Pluspunten
Goed en ruim assortiment! Leuke acties en aanbiedingen!
Hoi Wil, wat fijn dat je je in ons assortiment kan vinden! Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Prima gegaan snelle levering
Hoi Leo, Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Service, kwaliteit, assortiment
VerbeterpuntenKijk eens naar Coolblue / bol.com/ whekamp.Zij zijn voor mijn “de benchmark” voor internetshopping
Beste Erik Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij kijken zeker naar dit soort sites, helaas zijn wij nog niet zo groot als deze bedrijven en daarnaast hebben wij ook nog de fysieke winkels.
Pluspunten
Zeer goede site en snelle hulp, info is makkelijk te vinden
Bedankt voor de mooie pluspunten!
Pluspunten
prima keuze, goede levering
Hoi Peter, bedankt voor de goede beoordeling!
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Het door mij bestelde (2 truien en 2 overhemden) werd erg snel geleverd, echter 1 overhemd was niet degene die ik had besteld. Dus dit overhemd retour gestuurd. En het juiste besteld.
VerbeterpuntenHet duurde vervolgens erg lang voordat ik weer iets hoorde. En nu nadat ik bericht kreeg dat het pakje retour is ontvangen, is het bijna 2 weken geleden en nog steeds niet is het goede overhemd niet geleverd. Dit krijgt van ons niet de schoonheidsprijs! Het ontneemt ons ook de zin om nogmaals per internet bij u te bestellen.
Beste Nico, Wat vervelend dat je nog steeds niet het goede overhemd hebt ontvangen, ik zou adviseren even contact op te nemen met de klantenservice. Er kan wat over het hoofd gezien zijn.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Prachtige producten, mooie merken. Nette prijzen
VerbeterpuntenWebshop: Omschrijving van de overhemden kan beter. Nu staat er bij ieder overhemd: "the BLUE PRINT premium trendy overhemd LM" Zie vb: https://www.onlyformen.nl/outlet/3-voor-99-95/overhemden/?horiz=l
Hoi Ben, bedankt voor het doorgeven van het verbeterpunt, hier gaan wij wat mee doen! Wat fijn dat je verder tevreden bent met de artikelen die wij verkopen!
Hoi Paul, Bedankt voor de positieve beoordeling!
Hoi Dianne, bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
- Klantgericht en denken mee
Hoi Jasper, Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Ruime keuze, aantrekkelijke aanbiedingen
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, ondanks de feestdrukte en keurig ingepakt!
Bedankt voor de mooie pluspunten!
Pluspunten
Zeer tevreden over de ontvangen producten en de snelle levering.
VerbeterpuntenSysteemfouten voorkomen en een tegemoetkoming als er 2x achterelkaar door een fout aan jullie kant de bestelling niet door kan gaan. 1e bestelling kon niet volledig uitgeleverd worden door systeemfout. (Voorraad niet juist) Kon voor de actieprijs een ander overhemd bestellen, maar weer door een andere systeemfout was dit niet mogelijk voor de actieprijs. Na diverse mails kwam er ook totaal geen oplossing. (Moest maar een ander overhemd kiezen, wat dan inmiddels mijn 3e keus zou zijn.)
Beste Patrick, wat jammer om te horen dat er een aantal dingen verkeerd zijn gegaan in jouw bestelling. Wij nemen deze verbeterpunten mee in de optimalisatie van onze processen. Wij hopen dat deze situatie je niet tegen houdt om in de toekomst nog eens bij ons te komen winkelen!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Goede levering en was prima ingepakt. Echter was men het verzoek om het prijskaartje eraf te halen vergeten. Toch minder wanneer de jarige het dan uitpakt.
Bedankt voor de goede beoordeling, wat jammer dat het verzoek niet goed is doorgekomen! Wij hopen in het vervolg dat dit niet meer gebeurd!
Pluspunten
Hele leuke prijzen, top service
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor de mooie pluspunten!
Pluspunten
Alles goed geregeld
Hoi Marco, Bedankt voor de positieve beoordeling!
Hoi Ronald, Bedankt voor de mooie beoordeling!
Beste Joep, onze welgemeende excuses voor het ongemak wat betreft jouw webshopbestelling. Wij doen ons best dergelijke situaties te voorkomen. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Bedankt voor de goede beoordeling!
Pluspunten
Fysieke winkel is prima.
Verbeterpuntenwebshop is zeer traag: besteld 24 -11 , dag erna retour gestuuurd (omruilen) en pas op 4 - 12 bevestiging ontvangen. nu is het 11 december en nog steeds niets gehoord snellere afhandeling orders en informatie naar consument , DEZE HEEFT NAMELIJK AL BETAALD
Beste Peter, onze excuses voor het ongemak. Na de bevestiging van de retourzending doen wij ons best dit te verwerken zoals je hebt aangegeven op het retourformulier. Om deze reden is de terugbetaling klaargezet. Inmiddels heb je het aankoopbedrag retour ontvangen. Onze excuses voor het ongemak nogmaals!
Pluspunten
Goede kwaliteit en goede service
Bedankt voor de fijne beoordeling!
Hoi Stefan, bedankt voor de goede beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire