Bedankt voor je review! We zijn heel benieuwd hoe we voor jou van deze 6 een 10 kunnen maken.
Pluspunten
Klantenservice is behulpzaam
VerbeterpuntenEerder een bericht sturen dat een product niet voorradig is.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice! Bedankt voor het verbeterpunt, zo weten we hoe we onze service kunnen blijven verbeteren.
Pluspunten
Bestelling wasmachine snel en perfecte toestand geleverd! Zeer tevreden !4
Fijn dat je nieuwe wasmachine je goed bevalt! We hopen natuurlijk dat je onze kleding erin wast;)
Wauw, bedankt voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Bedankt voor je review en het mooie cijfer!
Wauw, bedankt voor dit prachtige cijfer!
Pluspunten
Mooie overhemden, prima service
Dankjewel voor het mooie cijfer!
We zijn blij dat je zo tevreden bent! Bedankt!
Wat een mooi cijfer! Bedankt voor je review.
Pluspunten
Zeer nette levering, jas mooi verpakt.
Bedankt voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Netjes aangeven dat een product niet op voorraad was. Retouren goed verwerkt en daarna helder overzicht.
Wauw, wat fijn om te horen! Bedankt voor je recensie.
Pluspunten
Hulp gekregen via chat voor omruilen. Heel goede service
Fijn dat we je via de chat naar wens hebben kunnen helpen Cindy. Doet ons goed om te horen dat je dit prettig hebt gevonden!
Pluspunten
Helemaal top snel en goed
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor je prachtige cijfer!
Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijk merkbaar gedragen kleding niet versturen. Ik kreeg namelijk een blouse die helemaal besprenkeld was met een goedkope eau de toilette. En dat verwacht je niet bij nieuwe kleding.
Beste Marc, dat is uiteraard niet de bedoeling geweest. Het artikel is jammer genoeg door onze kwaliteitscontrole geglipt. Onze excuses!
Bedankt voor je review!
Pluspunten
Ruim assortiment en goede service.
VerbeterpuntenMeer locaties
Hallo W. Pol, bedankt voor je verbeterpunt! Hou onze website in de gaten want wij zijn altijd aan het kijken voor mooie locaties!
Pluspunten
Goede kleding keuze
Wauw, Willem! Hartelijk dank voor het prachtige cijfer dat je ons geeft.
Enorm bedankt voor dit fantastische cijfer!
Pluspunten
Snelle levering, verzorgde verpakking
Lieve, hartelijk dank voor je beoordeling en genoemde pluspunten.
Pluspunten
Snelle levering, producten zeer goed en zeer goed verpakt by verzending
VerbeterpuntenGeen, zo doorgaan
Bedankt voor je genoemde pluspunt over de manier waarop wij je bestelling verpakken. Goed om te horen dat je op dit moment geen verbeterpunt hebt. Betekent dat we je tot nu toe naar wens hebben geholpen!
Pluspunten
snelle bediening
Enorm bedankt voor je genoemde pluspunt Ronald!
Hartelijk dank voor je prachtige cijfer!
Pluspunten
Directe en heldere communicatie over bestelling. Vaak in de winkel geweest, nu ook een positieve ervaring met de webwinkel.
VerbeterpuntenN.v.t.
Wij zijn blij te lezen dat je positief bent over zowel winkel, als webshop. Tot snel bij Only for Men en bedankt voor je beoordeling!
Beter filteren in de zoek scherm (specifiek)
Beste Handren, onze mensen zijn achter de schermen constant bezig met kijken waar er dingen verbeterd kunnen worden. Wij geven jouw punt over het filteren door en beloven dat zij hier kritisch naar kijken.
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt. Ook via de website eenvoudige bestelling. Bezorging en in de winkel ophalen en passen maakt het eenvoudig. Als iets niet past kan het direct achter blijven.
Hallo Rene, fijn hè?! dat je in de winkel je pakket af kunt halen. Wij vinden het ook nog steeds een meerwaarde. Je kunt om advies vragen bij ons deskundige personeel, en vind je het niets sturen zij het kosteloos weer voor je terug.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire