins een vreemd gevoel.
Hallo Maarten! Bedankt voor je beoordeling. Waarschijnlijk is er in jouw geval een artikel geretourneerd door een andere klant die het artikel niet wilde behouden. Excuses voor het ongemak!
Wauw! Bedankt voor jouw gegeven 10!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire