Pluspunten
Wietse uit filiaal Helmond is n topper eerste klas
VerbeterpuntenGa zo door
Wat leuk dat je zo positief bent over onze lieftallige collega! We hebben het aan hem doorgegeven:)
Wauw, bedankt voor het fantastische cijfer!
Bedankt voor je review!
Pluspunten
Goed assortiment, snelle service en gratis retourneren waarna geld relatief snel terug gestort wordt.
VerbeterpuntenSnap dat het heel erg lastig is met kleuren, maar ik heb mij regelmatig vergist in de online kleurstelling in relatie tot de offline kleurstelling
Bedankt voor je review en het prachtige cijfer! En uiteraard voor je feedback, zo weten we hoe we onze service kunnen blijven verbeteren.
Pluspunten
prettige omgeving, goede collectie. Prima Service
Wat een mooi cijfer, bedankt!
Bedankt voor je review!
Pluspunten
Snelle levering. En ook retour wordt snel verwerkt en verrekend. Goede prijs en prima webshop.
Bedankt voor het geweldige cijfer!
Pluspunten
Snelle service en prima prijs kwaliteit
Fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review
Wauw, bedankt!
Wauw, bedankt voor het fantastische cijfer!
Pluspunten
Overhemden snel en netjes geleverd
Wat een leuke review, bedankt!
Wauw, bedankt voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Uitstekende klantenservice, prima assortiment.
VerbeterpuntenMaatvastheid van de Victim collectie. Broeken van dezelde maat van hetzelfde model zijn wanneer de wassing/ kleur niet hetzelfde is onvoldoende maatvast. Verschil in pasvorm is vrij groot.
Bedankt voor je feedback en het mooie cijfer!
Pluspunten
Enorm goede service.
Wauw, bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Goede filters in de webshop. Items die je zoekt zijn relatief makkelijk te vinden. Erg goede online chat. Chat is geen robot maar een medewerker die echt even voor je gaat kijken. Ideaal en efficient als je aan het werk bent maar tegelijkertijd een bestelling wil aanpassen zonder dat je lang in de wacht hoeft te staan tijdens een telefoongesprek.
VerbeterpuntenVerzendmethoden en verzendadressen. Lijken. Niet helemaal goed te werken. Al aantal “foutjes” ontdekt waardoor je risico loopt dat je bestelling niet op de juiste plaats wordt afgeleverd. Dit is wel een aandachtspuntje en moet echt even bekeken worden. Bijvoorbeeld: ik bestel en zet mijn factuuradres op mn thuisadres. Vervolgens selecteer ik als afleveradres mijn werkadres zodat mijn pakket door onze receptie in 1 bezorgpoging kan worden aangenomen. Klik ik dan “volgende”, en bekijk ik de “bestelsummary” dan zie ik mijn factuuradres als bezorgadres. Waar gaat mijn pakket dan heen? Ik weet het niet en moet noodgedwongen mijn factuuradres gelijk maken aan mijn bezorgadres.
Bedankt voor dit mooie cijfer en de duidelijke feedback! Het is altijd fijn om te horen dat de service gewaardeerd wordt. Je verbeterpunt nemen we mee in overleg. Hopelijk kunnen wij dit in de toekomst aanpassen.
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Pluspunten
Mooie produkten, betaalbare prijzen, klantvriendelijk.
Bedankt voor dit mooie cijfer en feedback!
Pluspunten
Gewoon goed .
Bedankt voor deze mooie 10!
Pluspunten
goed websites, gratis terugsturen, verschillende fysieke winkels. Alles keurig ingepakt, vooral de colberts
Dank voor je genoemde pluspunten Dennis. Je bestelling goed verpakken vinden wij erg belangrijk. Niemand ontvangt graag een artikel wat beschadigd binnen komt. Fijn dat je dit zo waardeert!
Pluspunten
Nette afhandeling van de "klacht".
VerbeterpuntenIn eerste instantie niet volledig verstuurd, dat is jammer, maar daarna kordaat opgelost. Ik zou daar nog een mail over krijgen, maar nooit gehad, de oplossing was er eerder dan de communicatie.
Oeps! We waren iets te over-enthousiast jouw klacht aan het behandelen waardoor we de bestelling netjes hebben opgelost alleen per abuis je zijn vergeten op de hoogte te stellen. We hopen dat je ons hier voor vergeeft en zien je natuurlijk graag nog eens terug bij Only for Men!
Bedankt voor deze mooie 10!
Pluspunten
Goede webshop. Snelle levering. Gemakkelijk om te retourneren in winkel. Snelle afhandeling van retouren.
Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hopelijk tot de volgende keer Quintin!
Enorm bedankt voor je review!
Pluspunten
Super snel binnen
VerbeterpuntenLeer was een beetje beschadigd, had een beetje krassen
Hartelijk dank voor je beoordeling Astrid. Wat vervelend om te lezen over de krassen. Je kunt ons altijd even een mailtje sturen via [email protected]. Via deze weg kan onze klantenservice altijd even naar je probleem kijken!
Pluspunten
Compleet assortiment, goede style, leuke sfeer, goede service.
Wat een leuke pluspunten noem je daar Michel. Fijn dat alles naar wens is geweest! Tot snel bij Only for Men.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire